Küçük Düşün Büyük Olsun!

Su gillette tras bıcaklarını kullanan varmı kızlar?
Uzun ömürlü mü?
Pandemiden kuaföre gidemiyorm malum
Evde agdadn cok sıkıldm
Ben kullanıyorum bu seyahat boyu sanırım ben büyüklerini kullanıyorum memnunum ipek gibi oluyor.. Ama ben lazer yaptırmıştım daha önce yani çok fazla tüy çıkmıyor bende

Ben kullanıyorum bu seyahat boyu sanırım ben büyüklerini kullanıyorum memnunum ipek gibi oluyor.. Ama ben lazer yaptırmıştım daha önce yani çok fazla tüy çıkmıyor bende
Tesekkürler
Tabi lazerin cok faydası vardır ama bende alcm denicem.
Seyahat boy evet
Ömrü nekadrr peki?

Canım benim
Hiç üzülme
Haklısın ama bir kere oldu tekrar olmaz
Birde kokla ucundan tadına bak
Ben kendi pişirmediğim her şeyi tadıyorum
Ne olur ne olmaz diye
Birde kavonoza paketin kağıdından koparıp yapıştırıyorum

Akıl vermiş gibi olmasında

Kesinlikle iyi fikir
Benim bileziklerde üçlü burmaydı
Hiç fark olmadı

Ben yaptırdım
Üçüncü ay diye biliyorum iki doz
Ayını günü sor
İshale iyi bir aşı

Tesekkürler
Tabi lazerin cok faydası vardır ama bende alcm denicem.
Seyahat boy evet
Ömrü nekadrr peki?
10 gün rahat çıkmıyor benim tüyler
Büyük olanlarda 3+1 bıçak oluyor yani biri üzerinde diğer üçü de yedek, eskiyince yenisini takıyordum ağzına. Uzun süre kullanıyorsun yani

tr_lelli ben yaptırmamıştım rota aşısı canım ozamanki hemşire gerek yok demişti ama yaptıran çok var
Ben kararsizim acikcasi.
Asi karsiti degilim asilarini yaptiriyorum fakat özel asilara ön yargim var.
Yani gerekliyse nicin ozaman devlet yapmiyo özel?

suan emiyor ama mama da kullanicam doymuyor malesef.
Benim sirf mama iciyo hip marka var anne sütüne cok yakinmis onu aliyorz. Reflu oldugu icin de aptamilin ar reflu mamasini iciyor. Gece reflu mamasini pek vermiyorm cnlu dinlenerek hazirlaniyo gece de agzina mama girene kdar susmadigi icn gundiz vermeyi tercih ediyorm. Ama aptamil kabiz yapiyo genelde herkesn sikayeti o aklinda bulunsun sma da yenilenmis cok gaz yapiyo diyen var yenisini denemedim diğeri gaz yapmadi bizde

sma var aklimda..
Onu denemek istiyorum bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…