Valla lellininkileri de okudukca sasıyorumİyi geceler kizlar
Eltimler geliyo sehirdisindan evlerine, kayinvalidemle küsmüş de gece belki bize gelirmiş çay yemek vs için valla eşime dedim kendine güvenmeyen kusmesin bana kalmasın ihale
Bı agirlik var üstümde anlamadim okuyorum artık çenem ayrıldı esnemekten
Ay sanki evde olsa napacakmıs?Iyi geceler kızlar bayram yoğun geçiyor yazamadim 1 günü kayinvalidede kurban telaşı dün kiz kardesimler bi yere gitti gezmeye biz teyzem e gitcektik benimki bizde gidelim ddi yer karşıda bi yer bi yere kadar biz önde gittik kardeşim biliyor diye öne o geçti navigasyonla gidiyormuş sapagı kaçırdı iki kes yolda yol uzadı gittik yer güzel değil şelale var ddiler uzak ve acaip taş kayıyor kayalık gibi bazı yerler döndük şelaleye biz gitmiyces çocuk yuruyemiyor kayıyor diye eşim söylendi kardeşimin suratı aşıldı valla burnumdan geldi eşim aciktim ddi orman millet pikniğe gelmiş biz hazırlıksız gittik kardeşime bir kez gitmiş eşim söylendi durdu yok ne biçim yer yok gün öldü kendi takıldı gidelim diye erkek kardeşinde bizimle geldi biseyler yedik orda döndük ama yedi beni iyiki ben dememisim ddim gidelim diye geldik kardeşimi bırakıp tuttu baş ağrısı bide evde tartıştık ddim böyle sinirli olup burnumdan gelecekse gitmeyelim bi yere ağladım aglayacajtim sinirden arabada birde hiç sevmiyorum 3 uncu biri varken tartışma gerginlik geldik eve bu sefer gönül alma çabası valla bu sefer bütün enerjimi çekiyor baş agrisiyla uyudum ilaçta kesmedi sonra niye sürat asiyorsun diyor
Yok ya yoldan geliyorlar ya bı yemek ve çay normalde kayınvalidem hazırlardi e kus olunca benden beklenmis benim haberim yok, yemek falan yapmadim kayınvalidem bı sebze yemeği yapmış bende de çorba vardı geldiler gece valla. Bugün evlerine temizlikçi gelecek deterjan vs istedi dün benden aldım ben de, kadın dünya kadar deterjan istemiş kaynım geldi e hepsini almasaydin diyo karısı ne istediyse onu aldım hani bırak teşekkürü. Çok sinirlendim ama daha bişey ellememValla lellininkileri de okudukca sasıyorum
Seninki de iyimis
Cay icmeye geliriz oyle vakit gecer diyor herhdle
Bende elti yok.
Sevdiğim görümcem ne zamn gitsek yemege kalın diye diretiyor ona bile kızıyorm
Herseferinde sende yemek zorunda değilm yani
Kadının günahını alıyomusum Allah affetsin
Doğru diyosun canim bide bu ara bir gerginlik var üzerinde ne olsa patliycak gibi bileniyor her şeye ben yapmam beğenmesek bile insanları huzursuz etmem bide söyledin bi kere on defa söylenince noluyir yani huzursuzluk çıkar sonra niye sürat asıyorsun diyor ben bide hemen toparliyamıyorum kendimi boyle olunca yüzum düsüyorAy sanki evde olsa napacakmıs?
Bütün gün öldü demis ya,kaz daglarına mı tırmanacak?Atlas okyonusuna tüpsüz dalıs mı yapacak napacak yani
Evde oturcn iste,yeni biyer görmüssün begenmediysen bidaha gitmezsin.
Ben de deli oluyorm ,koci de böyle benim.
Bastan anlasıyorum artk ,ilk kez gidiyorz söyleneceksen gelme diye.
Ama artk daha ılıman sevmezsek bidaha gelmeyelim diyip cıkıyor,eskisi gibi söylenmiyor.
Ay hic sevmem öyle emri vaki birine gitmeyi yada gelinmesini cok yakinsak bi nebze ev daginik cunki genel olara her yer oyuncak bizdeYok ya yoldan geliyorlar ya bı yemek ve çay normalde kayınvalidem hazırlardi e kus olunca benden beklenmis benim haberim yok, yemek falan yapmadim kayınvalidem bı sebze yemeği yapmış bende de çorba vardı geldiler gece valla. Bugün evlerine temizlikçi gelecek deterjan vs istedi dün benden aldım ben de, kadın dünya kadar deterjan istemiş kaynım geldi e hepsini almasaydin diyo karısı ne istediyse onu aldım hani bırak teşekkürü. Çok sinirlendim ama daha bişey ellemem
Gelicem demedi ama ben direk telf acinca hazirlaniyordum bende anneme gecicem dedimsana cidden bir cözüm bulmaliyiz
Benimkinide yine bisi olduİyigecelerr bacımsular
Oy ataklar ataklar
Kız yeni uyudu
Allahım bi atak geldi abowww
Uyumucam diye aglıyor ordan oraya atıyor kendini en son dizimde bayıldı
Sacları oksadık faln uyudu sükür
Aksm üzeri A101 e kactım;6lı soda,günlük süt,türk kahvesi,cips,bitter cikolata,4lü cornet 37 tl verdim.
Kahve bile icmeye mecalim yok
HosgeldinizzMerhaba kizlar.... Ben bayadir bu sayfadayim ama burayi yeni gordm nisan annelerinden geliyorm. Birikim vs durumlari konusuluyor galiba burda bana faydasi olur insallah diye geldim
HosbuldummGelicem demedi ama ben direk telf acinca hazirlaniyordum bende anneme gecicem dedim
Ben gelirim diye beklemis bayramda ne isim var ya
Esim varken esimin zoruyla gidiyorum zaten.
Kiz durmuyo ben kimseye gidemem dedim
Benimkinide yine bisi oldu
Kac gundur sakindi ohhh duzeldi dedim basladi yine.
Bazen nefes alamiyorum
Hosgeldinizz
Sıcaklar da etkiliyo kuzuGelicem demedi ama ben direk telf acinca hazirlaniyordum bende anneme gecicem dedim
Bazen nefes alamiyorum
Hosgeldinizz
Ayy bugun kac defa agladim bilmiyorumSıcaklar da etkiliyo kuzu
Bizimki de hep kucakta
Bebekler sıcaktan etkileniyor kuzum az serinlese hava biz bile bunaldikAyy bugun kac defa agladim bilmiyorum
6dan beri mizik mizik
uykusu var yatmiyo kucak kucak gezdik bizde.
emmiyo, emzigini atiyo
Annem gitmeden attik suya dedim belki rahatlar.
Aksam esim gelecek birazda ona cemkiririm.
Bebe guzelde bebe bakmayi ozlememisim onu anladim.
Aynen canim.Bebekler sıcaktan etkileniyor kuzum az serinlese hava biz bile bunaldik
canim ya bence virus cogaldi kimseyle görüsmüyorum de.Gelicem demedi ama ben direk telf acinca hazirlaniyordum bende anneme gecicem dedim
Bazen nefes alamiyorum
Hosgeldinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?