Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eve geldik ben ddim kiz kardeşim ve esi de vardı onlar orda kaldı döndük biz ddim ayıp oldu bir arayıp demedin adam tek kaldı orda annemlerle ben dusa girdim kiz kardeşim yakın baktim oğlana teyzene gidelimmi diyor banada ddi ddim sen bilirsin orayida beğenmez bi kulp bulursun sonra bana söylenme gunu m kötü geçti sayende ddim artık gelir gider lafı derim gittik cay yapmıştı kardeşim toktuk zaten baklava dondurma aldim annemler ordaydi arabayi suren kiz kardesim banada tavir yapti ben anlamiyorum yani benim ne sucum var dolastik durduk iki kez sapak şaşırdı bide gidilecek yerin tabelasını şaşırdı ben durdur ddim esime esimde durdugumuzda söylendi inip bana tavir yapıyor ben yine ezdirmemeye uğraşıyorum bise olsa eşim geldik ordan kardeşin sanada kızmış sende laf soyletme ddi içim şişti valla uzun oldu kızlar yazdım ama

Son düzenleme:
Bugün kalktik kahvalti ettik akraba ziyareti sevmiyor eşim dun gitmedik bugün teyzem e gitces mi ddim bakarız ddi saat 12 nerdeyse bide kardeşim yakın oturan saçını boyanmış kızıllık olmuş altlar kumral sarı gibi diller öyle kızıl olmuş yarın boyayalimmi demişti kiz haber bekliyor gitmiyceksek gelsin kızın saçı hallederim ddim duşa girdi o sıra ev topladim büyük teyzem rahatsız bu ara onu telefonda konustum en küçük teyzemin önceki gece kızı doğum yaptı aradim ulaşamadım yarın ariycam ortanci teyzemi aradim dayım büyük ona gelmiş bana 15 dakika evi gel kızım burda görüşelim ddi hemen hazırlandık bıraktı bizimki kendi isleri vardı gitti kardeşim o saçma gelmek istemedi o na anahtar verdim bizde durdu gittik geldik iyi oldu teyze kızı dayimi fln gördüm yengem kurbandan et verdi yarin büyük eltime gecces onlar i göremedim eve geldim kardeşimin saçları hallettik yemek yedik cay ictim esi mağaza çalışanı gec geliyor 9 du eve bıraktık bugun güzel geçti düne göre yarin teyzemin ararim hem gözün aydın derim

Selammm kızlar
Sizi unuttum sanmayın annemin yanına gelince çok yoğun geçiyor. Heleki bayram hepten yoğun. Kurban et vs telaşı. Bir de kalabalığız.
Neyse bugün kardeşimde kalmıştım. Kaç gündür de akşam dua vardı. Kardeşimin kvsi için. Bugün de mevlütvardı kardeşimin evindeyapıldı. Telaş çoktu. Kardeşimin eşi geçen gün eşime sormuş bodruma gitme işini Falan. Biz de öyle konu birkaç defa geçtiği için konu açılınca dün sorduk gelecekmisiniz diye. Tabi ona göre plan yapacaktık.Kardeşimin eşi siz gidin dedi. Neyse öyle olunca tabi konuyu kapattık. Sonra bu ablasına ve abisine sormuş. Sizin fikriniz ne ne yapsam vs vs. Kardeşimede söyleyince kardeşim kızmış niye onlara soruyor. Onlar git deyince gidelim diyor. Bize anlatınca biz de dedik sorabilir çünkü ortak acılar yaşadılar., ee olumlu da konuşmuşlar git iyi olur kafan dağılır. Ama kardeşim takmış işte niye onlara soruyor bana sormuyor. Neyse sonuç olarak geleceklermiş bizimle. Tabiki insan eşiyle birlikte karar vers

Valla lellininkileri de okudukca sasıyorum
Seninki de iyimis
Cay icmeye geliriz oyle vakit gecer diyor herhdle
Bende elti yok.
Sevdiğim görümcem ne zamn gitsek yemege kalın diye diretiyor ona bile kızıyorm
Herseferinde sende yemek zorunda değilm yani
Kadının günahını alıyomusum Allah affetsin

Ay sanki evde olsa napacakmıs?
Bütün gün öldü demis ya,kaz daglarına mı tırmanacak?Atlas okyonusuna tüpsüz dalıs mı yapacak napacak yani
Evde oturcn iste,yeni biyer görmüssün begenmediysen bidaha gitmezsin.
Ben de deli oluyorm ,koci de böyle benim.
Bastan anlasıyorum artk ,ilk kez gidiyorz söyleneceksen gelme diye.
Ama artk daha ılıman sevmezsek bidaha gelmeyelim diyip cıkıyor,eskisi gibi söylenmiyor.

