Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar ben kilolu başladım hamileliğe. Artık ilerde veririm inşallah. Sağsağlim bebişlerimi alayım da kucağıma. Bugün bir arkadaşı gördüm okulda hamilelik haberimi paylaşmak istedim tek kese ikizi oldugunu duyunca ama onlar genelde yaşamıyor dedi! Şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Ne kadar densiz insanlar var şu dünyada.

mrb kizlar

bu gun ppaca yapip buzluga aticam insallah hafta sonu bi market acilisi vardi burda gittik esimle 73 lira harcamisiz cay tuvalet kagidi havlu kagit. camasir suyu falan aldik.

kizlar bu arafa vissmate camasur suyu kullanan varmi ben daha once dimestis kullaniyordum hafta sonu bu markayi aldik cok memnun kaldim piril piril etti her yeri 1.80 liraya aldikk piyasada 3.5 lira esim alicak yine dursun zulada cok kullaniyorumm

Merhaba kızlar...
Dün öğleden beri sular kesikti. Sabah geldi. O yüzden akşam hiçbir şey yapamadım. Sabah oglanlari okula gönderir göndermez girdim mutfağa. Makineyi yerleştirdim. Büyük parçaları elde yıkadim. Zeytinlerimi çizip suya koydum. 3 kavanoz oldu. Bize bir sene gider. Para vermeyiz. Sonra ispanaklarim vardı onların yarısını yemek olarak pisirdim. Yarisiyla da börek yapicam diye ayırdım. Dolapta geçen haftadan kereviz vardı yapılmasa bozulacak. Hemen onu da pisirdim. Önceki haftalardan babamın bahçeden getirdiği biberler ve kabakları da görünce onları da çıkarıp biberleri kizarttim kabaktan da Mücver yaptım. Ogleden sonra işe gideceğim. Bari yemeklerim hazır oldu. Bunlar bize iki üç gün yeter. Hem israf yapmamış oldum değerlendirdim hem de yemeklerim olmuş oldu. Neticede bunlar da bütçeye katki. Ne demişler işten artmaz dişten artar...
Huzurlu ve bereketli bir gün diliyorum...

sen böyle zeytin vs yazınca ben seni hep akhisarlı diye kafamda canladırıyorum

Ege'de çok yerde yetişiyor zeytin. Nereli olduğumu deşifre olmak istemediğim için söyleyemem.
pek tabi ki normaalll
ben de deşifreden korkuyorum, hatta nickimi değiştirdim bir ara
kafamda öyle canlandrıyorum ama bir çok yerde yetişiyor, ben seni oraya yakıştırdım :)

tv yi ne marka aldınız kaç ekran ve kaca aldınz bizimde tv bozuk almamz lazım ocaga kadar survivör başlamadan:))
Tv bizim atil durumda bir oda var oraya aldik salondaki lg 106 ekran yanilmiyorsam alacaksaniz ondan alin ck memnunuz.
Diger kulanilmayan kdaya aldijmiz sony 86 tkran 1000 tl taksitle.pesin olsaydi 850 olacakti.
Henuz gelemdi yarin gelecek ins. Memnun kaliriz

töbe töbe
şimdi iyi bir küfür edecegim olmyacak nasıl bir insan o yaaa
hamile bir bayana bunlar denirmi zaten cokk hassas dönem.
benim gecen sene bir 7 haftalık düşüğüm olduda ben kafayı yiyordum
zaten birazda bu boşluktan işe başladım
insan birine bunu dermi bebegi için
ALLAH akıl versin

boy 1.65 cmbenim kilo ilk kez58 oldum bende55 53 heptim.yaza bende düşmeliyim

Sabah her yeri supurup sildim.
Firin ocak tezgah silindi.
Yataklar topalandi
Wc yikandi
Dünden yemegim var biraz keyf yapicam.
Oglumun okulunun arka tarfinda(yani bizim kullandigimiz arka kapi) happy canter var.
Önune surekli indirimli sebze,meyve cikariyolar tezgaha
Üzum cok guzeldi 2kg aldim(kilosu 3tl)
Yulaf ezmesi aldim 4.5tl
Hazir mantı,su,cekirdek,lor peynir aldim
17tl tuttu.

allah bildiği gibi yapsın böyle densizleri! canım ilk iki ay kimseye hamile olduğunu söyleme bence. nazardan korkarım ben. sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin inşallah sonra duymayı hakedenlerle paylaş bu mutlu haberi.

ya kıyafet alayım dedim çarşıya çıkıp, herşey çar çaput sanki. Pazarda daha güzel şeyler var mağazadan valla. bi pantolon bile bulamadım düzgün. sinir oldum ya elim boş döndüm.

Kızlar bileniniz var mı,
eşim amerika'da ya, ona burdan lira yüklesem hattına yüklenir mi? internet paketi yüklemeye çalışıyorum da ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…