Bemde öyle diyorım onlar fellik fellik geziyoAy cidden biz birbirimize bile gitmez olmstuk koronadan önce.
Dısarda yiyorduk herkes sırayla ödüyordu annemlerle falan.
Kimsenin su ortamda misafir kaldıracak hali yok,otursun herkes evinde:S
AynnenYa işte hem sevmiyor kaynanasını hem minnet ettiriyor hesabı oluyor.
Tamam o da belki istiyordur kızım rahatça evde büyütsün çocuğunu çalışmasın diye ama herkesin şartları farklı bir de çalışınca ekonomik özgürlük başka bişey bence.babyloading87
İnşallah sağlıkla görürsün o günleriBen de ilerde kızımla arkadaş gibi olmayı çok istiyorum. Aramızda 38 yaş farkı olsa da herşeyini anlatsın kırıldığı sevindiği şeyleri söylesin sevgilisini anlatsın meselaaramızda sorun olsa konuşsun benimle hep birbirimize bağlı olalım. İletişimimiz kopuk olmadın isterim. Birlikte aklımızın estiği şeyleri iki genç gibi yapalım vs vs ama işte yine de insanın içinde bir korku oluyor. İlk hayalim bir kızımın olmasıydı şimdiki hayalim de bu anlattıklarım. İnşallah görürüz o günleri de.
Hey Allahım 1 saatte olsa gider bizim milletDüğün ve nikahlar 1 saatle sınırlanmış
Offff cok gecmis olsnnnBizim köye üç aileye bulaşmış
Arasında amcamlar da var
Az önce öğrendim
Tşk ederim canımOffff cok gecmis olsnnn
Çok geçmiş olsun canımBizim köye üç aileye bulaşmış
Arasında amcamlar da var
Az önce öğrendim
Önceki gün Tv'de izledim. Ali Babacan halkın içine karışmış esnafin dertlerini dinliyor diye haber yapmışlar.Ali Babacan,Nihat Hatipoglu pozitifmis.
Vakalar hızlı geliyor
Az evvlde sacit Aslan’ı gördüm igda,hastaneden foto atmıs ama covid mi bilmiyorm.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tüm hastalara sifa versin
Bide örnek olacak milleteÖnceki gün Tv'de izledim. Ali Babacan halkın içine karışmış esnafin dertlerini dinliyor diye haber yapmışlar.
Kesinlikle siyasi olarak anlaşılmasın ama adama soylendim epeyce .
Dedimki eşime de halkın derdini dinliyor iyi güzel de adamın maskesi yok, hastalık herkese bulaşıyor sonuçta.
Derdini dinledigi insnalarin da bir kısmı maskeli bir kısmı degil. Esnaf adam çoğu günde kaç tane insanla muhattap oluyorlar.
Ali Babacan onlardan kapmadiysa o gün o bulastirdi birilerine.
Çok geçmiş olsunBizim köye üç aileye bulaşmış
Arasında amcamlar da var
Az önce öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?