- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Nette 760 faln gördüm ama orası farklı tabi4 agustosta 745 ten aldım
17 ağustos yani 13 gun sonra 780 normal geldi bana da
Durmuyor çünkü yerinde meret:)
Kuyumcular o fiyata vermiyorlar canin çok makas yapıyorlar en güzeli aslında 24 ayar 1 gram ama bende birleştirip çeyrek yapayım diyorumNette 760 faln gördüm ama orası farklı tabi
Bereketli olsun canimmNette 760 faln gördüm ama orası farklı tabi
buradayım bacım sorma benim kaynanna ve kızkardeşi bana geldi 5 gündür bende idiler deli ettiler hatta eşimle baya bi kavga ettim
Kesinlikle katılıyorum baby sadece onlar yeterli değil evlilik için ama emin ol evliliklerin %70-80 i de oyle devam ediyordur.malesef hep idare et idare et ile geciyor bir de hep idare eden kadin oluyor. Ben bir kiz annesi olarak ilerde hep kizimin arkasinda olurdum, surekli idare et demezdim. Boyle oldukca erkekler yuz buluyor.Est.
Ailesi de sorun yaratmadı
Kvdem zaten hasta olcam diye cok korktugundan kimseyle görüsmüyor.
Yani sanmıyorm.
Bide tripli falan gelmedi kocam.
Oo selamunaleyküm diye neseyle iceri girdi resmen.
Bozulsa hic gelmez öyle dir o.
Negatif yüklüyüm ben dahil herkes sıkıldı onun rahatlıgından.
Annemde o yüzden artk bisey oldugunda istersen gitme diyo.
Bilmiyorm belki yanlıs ama.
Benim de kızım var.
Cidden söyle bi evliliği olsa 1 dk tutmam.
Bariz belli cünkü evliliğimde mutsuzum.
Anneme cogu konuda kızsam da o konuda haklı.
Ben maddi manevi yalnzıım bu evlilikte.
Az evvl bi yazı paylastım hatta.
Nihankayalıoglunun,cogu kadın ickisi kumarı aldatması yok diye evli kalıyor benim gibi.
Halbuki bu bir basarı degil.
Bunlar zaten olmaması gerekenler
Kesinlikle aile konusunda benim gorduklerim de oyle zaten pismanlik da biraz ondan oluyor. Zaten ekomonik olarak tamamen yetebilse ancak pismanlik olmaz diye dusunuyorum :))Kesinlikle katiliyorum.
Ne dersen mi hepsi dogrudur arkadas
Bosananlar bi keske diyor cevremde.
Ailelerde nekadar arkandayiz desede bisi oluyo yuzune vuruluyor.
Sigamiyosun zaten helede cocukla.
Hıı gelir iyidir kendine duzen kurarsin falan onuda bilemem yinede zor ama calisiyosun misal cocuk var bakmasi lazim birinin.
Saolasın kuzuBereketli olsun canimm
HE valla akıllısı beni bulmazValla gidin fakire verin manyak manyak tipler ya sınır oldum. Zaten iade diye bi şey var çok istiyorsan dikkkat et onu yaP. Yok kutunun içine iban yazacak da vs vs
Ay neyse hayirlisi :) bol satışlar:)
Saolasn cnmBereketli olsun canım
O noktada ben de tıkanıyormKesinlikle katılıyorum baby sadece onlar yeterli değil evlilik için ama emin ol evliliklerin %70-80 i de oyle devam ediyordur.malesef hep idare et idare et ile geciyor bir de hep idare eden kadin oluyor. Ben bir kiz annesi olarak ilerde hep kizimin arkasinda olurdum, surekli idare et demezdim. Boyle oldukca erkekler yuz buluyor.
Ben de bekarken kendi yaptigim oyuncaklar ve tavsan ayicik ne varsa kizima saklamistim simdi kizim oynuyor cok sukur. Bugunleri de gorebildigime sukurler olsun.Uyandik biz oyun moduna gectik bile..
Benim tee bekarligimdan kopekcik ve ayicik vardi saklarim bazi seyleri yikadim pakladim kiz oynuyo
oglanda oynamisti
Artik yavasdan tutma kavramalar basladi.
Dis kasiyici bakiyorum 2 tane alsam yeter.
Sonra meyve filesi (silikon mu daha iyi filemi bilemedim biraz yorum okumam lazim) alicam.
Eylul sonu meyve vermek istiyorum o filelerle..
5.ayin sonu falan oluyo
Ben baslarim 5.ayda yavastab gunde 1 -2 ogun bisilerle .Hazirlik yapim sindiden
Kavanozlae,kasiklar falan
Seninkiler seni boş bırakmıyorlar hiç benim kaynanam her zaman gelmez çok yakın değil evi bize suan ama gelse baş üstüne seviyorum bana bir zararı olmuyo hizmetini etmişsin 5 gün kalmış kac gun kalsin diye bekliyolarburadayım bacım sorma benim kaynanna ve kızkardeşi bana geldi 5 gündür bende idiler deli ettiler hatta eşimle baya bi kavga ettim
bizden sonra kaynana kızına gitti hatta benim koca diyoki senmi erkenden gittiler bişey dedinde diyo yuh dedim daha ne kalacaklar allasen dedim tartştım .neyse bişeyler daha yazcam da ban yerim diye sizleri çok özledim
yedirenk ,baby,lelli nazenin ,thesekreter
Naçizane soyliyim canim silikon daha iyi oluyo file olanlar akıyor kötü oluyor ben file almistim o kötü olunca eline verdim kontrollü eşim rende yaptimUyandik biz oyun moduna gectik bile..
Benim tee bekarligimdan kopekcik ve ayicik vardi saklarim bazi seyleri yikadim pakladim kiz oynuyo
oglanda oynamisti
Artik yavasdan tutma kavramalar basladi.
Dis kasiyici bakiyorum 2 tane alsam yeter.
Sonra meyve filesi (silikon mu daha iyi filemi bilemedim biraz yorum okumam lazim) alicam.
Eylul sonu meyve vermek istiyorum o filelerle..
5.ayin sonu falan oluyo
Ben baslarim 5.ayda yavastab gunde 1 -2 ogun bisilerle .Hazirlik yapim sindiden
Kavanozlae,kasiklar falan
Hey Allahım daha kalcak 5 gün yeter iste.buradayım bacım sorma benim kaynanna ve kızkardeşi bana geldi 5 gündür bende idiler deli ettiler hatta eşimle baya bi kavga ettim
bizden sonra kaynana kızına gitti hatta benim koca diyoki senmi erkenden gittiler bişey dedinde diyo yuh dedim daha ne kalacaklar allasen dedim tartştım .neyse bişeyler daha yazcam da ban yerim diye sizleri çok özledim
yedirenk ,baby,lelli nazenin ,thesekreter
Alyalar uykuda.Kıza mercimek yedirdim az da et yedi.
13.30 da uyanmıs en son,eve geldim yıkadım ona ragmen uyumadı.
Suan bayıldı artk.
Gece dikilmez ins ayaga
Koci de icerde uyudy kaldı.
Anam yine yalnız kaldım masada
Kargolarımı hazırlayayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?