Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızı yıkadım uyuttum
Közmatiğe patlıcan attım aksama alinazık yapayım.
Süt sagarken sizi okuyayım dedim yazmamısınıx
Nerdesiniz kız
Bdvlere yollamayunn beni gelin hemenn
aman gitma yakarlar bacim affetmiyolla

Bende bankadaki parayla ozaman (2017) altin alsaydim annemde de o donem 30bin nalit vardi o da alsaydo 2ye katlamistik.
Koyden ev alirdik.

Valla yatirim konusunda hep altinciyimdir o parayi nasil degerlendiremedim hala saskinim.
Nasip boyleymis.
Herkese alin altin alin altin derim
Alirim alirim diye kalakaldi.
bu kis kesin alicam ama 6 bizelik alir

Merhabayınn
Uyumayan cocuk yapmayın
Kesin bilgi yayalım
Koci gelsin direk markete kaccam bogaldummm
Alinazik ici hazır,malzemeleri karıstırcm bi.
Kıza kavanoz mama yaptım
Sıcakken vakumladım,ters cevirdim
1 hafta dayanıyomus dolapta ben tabi o 250 grmlık kavanozlara yaptm,2 tane cıktı birini yedi bile
1 tanesini de yarın cıkarsak yanıma alırım.
2 mak.camssır yıkandı
Sil süpür toz al yaptım.
K kahvemsi mutluluk demisti gecen vip ahmet mod al diye
Online baktım A101 de 119 tl
Yakaarsam alcam subede
Mopum eskidi artk.
Hic bayram gibi degil icim sıkıldı
Anam denize gitmis
Kardesim tatilde
Kardesimin kvdesini aramıs gelin diye
Bize hic gelin evde yalnız oturmayın kızladiyen yok

Vip Ahmet mop her kadının hakki, alın kullanın herkese aldırın
Ben çok memnunum, elim ayağım oldu resmen.
Duvar, cam, kapı, yer miss gibi yapiyor

Vip Ahmet mop her kadının hakki, alın kullanın herkese aldırın
Ben çok memnunum, elim ayağım oldu resmen.
Duvar, cam, kapı, yer miss gibi yapiyor
artik vip ahmet seni ise alsin bacim. Kendi reklam ajansi bile bu kadar iyi reklamini yapmiyordur

İyigecelerr bacımsular
Oy ataklar ataklar
Kız yeni uyudu
Allahım bi atak geldi abowww
Uyumucam diye aglıyor ordan oraya atıyor kendini en son dizimde bayıldı
Sacları oksadık faln uyudu sükür
Aksm üzeri A101 e kactım;6lı soda,günlük süt,türk kahvesi,cips,bitter cikolata,4lü cornet 37 tl verdim.
Kahve bile icmeye mecalim yok

[/QUOTE]
Oy kuzum insallah çabuk geçer bu zamanlar

yaaa minnoss

ben 2014 de ilk bilezigimi alirken gr 97tl idi.
Resmen evrime kafa atti altın.
Bende artik bir sure ruyamda gorurum.
Ahhahhah ben de ilk bilezigimi alirken 17 grami 87 idi:))
Aah ah o zamanlar 100 bilezik almak vardi,simdi koşe

Iyi geceler kızlar bayram yoğun geçiyor yazamadim 1 günü kayinvalidede kurban telaşı dün kiz kardesimler bi yere gitti gezmeye biz teyzem e gitcektik benimki bizde gidelim ddi yer karşıda bi yer bi yere kadar biz önde gittik kardeşim biliyor diye öne o geçti navigasyonla gidiyormuş sapagı kaçırdı iki kes yolda yol uzadı gittik yer güzel değil şelale var ddiler uzak ve acaip taş kayıyor kayalık gibi bazı yerler döndük şelaleye biz gitmiyces çocuk yuruyemiyor kayıyor diye eşim söylendi kardeşimin suratı aşıldı valla burnumdan geldi eşim aciktim ddi orman millet pikniğe gelmiş biz hazırlıksız gittik kardeşime bir kez gitmiş eşim söylendi durdu yok ne biçim yer yok gün öldü kendi takıldı gidelim diye erkek kardeşinde bizimle geldi biseyler yedik orda döndük ama yedi beni iyiki ben dememisim ddim gidelim diye geldik kardeşimi bırakıp tuttu baş ağrısı bide evde tartıştık ddim böyle sinirli olup burnumdan gelecekse gitmeyelim bi yere ağladım aglayacajtim sinirden arabada birde hiç sevmiyorum 3 uncu biri varken tartışma gerginlik geldik eve bu sefer gönül alma çabası valla bu sefer bütün enerjimi çekiyor baş agrisiyla uyudum ilaçta kesmedi sonra niye sürat asiyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…