kesinlikle zaten dun kizi kucakladilar falanOtursun herkes evinde:S
Aynen dün zama paylasmıs dedim ya oydu.insta seysi var bi tane sulemsi onlarda corona varmis.
cocugunu arkadasiyla spa ya yollamis havuza.
Cocunda havuzdan geri kalsin slk.
bi de biz evden cikmadik ki diyo ee arkadasinla yollamissin, arkadasin sizin eve girmis cikmis.
tam bir kezban.
Spa sahibi aciklama yapti sikayetci olmus 14gun mekani karantinaya aldi kadin mecbur.
ohannesAynen dün zama paylasmıs dedim ya oydu.
Fenomenmis o,ben hic tanımıyorm onu.
Biri sey yazmıs zamanın yorumlrda,parayı buldu villaya gecti.
2 kadın tutup temizletemedi evi,takipcilerini cagırmıs evi temizletmeye,
Millette deli gitmis isi yok:S
Benimkinide gormediler goruntulu konustuk bazisiyla, bazisi resim istedi.Benim bebeği hiç bir arkadaşım görmedi hepsi corona da calısıyor diye.özledim arkadaslarımı diye oturup aglayabilirim zor valla
Sonradan pişman olmaktansa bastan önlem almak daha iyi 1 yaşa kadar riskli diye okumustum corona için.koruyabilriiz inşallahBenimkinide gormediler goruntulu konustuk bazisiyla, bazisi resim istedi.
Halamlar gordu iste
Arkadaslarim ama arayip dediler hep cekiniyoruz gelmeye korkuyoruz diye.
Allah ta seni güldürsun de kuzu dezenfekten koruyorsa bizde çantaya atıp çıkalım yollaraAnneme sürekli söylüyorum
O cocukalrını koruyor diyor:S
Evinde dezenfektan varmıs saka gibi
İş bankasının elif serisini cok öneriyorlar 2 yaş sonrası için.ben de gecen gün hareketli kitaplardan aldım baya ama o size küçük gelebilir.instagramda ankara üniversitesinin hazırladıgı öneri kitap listesi var bulursam atayımGünaydın babyleeer
Bugün de erken kalktık güya geç uyuduk ne oldu da sabah uyandı anlamadım.
Kahvaltı yaptık sucuklu tost istedi bugün. Sonra evi toparladım. Dolma yapmaya niyetim var kıyma çıkarttım. Kıza yemek var. Bir de çorba yaparım belki.
Biraz kitap baktım 3 yaş bakıyorum artık. Tavsiye edeceğiniz kitaplar varsa yazın. Çok seviyor kitap okumamı. Evdekileri ezberledik artık. Zaten kitabımız az. Birazını da parçaladı sağolsun.
Şimdi yeni açtım çizgi film. Sabahtan bu yana aç açç. Bugün uyuyunca ütüye girişeceğim.
Kardesim 2 hamileliği de ilk 3 ayı annemde gecirdi.Keske zorlastirmasalar
Kardesinin cocuklari yine buyumusler anlayis bekliyoruz ya zor geliyo herkese
Yani ben de anlamıyorum. O kadar kalabalığa girip sonra da sana bunu demeleri çok can sıkıcı.
Valla öyle sıcakta daha zor oluyor yatılı. Bize de teyze dedi yeğeni alıp gelecekmiş hafta sonu cumadan Pazar günü de eşimin kardeşine falan söyleyecekmiş hem beni alırlar dedi. eşim de geçen gittiğimiz arkadaşın eşine demişti Hafyaya pazar da siz gelin diye. Netleştirdimi bilmiyorum. Onlar gelecekse teyzeye diyeceğim sonra gelin. Bir de eşimin kardeşi gelmeyeli ne kadar oldu ben de hatırlamıyorum. 2 yıla yakın olmuştur kesinayy yazinda hele hic yatili misafir falan cekilmez.
Herkes otursun evinde yahu
Ya işte hem sevmiyor kaynanasını hem minnet ettiriyor hesabı oluyor.Bence senin kiz kaynanana gidiyor ya ondan boyle yapiyolar.
Ee zaten annen hep baksa yollamazsin belki.
Herkes isine geldigi gibi yaw
Ben de ilerde kızımla arkadaş gibi olmayı çok istiyorum. Aramızda 38 yaş farkı olsa da herşeyini anlatsın kırıldığı sevindiği şeyleri söylesin sevgilisini anlatsın mesela3,5 yaştan sonra arkadaş oluyorlar, sohbet muhabbet ki seninki kız daha da güzel olur bence.
Oğlum şimdi hadi içecek bir şeyler hazırlayıp konuşalım diyor
Çalışırken bizde de hazır yiyecekler çok olıyordu ya da dışarda yiyorduk şimdi de eşimin yemek yaptığı oluyor İyi oluyorvalla bende coronadan önce
dışarda ağırlıyordum
çünkü kimsenin önünde dönecek durumum yok
Çok sağol canım evet elifin tuvalet eğitimini almıştım ben çok faydası oldu diğerlerini de alayım.İş bankasının elif serisini cok öneriyorlar 2 yaş sonrası için.ben de gecen gün hareketli kitaplardan aldım baya ama o size küçük gelebilir.instagramda ankara üniversitesinin hazırladıgı öneri kitap listesi var bulursam atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?