Allah'ım ya senin şu sozlerin çok düşündürücü ve komikAy kuzum uyandırma
Sadece çok insan gördüm çok olay tecrübe ettim
Hiç unutmuyorum bir tanesi dedi ki eskiden kömür olur du? Kocası bu balkondan bakarken selma bu kömürü nasıl taşıyacağız diye seslenmiş. Dedi ki bu kadar tembel ve beceriksiz di ama şimdi ayrıldım hepsi ben taşıyorum. Ve o adam gitti bekar bir kızla evlendi.şimdi utanmadan diyor ki çok mutluyum. İki çocuk Üniversitesine kadar arkaşım okuttu.
Hani göz dağı vermek lazım mı? Evet
Kendine çeki düzen vermesi için.
Buna katılıyorum.
Bence herkes neler neler yaşıyor.
Kimse mum 🕯 ışığında her akşam yemek yemiyor.
Sosyal medyada ki resimleri , gülleri olan kadınlar dayak yiyor.
Hele şu ünlüler bile
Evet psikolojik olarak yorması da bir şiddet , gelip söylenmesi veya üstüne düşen görevi yapmaması.
Ama ne yapıyoruz çalış devri gibi yontma taş devrine geçip yontmaya devam.
Benim eşimde de istemediğim huylar vardı. Aşırı düzenli ve titiz bir adamdı sürekli kavga etmen sebebimiz di. Tartışmak güzeldir ama çözmedi. Önce düşündüm pis adamı zaten kapıya koymam. Adam bana hayatı kolaylaştırıyor. Bu konuları huyuna giderek nasıl çözerimi keşfettim.
Şimdi yeri geliyor ben yatıyorum o iş yapacaksa yapıyor. İki cilalı taş devri sözleri söylüyorumAslan kaplan. Daha gaz geliyor.
Sülalem senin gibi damadı nerde bulacak beee diyorum
Annemin has damadı hiç toz kondurmaz diyorum
Tabi herkesin türlü türlü sorunu var.
Annem der ki yeter ki geçinmek isteyin, tekeden süt sağarsınız.
Benimkide arada sokuyor o lafları en azından ben iş yapıyorum onu oynatıyorum arada sen bir parka çikariyim de diyorum işine gelmiyor hemen tableti telefonu veriyi eline kolayına geliyor iş konusunda bir yardımı yok zaten bir sofra kaldırmaya yardım eder çöp at demesem gorsede atmayı düşünmüyor misal unutmazsa atar dun ddim iki gündür evde değilim düzgün çöp yığın olmuş atmamış sabah aticas mecbur koku oluyo sicaktaGünaydın kızlar ancak gelebildim.
sabah sabah eşimle biraz didiştikya kalkmışı z zaten saat 10 a geliyordu güya erken havuza inelim diyordu. Kahvaltı hazırlayacağım. Hani benim kokan halı varya onu halı yıkıma geri alacaktı kurutma makinaları bozulmuş. Hafta içi alırız dedi. Balkona asayım dedim. Yok asma dedi. Birşey olsa biliyorum çenesini dinleyeceğim asmadım.kahvaltı hazırlıyorum kalkmış o halıyı balkona yere tozun içine serecek Dedim dur bir sileyim. Rüyasında gördü galiba. Neymiş ne silmesiymiş neresi pismiş Sermiyorum deyip tavır yapıyor birde.Biraz tartıştık. Konu nerelere geldi. İşte ben bugünw kadar niye sermemişim iyi de kendi dedi serme diye.İşte en son ben iş yaparken elinde telefon olayına geldik yani. Bana diyor senin de elinden telefon düşmüyor. Yahu ben en azından onun işi varken çocuğu oyalıyorum onda o hiç yok. Telefonları bugünden itibaren almıyormuşuz. Hehe dedim o zamam da televizyonda olur gözün dedim. Çocuk uyuyunca istersen telefonu hiç bırakma ama benim içim varken oyala dedim.
evi dağınık olanlara laf eder kendi toz yığını balkona temiz halıyı serer heyyallahım yasimsiyah oldu su gözüne de soktum
Aman neyse kafamı ütüledi sabah sab9ah. Şimdi de havuza gönderdim onları. Akşama misafirim var birşeyler hazırlayacağım. Zaten havuza giderken de illa beni de yanında taşımasına sinir oluyorum. Al çocuğu gitki ben de rahat rahst işimi halledeyim.
Para hesaba bugun geccekmis.
Sürec tamamlandıgı icin sistem üzerinden iptal yapamıyormus.
Ben taa kargoya bosa gittim yani
Adres cıkıyosa yollasın ayrıca ugrasmıcam.
Bide ücret alıcılı yollar kargoyuozmn gör kavgayı sen.
Ya o paradan hayır gelmez gözü kalırsa diye tmm dedim.Süreç tamamlandı kusura bakmayın
Elinize geçtiği an halletseydiniz deyip kestirip atardım ben
Ki olması gereken bu zaten hicccccc uğraşmayın
Ya o paradan hayır gelmez gözü kalırsa diye tmm dedim.
Zaten 60 tl bisey.
