- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
Espri yetenegini benden almıs daha yapamıyor ama komik bi insanMerhabalar herkese. Canım annem de yigenlerime bakarken öyle diyordu. 2 yaşında kreşe verdik. Annem bir özlüyordu anlatamam sen de öyle olursun. Ama seni takdir ediyorum annem gibisin sabirlisin. Bir de espirilisin ya kızın seninle sohbet etmekten çok zevk alacaktır.
Eltisi iyi yere dükkan acmısBaya iş halletmissin kuzum ben bi ara 6 kilo vermiştim ama göbek din gitmişti baya o zmn ogluş yoktu her yere abartısız yürümeye çalışıyordum bi zevk aliyo insan iyi Tatiller şimdiden canim
Bereketli olsun canim
Kız bende yapamıyorum anlamda iki gündür yikadim bulasik makinesi yok ablamda 3 çocuk bahçe birde elti çocuğu var maşallah sabah 10 da geliyo ara da eve gidiyor hep burda 5 çocuk evde kiyamiyirum yemeg e karistirmiyir mutfagi sildim bugun biraz ellerimi kremledim egzama var yaramıyor bende eldiveni yedekli alirim hep
O benden daha komikKızma prenses e annesi bence senin hoş sohbetin esprilerin için uyanık kalıyor bol bol babaanne de uyuyo
Valla yatcas çocuk gitmek istemiyor evine yan ev hemen benim oğlanla 10 ay var yaşıt gördü diyorum ablam normaldede hep burda diyo çocuk disarlarda k adin arada çıkıp sesleniyor biliyor bakılıyor yemek yapiyo ablam bende yicem diye oturuyo oyuncak için kavga ediyorlar benimkiyle benimde banyo mutfak ayrı hep eldivenim ellerim yara oluyo deterjan egzamasi özellikle kışın beter illet biseyEltisi iyi yere dükkan acmıs
Alsın cocuunu
Ya tatile gitmisim ,ablamla vakit gecircem elti ne demeye damlar hic anlamam.
Bulasık eldiveni ciddi sorun bende
Kvdemde daha 1 tabak yıkamıslıgım yok 8 senelik gelinim(Ne kadanda hamarat bi gelin)
Ama daha hic kalmadık yatılı,belki kalsam yıkardım(belki ama bak o da net değil)
Eldivensiz is yapamıyorm
Cidden piremses mod benimki.
Banyo,wc,mutfak heryerin ayrı eldiveni var.
Bezi yıkayıp sıkamam eldivensizhuylanuyorm cok
Allah dagına göre kar veriyor vallaValla yatcas çocuk gitmek istemiyor evine yan ev hemen benim oğlanla 10 ay var yaşıt gördü diyorum ablam normaldede hep burda diyo çocuk disarlarda k adin arada çıkıp sesleniyor biliyor bakılıyor yemek yapiyo ablam bende yicem diye oturuyo oyuncak için kavga ediyorlar benimkiyle benimde banyo mutfak ayrı hep eldivenim ellerim yara oluyo deterjan egzamasi özellikle kışın beter illet bisey
Arada ablamda delleniyo k adin biraz geç anne olmuş üst üste oldu bu cocuk 2 yaşında flndi kadında 43 yaşında hamile kaldı tekrar kız olur diye istedi ama düştü 2 aylıkken ablam diyi kafayı yerdi bunlara bakmıyor böyle böyle buyuyolar k adin rahat ablam çok merhametli actir diyo çocuk napsin diyo ama ablamin çocukları olsa bir bardak su vercek bi tıp değil yanınızdan kaç kez geçti insan bi hoşgeldiniz der gelen geçen ddi beş karış sürat geçiyor birde bir merhaba yokAllah dagına göre kar veriyor valla
Ben de elti yok
Kırkyılda bir gördüğüm görümceler var
Bende olcak oyle elti 2 güne kapısmıstım
Hic okadr yüce gönüllü bi insan değilim
Baksın herkes cocuguna
