Küçük Düşün Büyük Olsun!

a
ay dün benimde ki de büyük orta dogu projesini açıklıyor :):):)
onun bir kredisi benim bir kredim var ödüyrouz ufak ufak
ikisini kapatıp tek kredi yapalım
ben çok bunaldım çalışmak istemiyorum dedi :):)
bak sennn dedim...

sonraaaaa...

evde duracakmış
len ben kadın başımla halen 23 senedir çalışıyorum bıkmadan usanmadan

ya dürüst olmak gerekirse işi çok zor , çalışma saatleri çok uzun
rahat bir iş bulup geçmesi gerekiyor
onu da anlamaya çalışıyorum
ama şuan içinde bulunduğumuz şartla gereği en az 6 ay idare etmeli
direkmek zorunda

yani işten ayrılınca tazminatını 6 taksitte ödeyecekler ayda 10.000 -tl olarak
yani maddi anlamda zorlamaz ödendiği takdirde.
ben niye borca giriyim
geldikçe kaparım atarım kalanı köşeme
bu erkekler hesap kitap bilmiyor
hele benim ki borçtan aklı çıkıyor

ev aldık babası yarısını ödediği halde bir ton söylendi
nasıl olacak nasıl ödenecek
bak 2 ay oldu borcu bitti
ay kusura bakma bende nasıl dolduysam :):)
ahaahhhaha

Est.
cok sasırdım evde durmak istemesine.
Ha diyince is bulunmuyor,bulunsa bile sartları uycak mı bakalım.
Seninki de ayrı dertmis.
Ailesi olmasa demek bosver ne evi dicek

Benim egzamalar eski baya Ondan Mi bilmiyorum tırnaklarım hem çabuk kırılıyor hem bir tuhaf
Benim çooook gençken elimdeydi. Şimdi vücutımın bazı yerlerinde yaşayıp gidiyor :) bacağımın yan tarafı ve göğsümün yan tarafında. Gluten çoğaltıyor benim. Bilgin olsun. Hamur ekmek yediğimde oldukça artıyor. Duş jeli kızın bitkisel olan var onu kullanıyorum. Doktor Nemlendirici krem verdi Ama hergün nasıl süreyim bacım

Ya varya baby bazı şeyleri anlatınca bizim eski halimiz aklıma geliyor. Ben takip ediyordum. Bir bakıyordum nakit avans çekmiş bir bakıyordum eksi hesaptan para çekmiş. Benimki benden para istemezdi. Ama birara artık bazı söylediklerine sinir olmuştum karışmadım takip etmedim. Bir baktım bir süre sonra bana demezmi o zamanın parasıyla 13 binmi ne kredi kartı borcum dedi. Kredi çekermisin dedi. Ben de şart koydum kartlarını ve hesap takibini harcama detayını bana vereceksin demiştim.Bana bankadan beter çıktın demişti Tabi birikimi döktüm ona kredi çektim dedim. Bir süre takip ettim. Öyle öyle geçti çok şükür bugünki halimize. Darısı başınıza

Canım benim iyi bayramlar sana. Yazdıkların güzel konular, anlıyorum.

Bizim is de oraya döncek bekliyorm.
Cıkamıyor isin icinden cünkü.

Konunun detayını bilmiyorum ama sonuçta herkes bir şekilde geçinmek için para kazanıyor. Okulla çok da alakası yok bence. Benim kardeşim gıda okudu. Gitti eczanede çalıştı bir süre. Önceden deneyimi vardı. En son da bimde mağaza sorumlusu tabiki kasaya da bakıyor bazen o onun tercihiydi. Sonra ben satış yönetimi bölümü okudum hiç bana göre iş değil :) eskiden deneyimim vardı gittim muhasebede çalıştım yıllarca. Deneyim daha önemli diye düşünüyorum.

