Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dönem dönem oluyıo kuzu
Ben 9 ay falan ataklar haric anlamdım cok
Ama su son 2 aydır büyüme sancısı cekiyor galiba
Deli divaneyiz

Aynen ben de hiç sevmem zorla gelmediler tabiki ama bekledikleri için buyrun dedim. Ay oyuncak her yerde aynen

Selam kizlar yine daldım
Sabah tavuklu orman kebabı yaptim, beşamel yapcam üstüne sonra bi de şehriye çorbası yapıyım diyorum.
Bozuk para kumbaramiz vardı dolmamisti ama dün açtık 700 TL çıktı, gross markete gidip alışveriş yaptık. Herşey iyice uçmuş yani o paraya aldıklarım degmiyo üstelik indirimli ürünleri aldim

2 gündür kafamdaki topuzu hic bozmadan yasıyorm
Dusa girerken dün bozdum
Koci bayramda diyorki sacını mı düzlestrsen acaba
Hava 750 derece ben bu sıcakta sac düzlestirmem begenmeyen berimden yürüsün dedim
Ama durumum fena
Yarın ise gideyim de az toplarım kendimi
Göz kalemimde silmistim akmıs

Bu gruba geldm eşim de istese de tabi en cok ben ev almak istiyorm kv ile beraber yasiyorz ve birikim yapmaya cok ihtiyacımız var ev icin savas veriyorm ben ama eşim o kdar da caba gostermiyo istese de ayri evi. Bos seylere para harciyor surekli resmen ben herseyden kıstıkça. Evde de benm yapacagim neler olur ne yaparim fikir verin kizlar bana

tarhana, salca gibi seyler yapma imkaniniz var mi? onlari satin almak istiyenler kesin vardir diye düsünüyorum

Bende bi dus alamadim
Uyuttum kizi dedim 2dk dus alim ama kapiyi kitlemem gerekiyo malum evde oglan var acik olsa duyarim aslinda.
Daha girmemle cikmam bi oldu suyu ac kapa dinle derken basti yaygarayi.

Ya ben bir sekilde temizligimide yapardim yemegimide noldu anlamiyorum.
Tamam sicaklar yuzunden bi elim kolum kalkmiyo falan ama bu kız dunden beri uzun uyumuyor.
yanindan kalktigim an agliyor.
Eskiler gibi besige beleyip gidecem yaw.

Telf. bi ablama duzeldi uykusu falan dediydim ayy demesemiydim o gunden sonra oldu.
Herkese arsiz mizmiz dicem

Ayy bugun cok sikayetlendim cunku cok doluyum.

Dun aksam markete ciktim
recel, tulum p., kolot p., salam, cheescake, makarna, nescafe, sut, kiza cingirak, cikolatali gofret falan aldim 85tl baydim geldim.
Annemde dun gelirken pazardan patlican, fasulye, biber, salatalik almis.
marketdende döner, karper almis.
Yemeklik bisi yoktu.
iyi oldu yarin yemek yaparim.
Bugun oglana makarna var doner isitirim.
Esim gec gelir yerse kahvaltilik koyarim.
Adam orda kahvaltilik yiye yiye zaten

Hic yemek havam yok yarin yapcam.
Bugun ev supursem kâr bana

Nevresimler yikandi.
1 posta daha yikancak kiz beni birakirsa mak. aticam.

Benimde aklima caterig isi geldi acikcasi
Teyzemin gelini pasta borek falan yapip satiyo evden.
Ama kuzenim polis cevreleride hep ogretmen polis hazir yemek hepsinin isine geliyordur muhtemel.
Kislik bile siparis aliyo buzluk icin sarma, borek falan.
dogum gunu konsepti
Kendi harcligini cikariyo diyorlardi

Malesef hic anlamam ki
2.el uyglamalarda kullanmadıgınız kıyafetleri satabilirsiniz.
3-5 birikir öyle.
Calısıyor musunuz?
Calısmıyorsanız evden is yapabilirsiniz.
Meslek nedir bilmiyorm ama
Ben lise mezınu bi ark.cok ihtiyacı vardı,cocık baksana evde yarım gün hic değilse dedim diye küsmüstü bana
O tür bisey olabilir
Bence ciddi bir güvenilir bakıcı acıgı var bu memlektte

Mantikli evet ama biraz da cevre gerektoriyor bence ya. Ben kucuk sehirdeyim oyle sarma diye sordm kimseden çıt cikmadi alan yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…