- 27 Şubat 2013
- 14.847
- 42.401
- 798
Benimkilerde uyudu yeni. Zor uyudu bugün. Uykum var dediğiyle uyuduğu saat arası nerdeyse 2 saatOglusu uyuttum 11 ı geçiyordu oyuncak ve legoydu her resmen topla topla bitmedi mutfak kaldı sabah topladirım eşim gelsin yattı ses yapmiyim ddim kanallarda dolaşırken scobby doo gördüm en sevdiğim çizgi filmdir oglus a trt çocuk açıyorum nadiren minika bakamıyorum onun yanında korkar diyesüt içip keyif yaptim resmen adam uyansa dalga gecicek bizi uyutup cizgi film izliyor diye
Evet kiz alamamıştı henüz benimde bakmam lazım telefonlar uçmuş yanlız kardeşime ekimde telefon aldık taksitle 1600 du aynısı 2000 üzeri olmuş ya sene olcak corona var diyo lar bide sırıtarakEvet onlar artık sık giremiyor. Beren yoğunum diyordu. City de telefonum yok diyordu.
Gulme yawwOglusu uyuttum 11 ı geçiyordu oyuncak ve legoydu her resmen topla topla bitmedi mutfak kaldı sabah topladirım eşim gelsin yattı ses yapmiyim ddim kanallarda dolaşırken scobby doo gördüm en sevdiğim çizgi filmdir oglus a trt çocuk açıyorum nadiren minika bakamıyorum onun yanında korkar diyesüt içip keyif yaptim resmen adam uyansa dalga gecicek bizi uyutup cizgi film izliyor diye
Canım ben o fazla patatesi İzmir köfte yaparken içine atıyorumCanım annemlede konusuyorum izah ediyorum.
Ama anlamiyorlar.
Babam bilir huyumu hak yemem, istemem olmasada.
Her gun ariyor (uzakken tatli oldu diyorum ya) evinde şu var mi bu var mi yoksada var diyorum.
almasin istemiyorum.
Ama gercekden onu cok ihtiyaci olan birine alsin cok isterim.
cunku cope atiyorlar.
Ben elimden geldigi kadar ziyan etmiyorum.
gecen patatesi soymus bulundum inan yarim patates o an biside yapamadim buzluga koydum.
Hic denemedim ama patates haslarken haslicam onuda icine atip arada kaynar.
Elim atmaya hic gitmez mecbur kalmadikca atmam.
Evin bereketini azalttigina inaniyorum.
Allah daha çok versin kuzum. Ben de sevmem müsrifliği. Patatese bişey olmaz Buzluğa atmayı denemediğim şey kalmadı diyebilirimbenim eşimin babası da çok müsrif zaten bir mal alıp koyamamışlar harcamalarından. Hep boğazlarını düşünmüşler. Buraya gelince de alışverişe çıkıyoruz al al o az yetmez diyor aldırıyor. Bozulup çöpemi gidecek hiç düşünmüyor. Ama benim tutumlu olmamı da çok sever hep taktir eder.
Geçen tatilde de kardeşimde birşeyi farkettim. Annem falan diyordu hesapsız harcıyor diye. Pamukkaleye gidince gitti oradan tam turistik yerden 60 tl ye kız istiyor diye süs uçan balonlar varya onlardan aldı. Benim kız da bakmak istedi gösterdim sonra başka tarafta oyaladım dikkatini dağıttım. Çok gereksiz birşey bence bir de en pahalı olan yerden almaya ne gerek var. Bir de benim kız da istiyor. Ben olsam öyle durumda kendi kızıma da almazdım. Ben de geçmişte aman durumu çok iyi değil diye yağdırıyordum yeğenime.
Zaten bu topikte birleşme durumumuz hep daha dikkatli harcamak tasarruf yapıp biriktirmekti.
Anlatmak istediğimi çok güzel anlatmışsın. Doğru olan ya hiç almamaktı ya da ikisine de almaktı bilmiyorum istediğini farkettimi farketmedimi ama farkettiyse de çok yanlış bir davranış. Geçen kıyafet alırken almış benim kıza da terlik falan da alıyordu.Parmak arası giyemez alma dedim. Ama yine de ben çalışırken birşeyi almak istese alamasa hemen alıyordum. Aman içinde kalmasın diye. Ufak detay ama insanı incitebiliyor.Ben almazdım veya ikisine de alırdım
Fakat kardeşinde olsa nasılsa geliyor kafasına kızıyorum
Ben çalışma hayatım boyu yaptım verdim
Ama şunu gördüm bu süre içinde yağdırmışım ve onlar alışmış maalesef
Hey Allahım sen akıl fikir ver.Lipronun çayın yanına hediye ettiği termoslardan 3 tane vardı, birini kullanıyorum ikisini ekledim.
