Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam iyi geceler kızlar yazdım da gerisini okuyamadım. Kıza yemek yedirdim ben yedim. Sonra biraz puzzle yaptık. Eşim geldi ona yemek verdim. Makina boşalttım. Mutfak topladım. Karpuz almış gelirken. Onu yedik. Sonra duş almaya girdim. Kız da banyo da illa beni bekleyecek banyo yaptırmadım hasta diye bayağı azaldı yarın yaptırırım artık.
bu aralar anacımı oldu nedir banyodan çıkana kadar yanımda duruyor. Sabaha doğru kalkıyor yanıma gel diyor. Yanımda yatıyor yerde.Yatağına koyuyorum. Zaten iki gecedir de odasında yatoyorum. Eşim de dikkat et aman virüs falan kapma hasta olsan kimseyle de durmaz diyor.
Eşimin patronunun yakın arkadaşı corono olmuş. Tabi patronu da test yaptırmış sonuç yarım çıkar. Dedim ee sen de tehlikedesin.hatta biz de öyleyiz eğer çıkarsa hepimiz karantina dedim.
virüs yanımızda volta atıyor. Ne olacak bilmem bu virüs ne zaman bitecek eski hayatımıza yeniden kavuşacakmıyız.

Kardeşin kedi olalı bir av tutmuş iyi ki demiş
Sen söyleyince kötü anlıyor
Ay Zeyno sana kıyamıyorum
Bu sözlerim ondan yanlış anlama

Kız oku oku diye uyku öncesinde bile kitap seriyor önüme ben de mutlu oluyorum ama kitabımız çok az.
yemek konusunda ben de uydururum.Yemeğin ismini sorduklarında uyduruk yemek derim

Sorma
Bizim halkımız hangi meslek grubundan, hangi eğitim seviyesinden olursa olsun maalesef sorumsuz, son gözlemlerim bu yönde
Çoook mesela bizim burada bir arkadaş var çok da gidip gelmiyorum açıkcası. Nerdeyse her akşam kaç ayrı evden bayanlar toplanıp içiyor eğleniyorlar. Yani hiç kaygı yok. Zaten maske site içinde hiç takmayan var. Burası mahalle gibi 3000 daire var. Site içine girince maskeyi çıkartmak ne.

Off kızlar sizi okurken bir poğaça gömdüm biri bana dur desin yoksa kilolar yeniden gelecek
Yarın yine doktora gideceğim. Kızı kontrol için göz doktıruna götüreceğim arpacık var gibi süre dolmadan gelin demiş doktor eşime. Bu hastaneyi seviyorum hiç paracı değil.
bu yıl havuza çok gitmedik genelde engel çıktı var bunda da bir hayır zaten bu virüs sıkıntısında gitmemek de en iyisi sanırım. Ama Ben çocuk parklarını da aynı tehlikede görüyorum. Eşimin teyzesi havuza götürme parka götür diyor ama parkta da kaç çocuğun eli deyiyor sonra eliyle ağzına yüzüne dokunuyor. En çok hastalığın geçtiği yerlerden birisi bence onun için çok da ayırım yapmıyorum park ya da havuz

Kız oku oku diye uyku öncesinde bile kitap seriyor önüme ben de mutlu oluyorum ama kitabımız çok az.
yemek konusunda ben de uydururum.Yemeğin ismini sorduklarında uyduruk yemek derim
Bizde uydurup yapılan yemeğe annem güzel aşı der
Güzel aşı yaptım derse bil ki uyduruk yapmıştır

Biz virüs den önce de parka mesafeliydik hatta oyun yerlerine de
Top havuzu filan
Bazı çocuklar WC bile yapıyormuş

Alya bugun cıkısa yarım saat kala görüntülü aradılar,slıncakta sallanıyırdu,beni görünce basladı aglamaya kuzum
Salıncagın önünü kaldırıyor gelcekmis
Ay ben de basladım aglamaya ,kapattık öyle.
Allahım diyorm ben hasta olursam naparz
Virüs de dibimizde hergün bi tanıdık cıkıyor pozitif.
Koci diyo öglene kadr zor tutuyorz.
Ögle olunca baslıyor mızmıza.
İns bulasmamıstır size de kuzu

Kardeşin kedi olalı bir av tutmuş iyi ki demiş
Sen söyleyince kötü anlıyor
Ay Zeyno sana kıyamıyorum
Bu sözlerim ondan yanlış anlama
Yok kuzumm niye yanlıs anlayyım
Kardesim cidden cok merhametlidir,iyidir.
Annem azcık sever hastayım demeyi,anneanneden miras bence.
Anneannemde sever ilgi cekmeyi.
Kardesim de ona kıyamıyor,ben daha reel bakıyorm.
Madem tansiyon hastasıısın ,gezme diyorm.
Kötü oluyorm ama öyle

Biz virüs den önce de parka mesafeliydik hatta oyun yerlerine de
Top havuzu filan
Bazı çocuklar WC bile yapıyormuş
Özlüce de bi oyun salonu acılmıstı gecen sene,benim hamileliğin son zamanları,gittik 1-2 yigenleri götürmeye.
Dedim ben buraya cocugumu hayatta getirmem.
Büyük konusmayaym da.
Heryer plastik,top havuzları vs,parkurlar var.
E iyi güzel.
Corabıyla giriyor cocuklar güya hijyen olsn diye.
O cocuk o corapla belki kpca gün gezdi,parkurrlardan kayıyolar agız burun degiyor heryere
Hic hijyenik değil yani.
Virüs öncesi bile dedim yok kalsın.
Suan önünden bile gecmem

Günaydınnnn
3 nöbetinden hello
Alya mamaya kalktı.
Onu uyuttum geri,
Mutfagı topladım.
Mısır kaynatmıstım aksm koci yemis tabaklar ortada
Öglen kavanız mama yaptım kıza irmikli ondan cıkardım ısınsjn sbah yediririm.
Meyhane pilavı yaptım o arada,öglene yanıma alırım.
Kücük yogurrt alırım bide marketten.
Öglen yemegi cıkar.
Sambucol c vitamini vardı evde,ona basladım.
Hasta olmadan takviye olsun dedim.
D vitamini ocean kullanıyorm Alyaya .
Kendime de siparis etcem.
Onun ki damlalı,sprey kullanıyorm ben kendime rahat oluyor.
Hamilelikten kalma magnezyum buldm acılmamıs
Ona da baslarım sambucol bitince.
Azcık takviye alayım.
Yarın kargom var,tutumlu da bi elbisem satılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…