- 21 Ağustos 2015
- 32.156
- 97.587
- 798
- 38
Dönem dönem oluyıo kuzuAyy bugun kac defa agladim bilmiyorum
6dan beri mizik mizik
uykusu var yatmiyo kucak kucak gezdik bizde.
emmiyo, emzigini atiyo
Annem gitmeden attik suya dedim belki rahatlar.
Aksam esim gelecek birazda ona cemkiririm.
Bebe guzelde bebe bakmayi ozlememisim onu anladim.
Aynen ben de hiç sevmem zorla gelmediler tabiki ama bekledikleri için buyrun dedim. Ay oyuncak her yerde aynenAy hic sevmem öyle emri vaki birine gitmeyi yada gelinmesini cok yakinsak bi nebze ev daginik cunki genel olara her yer oyuncak bizdebude yemek vs varmi bakalim ama hazılsrim elim cabuk o yönde bide alışveriş yap demiş birde begenmiyorlar
HoşgeldinizMerhaba kizlar.... Ben bayadir bu sayfadayim ama burayi yeni gordm nisan annelerinden geliyorm. Birikim vs durumlari konusuluyor galiba burda bana faydasi olur insallah diye geldim
Hosbuldm insallahHoşgeldiniz
Kesinlikle faydası olur
Bizde de koca bidonu yaptk ki ici az gorunsun oyle atsinlar diye baya da birikti ama son zamanda atan yok kurban dan dolayi malesefŞimdi yeni iki kumbara yapicam.bi 5 TL lik bı de bozukluk. Çok iyi oluyor boyle
tarhana, salca gibi seyler yapma imkaniniz var mi? onlari satin almak istiyenler kesin vardir diye düsünüyorumBu gruba geldm eşim de istese de tabi en cok ben ev almak istiyorm kv ile beraber yasiyorz ve birikim yapmaya cok ihtiyacımız var ev icin savas veriyorm ben ama eşim o kdar da caba gostermiyo istese de ayri evi. Bos seylere para harciyor surekli resmen ben herseyden kıstıkça. Evde de benm yapacagim neler olur ne yaparim fikir verin kizlar bana
Malesef hic anlamam kitarhana, salca gibi seyler yapma imkaniniz var mi? onlari satin almak istiyenler kesin vardir diye düsünüyorum
malesef aklima baska birsey gelmiyorMalesef hic anlamam ki
Aynen bende oyle aklima glen bisey yok ki hicevde hem bebeyle ugrasp yapsam iyi olur aslinda damalesef aklima baska birsey gelmiyor
Benimde aklima caterig isi geldi acikcasiBu gruba geldm eşim de istese de tabi en cok ben ev almak istiyorm kv ile beraber yasiyorz ve birikim yapmaya cok ihtiyacımız var ev icin savas veriyorm ben ama eşim o kdar da caba gostermiyo istese de ayri evi. Bos seylere para harciyor surekli resmen ben herseyden kıstıkça. Evde de benm yapacagim neler olur ne yaparim fikir verin kizlar bana
2.el uyglamalarda kullanmadıgınız kıyafetleri satabilirsiniz.Malesef hic anlamam ki
Mantikli evet ama biraz da cevre gerektoriyor bence ya. Ben kucuk sehirdeyim oyle sarma diye sordm kimseden çıt cikmadi alan yok malesefBenimde aklima caterig isi geldi acikcasi
Teyzemin gelini pasta borek falan yapip satiyo evden.
Ama kuzenim polis cevreleride hep ogretmen polis hazir yemek hepsinin isine geliyordur muhtemel.
Kislik bile siparis aliyo buzluk icin sarma, borek falan.
dogum gunu konsepti
Kendi harcligini cikariyo diyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?