Merhaba herkese, sabah sabah salçamı kavanozuma doldurdum bayagı olmuş elime degdi tabi kavanoza doldururken sonra elimi yıkamadan bir tadına bakayım dedim begendim valla parmaklarımı yaladıgım doğrudur. Hemen makinayı doldurdum siyahları attım serdim şimdi beyazlar yıkanıyor. Annemlere revani bize kalburastı yaptım. Onların da tadına baktım begendim bayram tatlısız olmaz olursa bayram olmaz derdi rahmetli babaannem. Şimdi duşumu aldım çayımı aldım size geldim valla o kadar yorulmuşum ki, anlatamam gün boyu yalnız size yazarken oturuyorum. Eşimin yarım gün birazdan gelir gönlümün efendisi, sonra halıları arabaya yükleyip yazlığa götürecegiz orda yıkarız eşimle terasta evde halı çok metrekaresini kaç paraya yıkıyorlar bilmiyorum gerek yok dedim eşime götürüp getiririz dedim. Bir efelik yaptım ama bakalım nasıl olucak. Akşam için yemek yapmıcam tavukdan var yanına birşeyler yaparım dolmamı da yarın eve geldiğimde pişiririm hazır olur enazından şimdi yazlıga gidecegiz yarın sabah tekrar gelicez kurbanın kesimi için bu bayramı inanın hiç beklemiyorum çok zor oluyor kurbanı al dagıt evde kalıcak kısımlarını ayır.

Kesinlikle hesap bilmiyorlar

Arifemiz mübarek olsun hanımlar. Bu gün eşim Vakıfbanktan taksitli avans kredisi dedi herhalde 1000 tl çekmiş 4 ayda ödeyecekmişiz kızlar bu adamların hepsi aynı yukarıda yazdıklarınızı okuyunca aynısı benim kocam. Evde suanda bu son çekilen kredi ile birlikte nur topu gibi dört kredimiz oldu iki kredi kartı Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.

Benim dayım beden ögretmeni.
ist.da bi özel okulda özel cocuklarla (down sendromlu)ilgileniyor.
Bdvde okudum gece beden öğrt.icin ise yarama z bölüm demisler.
Gel dayıma anlat valla
Onun vicdan rahatlıgı bir baska.
40 yasına yakın evlenmedi cocugu yok ama cocuklarım der ögrencilerine.
Hersey para değil.
Ögretmenliği para icin yapacak olan zihniyetten korkarım.
O is parayla yapılmaz.
Tabiki ekmeğinin pesinde herkes ama
O kadr cocugun sorumlulugu.
Biz evde 1 tanesine zor yetiyoruz.
Sıg insanlar iste.

Nerde kullanacagı önemli
Öyle ufak krediler bend e cekiyordm
ama kullanmayı bilemediğimden cöp oldu.
25 bine kadr veriyordu maas bankam bana
1-2 bin cekiyordm.
Ivır zıvıra harcanıyordu
Simdiki aklım olsa ceker altın alırdım.
Dogumdan önce son kredi taksidini ödedim.
Bitti sükür.
Zaten artk yeni girisim oldu banka da vermez bana oyle krediler
AMan vermesin.
Öde öde bitmiyr

Est.
cok sasırdım evde durmak istemesine.
Ha diyince is bulunmuyor,bulunsa bile sartları uycak mı bakalım.
Seninki de ayrı dertmis.
Ailesi olmasa demek bosver ne evi dicek

artık ne kadar bunaldıysa sevgilim :):) evde duruyum diyor.
bence beni sınıyor , genel de yapar.
kesin iyi bir iş buldu ve tersini söylüyor :):)
böyle işletmeye bayılır :):)

borçtan nefret ediyor.
çünkü hayatı boyunca hep rahat yaşamış
tek torun, tek erkek ve parasızlık çekmemiş. hem çok çalışmış , hem ailesinin durumu iyi olduğu için anı yaşamış
çok şükür maddi sıkıntımız olmadı. ama bu fikrinin altından bir şey çıkacak bekliyorum :):)

Oturduk biraz çay içtik. Valizleri koydu eşim arabaya. Tatlı aldı anneme. Kadın mutfak telaşından yapamamış bir faydamız olsun kadın bize Destek oldu deyip durdu.,Geçen diyor anneye borcu altın olarakmı ödeyeceğiz. Yok dedim tl ayy kadının zararı çok dedi. Zarar benim zararım haberi yok olsun ama bizim de altın kazanıyor ama iyi oldu annem verdi demem.
altın da 439 olmuş
1 saat sonra çıkarız. Evi toparlıyorum hooop gidip dağıtıyor kızı da babası da
Eşim çiçeklerle uğraştı mutfak tezgahını sildim falan getir sen çiçrklerin kırumuşlarını temizle toprak dökmüş kız odadaki yapma çiçeği koparkopar at yere Çöpü çıkardım eşim çöp çıkardı.her daim evi temiz toplu tutmak istesem yok mümkün değil oturamazmışım hiç

Hadi hayırlısı:)

Ne güzel iyi haberlerini bekliyoruz borçtan nefret etmesine de bayıldım ben de hiç sevmem. Ev araba için okey ama gereksiz borçlardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…