- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
SormaBide örnek olacak millete
Tespit gibi tespitSorma
Bizim halkımız hangi meslek grubundan, hangi eğitim seviyesinden olursa olsun maalesef sorumsuz, son gözlemlerim bu yönde
Kardeşin kedi olalı bir av tutmuş iyi ki demişAy annem fik fik geziyr delircem
Zaten köydeler de Uludag a cıkmıslar cay icmeye.
Hadi kendin cıkıyosn.
Yanına bi akrabamız yeni ameliyat oldu 1-2 ay önce.
Kadının 2 gögsü alındı,onu da almıslar.
Hava alsın dedik diyo(onlar da köyde.)
Dedim sana mı yanayım o kadıncagıza mı
Kemoterapi alıyor sen de var belki ona bulastırcn,yazık günah oturun evinizde dedim
Kardesim de kızdı.
Anne bize sen tasıcan bu gidisle dedi
Çok geçmiş olsun canım
Kız oku oku diye uyku öncesinde bile kitap seriyor önüme ben de mutlu oluyorum ama kitabımız çok az.Selamlar
yedirenk79 canım ben oğlumu kitaba alistiramadim, sevemedi bir türlü sevse de 1 sayfa okuyana kadar oturmaz yerinde.
Ama kizimla her akşam 1 kitap bitirdik
Kitap oneremicem ama okumayı sevmesine sevindim onu söylemek istedim
Bu ara sıcaktan mıdır nedir elim kolum kalkmiyo, bugün biseyi ellemem iş güç
Kazandibi yaptım bı de kabaklı besamelli kıymalı bı firin yemeği yaptim, uydurmayi çok severim yemek konusundaçorba yapicam bi de
Çoook mesela bizim burada bir arkadaş var çok da gidip gelmiyorum açıkcası. Nerdeyse her akşam kaç ayrı evden bayanlar toplanıp içiyor eğleniyorlar. Yani hiç kaygı yok. Zaten maske site içinde hiç takmayan var. Burası mahalle gibi 3000 daire var. Site içine girince maskeyi çıkartmak ne.Sorma
Bizim halkımız hangi meslek grubundan, hangi eğitim seviyesinden olursa olsun maalesef sorumsuz, son gözlemlerim bu yönde
Geçmiş olsun canımKızlar corona kapan amcamgiller ile en son 9 yıldır önce görüştük
Sadece köyde evler yan yana
Sadece babam görüşüyor
O da merhaba o kadar
Tabi gene de istemezdim hasta olmalarını
Üstelik tüm aile olmuşlar
Bizde uydurup yapılan yemeğe annem güzel aşı derKız oku oku diye uyku öncesinde bile kitap seriyor önüme ben de mutlu oluyorum ama kitabımız çok az.
yemek konusunda ben de uydururum.Yemeğin ismini sorduklarında uyduruk yemek derim
Off kızlar sizi okurken bir poğaça gömdümbiri bana dur desin yoksa kilolar yeniden gelecek
Yarın yine doktora gideceğim. Kızı kontrol için göz doktıruna götüreceğim arpacık var gibi süre dolmadan gelin demiş doktor eşime. Bu hastaneyi seviyorum hiç paracı değil.
bu yıl havuza çok gitmedik genelde engel çıktı var bunda da bir hayır zaten bu virüs sıkıntısında gitmemek de en iyisi sanırım. Ama Ben çocuk parklarını da aynı tehlikede görüyorum. Eşimin teyzesi havuza götürme parka götür diyor ama parkta da kaç çocuğun eli deyiyor sonra eliyle ağzına yüzüne dokunuyor. En çok hastalığın geçtiği yerlerden birisi bence onun için çok da ayırım yapmıyorum park ya da havuz
Alya bugun cıkısa yarım saat kala görüntülü aradılar,slıncakta sallanıyırdu,beni görünce basladı aglamaya kuzumSelam iyi geceler kızlar yazdım da gerisini okuyamadım. Kıza yemek yedirdim ben yedim. Sonra biraz puzzle yaptık. Eşim geldi ona yemek verdim. Makina boşalttım. Mutfak topladım. Karpuz almış gelirken. Onu yedik. Sonra duş almaya girdim. Kız da banyo da illa beni bekleyecek banyo yaptırmadım hasta diye bayağı azaldı yarın yaptırırım artık.
bu aralar anacımı oldu nedirbanyodan çıkana kadar yanımda duruyor. Sabaha doğru kalkıyor yanıma gel diyor. Yanımda yatıyor yerde.Yatağına koyuyorum. Zaten iki gecedir de odasında yatoyorum. Eşim de dikkat et aman virüs falan kapma hasta olsan kimseyle de durmaz diyor.
Eşimin patronunun yakın arkadaşı corono olmuş. Tabi patronu da test yaptırmış sonuç yarım çıkar. Dedim ee sen de tehlikedesin.hatta biz de öyleyiz eğer çıkarsa hepimiz karantina dedim.
virüs yanımızda volta atıyor. Ne olacak bilmem bu virüs ne zaman bitecek eski hayatımıza yeniden kavuşacakmıyız.
Yok kuzumm niye yanlıs anlayyımKardeşin kedi olalı bir av tutmuş iyi ki demiş
Sen söyleyince kötü anlıyor
Ay Zeyno sana kıyamıyorum
Bu sözlerim ondan yanlış anlama
Özlüce de bi oyun salonu acılmıstı gecen sene,benim hamileliğin son zamanları,gittik 1-2 yigenleri götürmeye.Biz virüs den önce de parka mesafeliydik hatta oyun yerlerine de
Top havuzu filan
Bazı çocuklar WC bile yapıyormuş
İnsanlar cok bilinçsiz yaGünaydınnn
Markette 12 tl bıraktım.
Kefir,su ,simit.
Arkamdaki kız pogaca yiyo sırada var.
Maskenizi takar mjsınız?Evinizde yiyin pogacanızı dedim.
Salak ya valla kimi görsem sikayt edesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?