Tabi napsınn cocık olunca denmiyor biseyArada ablamda delleniyo k adin biraz geç anne olmuş üst üste oldu bu cocuk 2 yaşında flndi kadında 43 yaşında hamile kaldı tekrar kız olur diye istedi ama düştü 2 aylıkken ablam diyi kafayı yerdi bunlara bakmıyor böyle böyle buyuyolar k adin rahat ablam çok merhametli actir diyo çocuk napsin diyo ama ablamin çocukları olsa bir bardak su vercek bi tıp değil yanınızdan kaç kez geçti insan bi hoşgeldiniz der gelen geçen ddi beş karış sürat geçiyor birde bir merhaba yok
Sağol canımm.Baya iş halletmissin kuzum ben bi ara 6 kilo vermiştim ama göbek din gitmişti baya o zmn ogluş yoktu her yere abartısız yürümeye çalışıyordum bi zevk aliyo insan iyi Tatiller şimdiden canim
Bereketli olsun canim
Kız bende yapamıyorum anlamda iki gündür yikadim bulasik makinesi yok ablamda 3 çocuk bahçe birde elti çocuğu var maşallah sabah 10 da geliyo ara da eve gidiyor hep burda 5 çocuk evde kiyamiyirum yemeg e karistirmiyir mutfagi sildim bugun biraz ellerimi kremledim egzama var yaramıyor bende eldiveni yedekli alirim hep
Ben de eskiden yapamazdım elimde egzama vardı. Şimdi yok sorun yaşamıyorum çok şükür. Ama öyle çok bakımlı eller ojeli tırnaklar olamıyor bendeEltisi iyi yere dükkan acmıs
Alsın cocuunu
Ya tatile gitmisim ,ablamla vakit gecircem elti ne demeye damlar hic anlamam.
Bulasık eldiveni ciddi sorun bende
Kvdemde daha 1 tabak yıkamıslıgım yok 8 senelik gelinim(Ne kadanda hamarat bi gelin)
Ama daha hic kalmadık yatılı,belki kalsam yıkardım(belki ama bak o da net değil)
Eldivensiz is yapamıyorm
Cidden piremses mod benimki.
Banyo,wc,mutfak heryerin ayrı eldiveni var.
Bezi yıkayıp sıkamam eldivensizhuylanuyorm cok
Ya bende kaynana yok görümce yok elti de varlığından haberim yokAllah dagına göre kar veriyor valla
Ben de elti yok
Kırkyılda bir gördüğüm görümceler var
Bende olcak oyle elti 2 güne kapısmıstım
Hic okadr yüce gönüllü bi insan değilim
Baksın herkes cocuguna
Kendi çocuğuna hayrı olmayanın başkasının çocuğuna mı hayrı olacakArada ablamda delleniyo k adin biraz geç anne olmuş üst üste oldu bu cocuk 2 yaşında flndi kadında 43 yaşında hamile kaldı tekrar kız olur diye istedi ama düştü 2 aylıkken ablam diyi kafayı yerdi bunlara bakmıyor böyle böyle buyuyolar k adin rahat ablam çok merhametli actir diyo çocuk napsin diyo ama ablamin çocukları olsa bir bardak su vercek bi tıp değil yanınızdan kaç kez geçti insan bi hoşgeldiniz der gelen geçen ddi beş karış sürat geçiyor birde bir merhaba yok
Benim egzamalar eski baya Ondan Mi bilmiyorum tırnaklarım hem çabuk kırılıyor hem bir tuhafBen de eskiden yapamazdım elimde egzama vardı. Şimdi yok sorun yaşamıyorum çok şükür. Ama öyle çok bakımlı eller ojeli tırnaklar olamıyor bendebir iş yapınca tırnağım kırılıyor oje zaten dayanmıyor
Bakım neydiiiiiiBen de eskiden yapamazdım elimde egzama vardı. Şimdi yok sorun yaşamıyorum çok şükür. Ama öyle çok bakımlı eller ojeli tırnaklar olamıyor bendebir iş yapınca tırnağım kırılıyor oje zaten dayanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?