Uğrastırıyorlar insanı,iş güc arasında kargoya gidiyoruz:S
Ayy nasil guzel demis.Ay kuzum uyandırma
Sadece çok insan gördüm çok olay tecrübe ettim
Hiç unutmuyorum bir tanesi dedi ki eskiden kömür olur du? Kocası bu balkondan bakarken selma bu kömürü nasıl taşıyacağız diye seslenmiş. Dedi ki bu kadar tembel ve beceriksiz di ama şimdi ayrıldım hepsi ben taşıyorum. Ve o adam gitti bekar bir kızla evlendi.şimdi utanmadan diyor ki çok mutluyum. İki çocuk Üniversitesine kadar arkaşım okuttu.
Hani göz dağı vermek lazım mı? Evet
Kendine çeki düzen vermesi için.
Buna katılıyorum.
Bence herkes neler neler yaşıyor.
Kimse mum 🕯 ışığında her akşam yemek yemiyor.
Sosyal medyada ki resimleri , gülleri olan kadınlar dayak yiyor.
Hele şu ünlüler bile
Evet psikolojik olarak yorması da bir şiddet , gelip söylenmesi veya üstüne düşen görevi yapmaması.
Ama ne yapıyoruz çalış devri gibi yontma taş devrine geçip yontmaya devam.
Benim eşimde de istemediğim huylar vardı. Aşırı düzenli ve titiz bir adamdı sürekli kavga etmen sebebimiz di. Tartışmak güzeldir ama çözmedi. Önce düşündüm pis adamı zaten kapıya koymam. Adam bana hayatı kolaylaştırıyor. Bu konuları huyuna giderek nasıl çözerimi keşfettim.
Şimdi yeri geliyor ben yatıyorum o iş yapacaksa yapıyor. İki cilalı taş devri sözleri söylüyorumAslan kaplan. Daha gaz geliyor.
Sülalem senin gibi damadı nerde bulacak beee diyorum
Annemin has damadı hiç toz kondurmaz diyorum
Tabi herkesin türlü türlü sorunu var.
Annem der ki yeter ki geçinmek isteyin, tekeden süt sağarsınız.
masallah kuzuKızlar günaydın
Bugün ortalık toparlayıp Pazar’a gitmeyi düşünüyorum
Umarım güzel domates bulurum
Kimsede iştah yok değil mi?
Yemek canım istemiyor
Bu hafta son haftam
Keşke bir şey olsa da uzatsam izni.
Şu 40 yaşta hastalık toplama konusunu Nisa’n da düşünüyorum
Allahım büyük mutlaka bir yol çizecek
Evde özgür olmak çok güzel
Bu yılı dönüşümlü geçirirsek çok süper olacak.
KK taksitlerim şubatta bitiyor.
Taksit görmek istemiyorum artık ya
Alışveriş konusunda çok dikkat etmeye çalışıyorum.
Gereksiz olmadıkça almıyorum.
Derin dondurucuya dün etli kemik haşladım suyunu koydum.
7 buz poşeti çıktı
5 kilo süt çaldım
Saçlarımı boyattım, kaş bıyık ve lazerden kalan ufak tefek bakımlarımı yaptırdım.
Dedim eşime sen oğluşa bak ben gidiyorum
Atladım arabaya eve 15 km uzakta
Ablama gidiyorum bayan kuaförü karı koca
Saçlarımı kestirdim boyattım çok iyi oldu.
Geldim eşimin saçını kestim
Bulaşık makinesi boşaltım
Oğlanı doyurdum
Bize sofra kur kaldır.
Oğlan acıktı tekrar doyur
Dün motor takmıştım resmen
Aman bacim acma kimler ne der ben dusunemiyorum bile bizi batlarma gozunu sevim durup dururkenAy kızlar siizinde basınızı agrıttım
Kusura bakmayın
Birikim topiğini dert duvarına cevirdin diye gelir simdi birileri
Ben bdvde konu acayım artk o levele ulastım
bereketli olsun kuzu dustu demek altin30 tl sokda;günlük süt,2 soda,1 domestos,nescfe 100 gr.
110 tl kuyumcuda verdim.
Ceyrek 780 tl 2 tane 24 ayar 0.5 ,1 tane de 22 ayar verdim.üste 110 tl verdim.
Bereketli olsun canım30 tl sokda;günlük süt,2 soda,1 domestos,nescfe 100 gr.
110 tl kuyumcuda verdim.
Ceyrek 780 tl 2 tane 24 ayar 0.5 ,1 tane de 22 ayar verdim.üste 110 tl verdim.
Saolasın cnmbereketli olsun kuzu dustu demek altin
Kvdenin kvdesi wp mı kullanıyo kız hey masallhGünün ortasında beynim sulandı
Sinirim sıçradı resmen
Kayınvalide watsap durumuna giderli laflar yazıyor onun kayınvalidesi de beni arıyor ağzımı yokluyor
Banane yani
Demek ki etmişsin dedikodu gocundun
Ay sinir geldi 45 dk telefon da sızlandı
Sonra kayınvalide dedim yazma yani
Benlik bir şey yok konulara beni çekiyor
Hiç uğraşamam
Zorla ortalık karışıklığı isteniyor
Öyle olursa çirkef kişiliğim çıkacak yani
Banane ya
Tut ağzını otur laflarda batmasın sana
Saolasın cnm
Daha iyikeri size olsun
Kız valla bende pahalıya mu aldım diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?