Günaydınlarrr
Ataklı ana günaydını
7 de kalktık
Piremses bi huysuz uyandı,alt değisim kahvaltı
Azcık mutfagı topladık
Sütlac yaptım
Kendime kahve yaptım,geldi kucagıma yattı 2. Uykuda suan
Beyaz attım yıkanıyor
Kahve yalan oldu yenisini yapayım.

Yok ya yoldan geliyorlar ya bı yemek ve çay normalde kayınvalidem hazırlardi e kus olunca benden beklenmis benim haberim yok, yemek falan yapmadim kayınvalidem bı sebze yemeği yapmış bende de çorba vardı geldiler gece valla. Bugün evlerine temizlikçi gelecek deterjan vs istedi dün benden aldım ben de, kadın dünya kadar deterjan istemiş kaynım geldi e hepsini almasaydin diyo karısı ne istediyse onu aldım hani bırak teşekkürü. Çok sinirlendim ama daha bişey ellemem

Doğru diyosun canim bide bu ara bir gerginlik var üzerinde ne olsa patliycak gibi bileniyor her şeye ben yapmam beğenmesek bile insanları huzursuz etmem bide söyledin bi kere on defa söylenince noluyir yani huzursuzluk çıkar sonra niye sürat asıyorsun diyor ben bide hemen toparliyamıyorum kendimi boyle olunca yüzum düsüyor

Ay hic sevmem öyle emri vaki birine gitmeyi yada gelinmesini cok yakinsak bi nebze ev daginik cunki genel olara her yer oyuncak bizdebude yemek vs varmi bakalim ama hazılsrim elim cabuk o yönde bide alışveriş yap demiş birde begenmiyorlar

Günaydın kizlar uyandım 9 ü geçiyordu oğlan sıcaktan uyanmış erken baktım otutma odasında gece buzluk full dolu diye vişne çıkarıp kaynattim 2 kilo kadar ablam vermisti sogumus dolaba koydum 2 litre kadar olmus ogluş seviyo kahvaltıda koyarim kalkıp çay koyarim dunde n ekmek var kendime tam buğday aldim dun sabah kahvaltilikla kahvaltiya sucuklu yumurta domates biber kizartma yaparim

sana cidden bir cözüm bulmaliyiz
Gelicem demedi ama ben direk telf acinca hazirlaniyordum bende anneme gecicem dedim
Ben gelirim diye beklemis bayramda ne isim var ya
Esim varken esimin zoruyla gidiyorum zaten.
Kiz durmuyo ben kimseye gidemem dedim
Benimkinide yine bisi oldu
Kac gundur sakindi ohhh duzeldi dedim basladi yine.
Bazen nefes alamiyorum

Merhaba kizlar.... Ben bayadir bu sayfadayim ama burayi yeni gordm nisan annelerinden geliyorm. Birikim vs durumlari konusuluyor galiba burda bana faydasi olur insallah diye geldim
Hosgeldinizz

Hosbuldumm

Sıcaklar da etkiliyo kuzu
Bizimki de hep kucakta

Sıcaklar da etkiliyo kuzu
Bizimki de hep kucakta
Ayy bugun kac defa agladim bilmiyorum
6dan beri mizik mizik
uykusu var yatmiyo kucak kucak gezdik bizde.
emmiyo, emzigini atiyo
Annem gitmeden attik suya dedim belki rahatlar.
Aksam esim gelecek birazda ona cemkiririm.
Bebe guzelde bebe bakmayi ozlememisim onu anladim.

Aiy hamilelik sonrasi depresyon belirtilerine baktim hepsi ben valla.
Depresyondayimda haberim mi yok acaba
psikologa falan gidecek vaktimde paramda yok valla
Simdi durup dururken basima is cikmasin.
Hem fakir depresyona girmez can sikintisi falandir
Depresyon psikolog falan pahali seyler hic simdi durup dururken heycan aramim.

Bebekler sıcaktan etkileniyor kuzum az serinlese hava biz bile bunaldik

Bebekler sıcaktan etkileniyor kuzum az serinlese hava biz bile bunaldik
Aynen canim.
Bende sicaga hic gelemiyorum arti regl falanda olmadim hormonlar tavan.
Menopoz teyzeler gibiyim camlarin onunde kendimi sallandirasim var esmiyo esmiyo

Arkadasimin 1 kizi 1 oglu vardi.
Ikiside buyudu artik 3.yapti 40 yasinda benden sonra dogurdu.
Aiyy diyorum yeminle heycan aradi bu kadin.
4-5-6lari dusunemiyorum..
Ben olsam yapmazdim hem kiz hem oglum olcak hemde buyutcem..
aiy kimseside yok burda.
Iste kendimi telkin ediyorum bende fakir tesellisi.

Bak millet nasil bakiyo az ornek al diyorum.
Bi rahat ol diyorum.
Bi sal diyorum.

Zikirlerime siginiyorum.
Onlarida cekmesem ciddi boslukdayim.
Bana iyi geliyor

canim ya bence virus cogaldi kimseyle görüsmüyorum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…