Özellikle Lipton yazisini, etiketi falan koydum ki yaniltici olmasın.
Babalar günü hediyesi aldı biri. Hediye paketi yaptım, notunu yazdım, karton poşete koydum. Patpatla iyice sardim. Mağazadan alsan bu kadar ozenmezler.
Teslim edilmiş, içine sıcak su koymuş 8 saat sonra ilik olmuş.
İade etmek istiyorum dedi .
Profilimde iade almam yazıyor. Alırken sordu ben parka giderken götürüyorum 3-4 saat sıcak ama dahasini bilmem promosyon sonuçta diye yazdım.
Kabul etmedim. Parayı onaylamadi, sistem otomatik gecti, sonra takip ediyor.
Engelledim.
Aynı ürünü alan diğer kişi de hem yorumda hem değerlendirmede teşekkür ede ede bir hal oldu.
Bizim ev sicak oğlan yıkanmak istemiyor temizim diyoArkadaşıma gittim
Maske ile oturduk
Şerbet, kahve ve kek ikram ettiler
Hediyeleri verdim
Biraz sohbet ettim, güldürdümçıktım geldim.
Bebek çok tatlı
Fakat bu işler zor yani
allah kolaylık versin
Eşimi işten aldım
Oğlan pizza istedi , pizzacıya gittik. Onlar pizza yedi . bende ordan çıktık lahmacun yedim.
Geldik eve yorgun düştüm
Enerjim o kadar küt diye bitiyor
Bir kavun kestim
Tam uyuyacağız oğlan acıktım dedi
Süt ,kaju,badem,fındık verdim
Bu saatte yemek olmaz dedim saat olmuş 00:00
Kötü anne
Dedim sabah omlet yapacağım sana
Sabah da kahvaltı yapmıyor
Bir kahvaltı ve duşa sokarsam iyi olur
Pasaklı
Hergün yıkıyorum sıcaklarda
Aynı şeyler yaBizim ev sicak oğlan yıkanmak istemiyor temizim diyobirde bu ara iştahı yok sicaklardan diyorum artık kahvalti zor yapiyor
Anlatmak istediğimi çok güzel anlatmışsın. Doğru olan ya hiç almamaktı ya da ikisine de almaktı bilmiyorum istediğini farkettimi farketmedimi ama farkettiyse de çok yanlış bir davranış. Geçen kıyafet alırken almış benim kıza da terlik falan da alıyordu.Parmak arası giyemez alma dedim. Ama yine de ben çalışırken birşeyi almak istese alamasa hemen alıyordum. Aman içinde kalmasın diye. Ufak detay ama insanı incitebiliyor.
son sözün de aynı canım çalışırken oldukça fazla yağdırmışım. Yani benim yaptıklarım karşısında yaptığı çok çok az şeyler. İnce düşünmek çok bambaşka şey
Canimm Rabbim hepimizin evladina vicdan, merhamet duygusunu versin insAllah.Benim eşimde de var o huy. İnşallah kızım da senin gibi olur lellimhiç istemiyorum o huyunu almasını
Baby tv izlerdi oglan benim ing. sayilari falan ordan ogrenmisti.Gulme yawwhiç çizgi film izlemeyende ne biliyim
o sicaklar kimde istah birakti ki.Bizim ev sicak oğlan yıkanmak istemiyor temizim diyobirde bu ara iştahı yok sicaklardan diyorum artık kahvalti zor yapiyor
Bence sıcaklar yaptı biziKiz 7 de bizi kaldirdi 9 da geri uyudu..
Bizde kahvalti yaptik.
Nerden baslicam bilmiyorum.
Camasir katlancak
Bulasik mak. yerlescek.
Camasir ayircam yikancak.
Ev supurulcek.
Aksam sahile inicez
Gitmicez patronun oraya bahane bulduk icime sinmiyor benim suan öyle kalabalik ev gezmesi.
Sahile ineriz ama bisi cikmazsa.
Bayadir kek falan yapmadim oglan ariyor.
pogaca kek yapcam.
Ben bunlari ne ara yapicim sifir enerji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?