- 22 Eylül 2019
- 326
- 1.374
- 33
Ben kullanıyorum bu seyahat boyu sanırım ben büyüklerini kullanıyorum memnunum ipek gibi oluyor.. Ama ben lazer yaptırmıştım daha önce yani çok fazla tüy çıkmıyor bendeSu gillette tras bıcaklarını kullanan varmı kızlar?
Uzun ömürlü mü?
Pandemiden kuaföre gidemiyorm malum
Evde agdadn cok sıkıldm
TesekkürlerBen kullanıyorum bu seyahat boyu sanırım ben büyüklerini kullanıyorum memnunum ipek gibi oluyor.. Ama ben lazer yaptırmıştım daha önce yani çok fazla tüy çıkmıyor bende
Altın olarak geleni bozmaelimde şuan toplu işte çeyrek gram para olarak var ben bu altinlar vs bozdurup bilezk yda baska birssy mi yapsam
suan emiyor ama mama da kullanicam doymuyor malesef.Aynen oyle. Gece kac kere uyaniuor acikip. Mama yda emiyo mu hangisi
Canım benimMoral bozukluguyla günaydın
Dün aksm üstü köye gittik
Kıza dedim kasık mama yapayım
Annemde yedekli var yanımızda götürmüyorz
Onun da düzen isi malum cıldırmalık
Kavanoza koyuyo o mamaları
Elli kere dedim kalsın posetinde mandal aldım sırf onlar icin neyse
Koymus kavanoza bu mu kasık mama dedim?Sütlü pirincli anlamıyorm da
Evet dedi
Neyse 2 kasık yaptm yedi Alya
Sonra mangal yakıldı
Kuzenler geldi yemek yedik
Alya 1 kase mercimek corbası icti annm yapmıs ona tuzsuz.
21.00 da uyuttum
1 de mama ya kalktık
2 de mıkırdanıyo baktım sırtı ıslak
Hem cis hem kaka yapmıs
Üsüttü herhlde dedim soydum temizledim geri uyudu.
Sabahh annemden bi cıglık aaa bu kavanozdn mı mama yaptın?
Evet dedim noldu
Un vardı onun icinde dedi
Cocuga sıcak suda acıp 2 kasık un yedirmisiz
Ay sinirlerim bozuldu basladım aglamaya
Tmm bisey olmaz biz un maması yapardık size diyo bana bide
Ya dedim baska bissy olsaydı?
Ne olcak mutfak kavanozunda diyo
Sana dedim belli olmaz
Düzenli olsn diye camasr deterjanı da koyarsın sen dedim
Atıstık sabah sabah
Velhasıl cok uzattım hakkınızı helal edin bacımlar
Ekmeği bile tam bugdaylı yedirdiğim cocuuum 2 kasık cig unu yedi
Kesinlikle iyi fikirÜçlü burma işçilik farkı en az olan bileziklerden, ev almadan önce bende elimdekileri buna ceviriyordum.
Tanıdık kuyumcu bulursan hiç fark almadan ceyrekleri bilezige çevirir, bileziği kullanmazsan güncel fiyatından alır.
Ben bozarken aldigim kartlarla götürdüm kuyumcuya hiç kullanmamistim tabi, adam olduğu gibi vitrine dizdi
Ben yaptırdımKizlar bu rota asisini hepiniz yaptirdiniz mi?
ya baby sen soylemistin ama ben tamamen unuttum
3 doktorda bisi demedi hatirlatmadi.
Gectimi ya ?
yaptirmak lazim mi sizce?
oglanda hic ozel asi yaptirmadim ben yokmuydi yoksa soylemediler mi yine bilmiyorum
hemsireye sorucam arayip oglen pardoslarini bekliyorum canimBen yaptırdım
Üçüncü ay diye biliyorum iki doz
Ayını günü sor
İshale iyi bir aşı
Hiç ishal olmadıhemsireye sorucam arayip oglen pardoslarini bekliyorum canim
suan 3.ayimiz kacirmim bari
ayy hayirda niye soylemezler ki yonlendirmiyorlar bileHiç ishal olmadı
Zaten ağızdan veriliyor
10 gün rahat çıkmıyor benim tüylerTesekkürler
Tabi lazerin cok faydası vardır ama bende alcm denicem.
Seyahat boy evet
Ömrü nekadrr peki?
bende normal boytunu kullaniyorum, iyi.Su gillette tras bıcaklarını kullanan varmı kızlar?
Uzun ömürlü mü?
Pandemiden kuaföre gidemiyorm malum
Evde agdadn cok sıkıldm
Ben kararsizim acikcasi.tr_lelli ben yaptırmamıştım rota aşısı canım ozamanki hemşire gerek yok demişti ama yaptıran çok var
Para az iste o zaman parayi biraz daha biriktirip yapiyimAltın olarak geleni bozma
Parana işçiliği olmayan bilezik al
Benim sirf mama iciyo hip marka var anne sütüne cok yakinmis onu aliyorz. Reflu oldugu icin de aptamilin ar reflu mamasini iciyor. Gece reflu mamasini pek vermiyorm cnlu dinlenerek hazirlaniyo gece de agzina mama girene kdar susmadigi icn gundiz vermeyi tercih ediyorm. Ama aptamil kabiz yapiyo genelde herkesn sikayeti o aklinda bulunsun sma da yenilenmis cok gaz yapiyo diyen var yenisini denemedim diğeri gaz yapmadi bizdesuan emiyor ama mama da kullanicam doymuyor malesef.
sma var aklimda..Benim sirf mama iciyo hip marka var anne sütüne cok yakinmis onu aliyorz. Reflu oldugu icin de aptamilin ar reflu mamasini iciyor. Gece reflu mamasini pek vermiyorm cnlu dinlenerek hazirlaniyo gece de agzina mama girene kdar susmadigi icn gundiz vermeyi tercih ediyorm. Ama aptamil kabiz yapiyo genelde herkesn sikayeti o aklinda bulunsun sma da yenilenmis cok gaz yapiyo diyen var yenisini denemedim diğeri gaz yapmadi bizde
rota asisini yaptirdiniz mi?Para az iste o zaman parayi biraz daha biriktirip yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?