Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kızlar
maaşım hesabıma göre 279 tl cik fazla yatınca hemen gr hesabıma attım
annemde 120-tl gödnerdi onun bir kısmını harcadım 45-tl sini de altına attım
açıkta kalamsın üç beş ne olursa diye koydum valla
yoksa harcarım
bu ay MTV ve bir küçük altın borcu ödeyeceğim
dikkatli gidersem toparlarım diye düşünüyorum.
yemek çekim ile bayram dönüşü alış veriş yapmayı planlıyorum.
evde olunca yemek işini düzene koyduğum için gereksiz harcamam da olmuyor
31 agustos milat benim için :)
kendime hedefler verdiğim için :)
bayağ toparlamış olacağım diye düşünüyorum

İkisini tamamlamışım inşallah eğitimini de güzel verebiliriz. Evde çok etkinlik yaptırdım ama asla okul gibi olamaz.

Normal süte mi gectiniz?
devam sütü mü?
On soracagım ben de,aptamil devam sütünden mi devam edeyim diye dra.
Normal süte geçtim ben. Hatta tepki veren arkadaşlar oldu. Ama bem biraz doğaldan yanayım. Sonuçta pakette günlerce duran tüm sütlerin içinde eminim katkı maddesi var yoksa nasıl 4-5 günde bozulmazki süt.
güvendiğim bir yerden alıyorum sütü.
süt demir eksikliği yapar dediler öyle bir sorun da yaşamadım. Yaşına göre ölçüsüne bakıp verdim. Doktorun önerdiği de günlük süttü.

Selaaamm
Evi mutfağı bile toplamadan çıktım yola sıcağa kalmayayım dedim. Eskiden taksiye binerdim. Şimdi o yokuşu bebek arabasıyla çıkıyrum. Sırf spor olsun diye eskiden ayaklarıma ağrı girerdi. Gittim avm ye penti ye kardeşime aldığım bikini altımı iade ettim ne de olsa üstü yok. Eşime çorap kıza bone ve maske aldım. 38 tl
Sonra eşim dedi bana beyaz tişört al lcw den. Aldım onu da 27 tl. Kendime hm den mayo üstü askılı tişört aldım. 35 tl.
sonra kız dondurma istedi aldım yedi. Yedikten sonra gidiyoruz ne dese :) anne dondurma yerken karnım çok acıktı hamburger yiyeceğim ya sen ne zaman büyüdün de öyle diyon. Neyse aldım küçük bişey yedi biraz. Sonra eve geldik.Uykum geldi dedi yattı uyudu. Ben de duş aldım. Çay içerken bir uğrayayım dedim. Sonra da işlere kollarımı sıvatacağım. Yarın eşim çalışmıyormuş gündüz gideriz acil valizi hazırlamam lazım

Bereketli olsun canım

Berekettlli olsm

İsten cıktm gelene kadr telefonda is hallediyorm
Geldim ofisten arıyolar su müsteriyi arayıversene burası cok yogun diye
Biz evde yatıyorz cünkü
A101 de 20 tl bıraktım;tost ekmegi kepekli,günlük süt,haslanmıs nohut,elma dilim patates aldım.
Eve geldim dün tavuk haslamıstım.
KocAm atıstırayım ben biseyler dedi tavuk sote istedi
Yanına sogan halkası da yaptk.
Allahtan atıstırdı yani.
Yoksa Halil İbrahim sofrası istiyecekti demek
Aksm icin tavuklu pilav yapcm.
Asıl bomba mutfak göcüyor ben sanal marketi bekliyorm
Cünkülüm bulasık eldivenim yok
Piremses oldugumdan eldiven yoksa ev yansa dokunmam
Töbee
Gelsin mutfaga giriscem
Kız uyumadı tabi

sanal market iyi oldu valla
2 defa siparis vermistim ama kolaylik kisin falan isime yaricak.
Kizla cikamam sogukda acil bisi olunca carrefour gun icinde getiriyor mesela.

Annemi bekliyom kiz uykuya dustu bu ara cok uyuyo
Ayy yavrum uyusa uyuyo uyumasa uyumuyo
Ne cektin be evladim.
Aciktim ne yesem bilmiyorum galiba ciger kizartcam kendime kizimada vitamin olsun.
meyve yedim.

Annem oglana getircem ben dedi.
ekmek falanda almis sagolsun
Bana bestlak alcakti netten alirim dedim ama alim ben dedi.
iyi dedim.
Salon haric her yer acik bugun fıs demiyo.
Aksam serinlese bari annemle balkona cokuyos iyi sohbet oluyo.
o oturuyo 3e 4 e kadar alismis.
Ben yatiyorum valla dayanamiyorum sabah kaciyo ben kaliyom kizla o belki eve gider uzanir.
Esimin gelmesine son 3 gun
Bi evin duzeni iyiydi diyorum ama boylede canim sıkiliyo gelsinde ona sarim az

sanal market iyi oldu valla
2 defa siparis vermistim ama kolaylik kisin falan isime yaricak.
Kizla cikamam sogukda acil bisi olunca carrefour gun icinde getiriyor mesela.
Bu seferkinde 20 tl eksik ürün geldi
Fisde öyle eksik kesilmis
Otomatik yansır dedi kardesim iade
Bakalım takipteyim

Uyku egitimine karsı oldugum güne lanet olsn
15.00 den beri ayakta
Ne uyku egitimi
Park yataga koyarken aglıyor daha
Ben uyucam az kaldı
Merhabalar herkese. Canım annem de yigenlerime bakarken öyle diyordu. 2 yaşında kreşe verdik. Annem bir özlüyordu anlatamam sen de öyle olursun. Ama seni takdir ediyorum annem gibisin sabirlisin. Bir de espirilisin ya kızın seninle sohbet etmekten çok zevk alacaktır.

yaz kuzum yaz 1 haftadır evde yokum nerdeyse sen yaptığın işi anlattık ça şevkim geliyo yarin sabah kısmetse kahvalti sonrası yola çıkarız öğle sonrası evde oluruz

Uyku egitimine karsı oldugum güne lanet olsn
15.00 den beri ayakta
Ne uyku egitimi
Park yataga koyarken aglıyor daha
Ben uyucam az kaldı
Kızma prenses e annesi bence senin hoş sohbetin esprilerin için uyanık kalıyor bol bol babaanne de uyuyo

Baya iş halletmissin kuzum ben bi ara 6 kilo vermiştim ama göbek din gitmişti baya o zmn ogluş yoktu her yere abartısız yürümeye çalışıyordum bi zevk aliyo insan iyi Tatiller şimdiden canim
tşk ederim canım
Bereketli olsun canim
Kız bende yapamıyorum anlamda iki gündür yikadim bulasik makinesi yok ablamda 3 çocuk bahçe birde elti çocuğu var maşallah sabah 10 da geliyo ara da eve gidiyor hep burda 5 çocuk evde kiyamiyirum yemeg e karistirmiyir mutfagi sildim bugun biraz ellerimi kremledim egzama var yaramıyor bende eldiveni yedekli alirim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…