Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu ekonomiyle bu zamlarla artik yatirimi biraktim eksilerde olmayalim diye direniyoruz hepimiz.
çok dogru tespit kuzu
bende eskiye dönmeden ayakta durmaya çalışıyorum
dün okuldan kırtasiye masrfı msj geldi 1.250-TL
1. sınıflar açılacakmış
bu cumartesi okula gideceğiz saat 14:00 ile 16:30 arası
her yerden gol geliyor :)

Baby senin koca parayı ne yapıyor acaba :) benimki sırf bogazına harcar mesela tüm maaşı ver bir haftada lokanta lokanta gezerek yer bitirir

Kocamın sefi isi bırakmıs
Neden dedim?
Para vermiyorlar bunlar yazık oldu adam 20 senedir burda diyo.
Ay artk adam asgari ücretle mi calısıyo napıo diye düsünmeye basladm
Sef 5 bin maas alıyomus
E dedim nırml calısan ne kadr alıyor mesaisine göre degisiyo diyo.
Mühendis 4 bin alıyormus.
Onca oku mühendis ol,4 bin.
Bunların fabrika para vermiyor herhlde anlamadım ben

Valla onu bizde bilemiyorz
Gecen ev almaya kalkıyodu
Yemiyor da atıyor herhde kenara
Cok sevdiğim bir ablam var baby evin gideri kızların ihtiyaçları hep ablanın üstüne bosancaktı kirayı adam ödüyor gecinemem kızlarla diye bosanmadı.yıllar sonra adam mükemmel bir ev aldı inş senin ki de öyle bir şey yapar.

Ay ben bosasam daha karlıyım valla
Töbe töbe
Bi ev kirasına karısmıyrom
Onu da ödesin bi zahmet

Gercektem tuhaflar oğullarının işi gücü yok nasi ev gecindirecek o zamanda açmadan haladan mi yardım istiycekler söyleyecek çok şeyin varsa kuzu muattab olma hiç bence

çoğu yer malesef para vermiyor kuzu benim eşimin patronda öyleydi artık bi ara benim ki çıkacam dedi eşim mali müşavir buro bide adam baktı benimki kaçacak ortaklık teklif etti

çoğu yer malesef para vermiyor kuzu benim eşimin patronda öyleydi artık bi ara benim ki çıkacam dedi eşim mali müşavir buro bide adam baktı benimki kaçacak ortaklık teklif etti
Bana anasınıfnda abla olan bi ark.2 sene falan önce 1200 tl alıyorm demisti.Ozaman 1600 falandı asgari ücret
Dedim asgari ücretin altı nasıl veriliyor?
Veriyor iste ,size asgri ücret verirsem,ögretmene ne vercm diyomus.
Öyle demislerdi.
Bi sok da dershanede ögretmenlik yapanlarda yasamıstım.
Asgari ücretin altında rakam söylemislerdi onlarda

Ben de bir sene oldu çalışmaya başlayalı ben de üniversite mezunuyum yeni gelenler de bir baktım benim iki katı maaşımı alıyorlar tamam aynı işi yapmiyoruz ama diplomaysa diploma işse iş benden ne fazlalari var bilmiyorum bekar olmak lazım herhalde neyse üç beş surat yaptım bu ay az bişey zam yaptılar sus payı zaten bebek geliyo artık sayılı gün hamileyim diye etliye sütlüye de karışmıyorum yağdırdıkları personeller yapsın artık

Ben gecen bdvde bi devlet memuru 2 cocuk icin bakıcıya 1200tl teklif ettim cok mu?diye konu acmstı.
Yok artk ablacım aclık sınırının altında mı calıscak kadın demistim?3500 tl maas alıyorm ben de demisti.
Memur maasları da en bazı düsük demek.

tam slk ya
esime diyormus ki amca sen evlenirken buyuklerinemi sordun(esim kimseye sormadan is yapiyosunuz demis onun uzerine demis) esimde demis ki ben calisiyordum babam yoktu kimseye guvenmedim otursunda is bulsun once demis.
Kiz ceneleriyle adam öldurur bunlar.
Illallah ettirirler.
Esim hep diyo bunun gibi karim olsaydi 50 defa bosamistim diye kocasina aciyorum diyo.

Herseye bi cevaplari var ee ozaman niye ondan bunda destek istiyonuz.

Amac suydu esimi oraya goturmek konusturtmak arka bulmak sonrada sen vesile oldun dicekler adam muhattap olarak esimi baz alicak.
Sana guvendim dicek kizini verirken.

Esim bu sebeple topun agzina girmedi.

Ben de benim ikizlere 4 bine bakıcı bulamadım.ücretsize cıktım vay arkadaş
Herkese mehabalar. Ikiz bebeklere bakıcı bulmak çok zor benim kardeşimin de ikizleri var. Başlarda yabancı uyruklu bir bayan gelmişti. Hijyen kurallarına dikkat etmeyince kardeşim göndermişti. Annem bakti ben de isten arta kalan zamanlarımda ilgilenmiştim.

Ben de benim ikizlere 4 bine bakıcı bulamadım.ücretsize cıktım vay arkadaş
Kücük yerlerde rakamlar 700-800 gibiymis.
Ben o isi hic anlamıyorm.
Kücük yerlerde temel gıda daha mı ucuz?
Elektrik su ,dogalgaz daha mı ucuz?
Belli bir birim üzerinden ödemiyor muyuz herseyi?

Gercektem tuhaflar oğullarının işi gücü yok nasi ev gecindirecek o zamanda açmadan haladan mi yardım istiycekler söyleyecek çok şeyin varsa kuzu muattab olma hiç bence
Bizde bunu anlamiyoruz.
Dun esime diyorum ki kafadan 1000tl faturalar(kisin dogalgaz malum), 1.500asagi kiralik ev yok buralarda olanda dokuluyo 1.500 de kira ee hic mi yemicekler icmicekler cocukda olsa.
slk iste diyo esimde.
Esim demis ananin yanina alirsin demis yok almam diyomus bi de.
taş yerler artik evin duvarlarini kemirirler.
Kiz calismaz zihniyet olarak kadinin calismasina karsi guya eltimin oglu (kiz da carsafli) esimde demis ki sen adam ol da anneni calistirma ozaman demis kadinin calismasina karsiysan.

Ya herseyleri tutarsiz dedikleriyle yaptiklari asla ayni diil.
Bak kadin calistirmam diyo annesi calisiyo kac yasinda.
Kendi evde oturuyo.
Ablasi calisiyo kendine musluman derler ya bunlar oyle.

Bunlara hep vercen hic istemicen bisi de demicen.

Kücük yerlerde rakamlar 700-800 gibiymis.
Ben o isi hic anlamıyorm.
Kücük yerlerde temel gıda daha mı ucuz?
Elektrik su ,dogalgaz daha mı ucuz?
Belli bir birim üzerinden ödemiyor muyuz herseyi?
kucuk yerlerde baby bakan kadinlarin insiyatifidir.
Yani o para onlarin isini goruyodur demek.
Yani oyle dusundum

Herhlde.
Ne bilim hic anlamadım o isi ben.
kuzu kadin evdedir misal ya cok ihtiyaci vardir ya da 700tl hic yokdan para iste diyordur.
Yoksa vallahi bakilmaz o paralara ya.
Rabbim gostermesin muhtac etmesi tabide kac bin tl de olsa ben bakamam
Cok sabir isi.
Bir de emanet cocik.

İlerleyen zamanlarda nasıl geçinmeyi planlıyorlar acaba cidden merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…