çok dogru tespit kuzuBu ekonomiyle bu zamlarla artik yatirimi biraktim eksilerde olmayalim diye direniyoruz hepimiz.
Baby senin koca parayı ne yapıyor acaba :) benimki sırf bogazına harcar mesela tüm maaşı ver bir haftada lokanta lokanta gezerek yer bitirirAdam bilgisayar programcısı artk o da beceremiyorsa biz ölek
Gayette bana kitlemek icin yapıyo
Göyaa onun bendeki kk ,internet subeciliği faln bende yüklü cepte,acıp kapıyırm bisey alırken.
Ordan al diye atıyor bana,ama o kk ben ödüyorm.
Alsın kendi kartndan
Valla onu bizde bilemiyorzBaby senin koca parayı ne yapıyor acaba :) benimki sırf bogazına harcar mesela tüm maaşı ver bir haftada lokanta lokanta gezerek yer bitirir
Cok sevdiğim bir ablam var baby evin gideri kızların ihtiyaçları hep ablanın üstüne bosancaktı kirayı adam ödüyor gecinemem kızlarla diye bosanmadı.yıllar sonra adam mükemmel bir ev aldı inş senin ki de öyle bir şey yapar.Valla onu bizde bilemiyorz
Gecen ev almaya kalkıyodu
Yemiyor da atıyor herhde kenara
Ay ben bosasam daha karlıyım vallaCok sevdiğim bir ablam var baby evin gideri kızların ihtiyaçları hep ablanın üstüne bosancaktı kirayı adam ödüyor gecinemem kızlarla diye bosanmadı.yıllar sonra adam mükemmel bir ev aldı inş senin ki de öyle bir şey yapar.
Gercektem tuhaflar oğullarının işi gücü yok nasi ev gecindirecek o zamanda açmadan haladan mi yardım istiycekler söyleyecek çok şeyin varsa kuzu muattab olma hiç benceAlmanyadaki gorumceme gonderme yapiyomus zaten o demis esime.
Simdi esimde destek olmadi ya esimede gonderme yapiyo ama esimde ekli diil ben goruyorum ya.
Almanyadakinindr durumu fena sayilmaz burdan dublex ev aldi yatirimlik.
Yahu evleniyosan dotun yesin de evlen ona buna mi guveniyosun paylastigi seyleri yazsam sacma sapan.
Ne geregi var yani
Herkes size hep yardim etmek zorundami.
Evlenme ozaman guvenemiyosun kendine.
çoğu yer malesef para vermiyor kuzu benim eşimin patronda öyleydi artık bi ara benim ki çıkacam dedi eşim mali müşavir buro bide adam baktı benimki kaçacak ortaklık teklif ettiKocamın sefi isi bırakmıs
Neden dedim?
Para vermiyorlar bunlar yazık oldu adam 20 senedir burda diyo.
Ay artk adam asgari ücretle mi calısıyo napıo diye düsünmeye basladm
Sef 5 bin maas alıyomus
E dedim nırml calısan ne kadr alıyor mesaisine göre degisiyo diyo.
Mühendis 4 bin alıyormus.
Onca oku mühendis ol,4 bin.
Bunların fabrika para vermiyor herhlde anlamadım ben
Bana anasınıfnda abla olan bi ark.2 sene falan önce 1200 tl alıyorm demisti.Ozaman 1600 falandı asgari ücretçoğu yer malesef para vermiyor kuzu benim eşimin patronda öyleydi artık bi ara benim ki çıkacam dedi eşim mali müşavir buro bide adam baktı benimki kaçacak ortaklık teklif etti
Ben gecen bdvde bi devlet memuru 2 cocuk icin bakıcıya 1200tl teklif ettim cok mu?diye konu acmstı.Ben de bir sene oldu çalışmaya başlayalı ben de üniversite mezunuyum yeni gelenler de bir baktım benim iki katı maaşımı alıyorlar tamam aynı işi yapmiyoruz ama diplomaysa diploma işse iş benden ne fazlalari var bilmiyorum bekar olmak lazım herhalde neyse üç beş surat yaptım bu ay az bişey zam yaptılar sus payı zaten bebek geliyo artık sayılı gün hamileyim diye etliye sütlüye de karışmıyorum yağdırdıkları personeller yapsın artık
tam slk yazaten yardım alan kişiler de alışkanlık oluyor
sürekli umuyorlar
kusura bakmasın bence kimse
benim eşim sabahın köründe çıkıp akşamın körü geliyor
ben desen öyle
benimde çevremde var
çok yaptım ama artık biraz uzak durmaya çalılşıyorum
aldıkça yutuyorlar ve beklenti büyüyor
Herkese mehabalar. Ikiz bebeklere bakıcı bulmak çok zor benim kardeşimin de ikizleri var. Başlarda yabancı uyruklu bir bayan gelmişti. Hijyen kurallarına dikkat etmeyince kardeşim göndermişti. Annem bakti ben de isten arta kalan zamanlarımda ilgilenmiştim.Ben de benim ikizlere 4 bine bakıcı bulamadım.ücretsize cıktım vay arkadaş
Kücük yerlerde rakamlar 700-800 gibiymis.Ben de benim ikizlere 4 bine bakıcı bulamadım.ücretsize cıktım vay arkadaş
Bizde bunu anlamiyoruz.Gercektem tuhaflar oğullarının işi gücü yok nasi ev gecindirecek o zamanda açmadan haladan mi yardım istiycekler söyleyecek çok şeyin varsa kuzu muattab olma hiç bence
kucuk yerlerde baby bakan kadinlarin insiyatifidir.Kücük yerlerde rakamlar 700-800 gibiymis.
Ben o isi hic anlamıyorm.
Kücük yerlerde temel gıda daha mı ucuz?
Elektrik su ,dogalgaz daha mı ucuz?
Belli bir birim üzerinden ödemiyor muyuz herseyi?
Herhlde.kucuk yerlerde baby bakan kadinlarin insiyatifidir.
Yani o para onlarin isini goruyodur demek.
Yani oyle dusundum
kuzu kadin evdedir misal ya cok ihtiyaci vardir ya da 700tl hic yokdan para iste diyordur.Herhlde.
Ne bilim hic anlamadım o isi ben.
İlerleyen zamanlarda nasıl geçinmeyi planlıyorlar acaba cidden merak ediyorumtam slk ya
esime diyormus ki amca sen evlenirken buyuklerinemi sordun(esim kimseye sormadan is yapiyosunuz demis onun uzerine demis) esimde demis ki ben calisiyordum babam yoktu kimseye guvenmedim otursunda is bulsun once demis.
Kiz ceneleriyle adam öldurur bunlar.
Illallah ettirirler.
Esim hep diyo bunun gibi karim olsaydi 50 defa bosamistim diye kocasina aciyorum diyo.
Herseye bi cevaplari var ee ozaman niye ondan bunda destek istiyonuz.
Amac suydu esimi oraya goturmek konusturtmak arka bulmak sonrada sen vesile oldun dicekler adam muhattap olarak esimi baz alicak.
Sana guvendim dicek kizini verirken.
Esim bu sebeple topun agzina girmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?