Çok bir düşüş beklemiyorum zaten ama yinede 126ya falan inerse alıcam. En fazla 3-4 gr alıcam zaten129 mu123tü bi ara ne zaman fırlamış ya inanmıyorum. bence inmez altın bekleme hiç.
sen böyle zeytin vs yazınca ben seni hep akhisarlı diye kafamda canladırıyorumMerhaba kızlar...
Dün öğleden beri sular kesikti. Sabah geldi. O yüzden akşam hiçbir şey yapamadım. Sabah oglanlari okula gönderir göndermez girdim mutfağa. Makineyi yerleştirdim. Büyük parçaları elde yıkadim. Zeytinlerimi çizip suya koydum. 3 kavanoz oldu. Bize bir sene gider. Para vermeyiz. Sonra ispanaklarim vardı onların yarısını yemek olarak pisirdim. Yarisiyla da börek yapicam diye ayırdım. Dolapta geçen haftadan kereviz vardı yapılmasa bozulacak. Hemen onu da pisirdim. Önceki haftalardan babamın bahçeden getirdiği biberler ve kabakları da görünce onları da çıkarıp biberleri kizarttim kabaktan da Mücver yaptım. Ogleden sonra işe gideceğim. Bari yemeklerim hazır oldu. Bunlar bize iki üç gün yeter. Hem israf yapmamış oldum değerlendirdim hem de yemeklerim olmuş oldu. Neticede bunlar da bütçeye katki. Ne demişler işten artmaz dişten artar...
Huzurlu ve bereketli bir gün diliyorum...
Ege'de çok yerde yetişiyor zeytin. Nereli olduğumu deşifre olmak istemediğim için söyleyemem.sen böyle zeytin vs yazınca ben seni hep akhisarlı diye kafamda canladırıyorum
pek tabi ki normaalllEge'de çok yerde yetişiyor zeytin. Nereli olduğumu deşifre olmak istemediğim için söyleyemem.
Tv bizim atil durumda bir oda var oraya aldik salondaki lg 106 ekran yanilmiyorsam alacaksaniz ondan alin ck memnunuz.tv yi ne marka aldınız kaç ekran ve kaca aldınz bizimde tv bozuk almamz lazım ocaga kadar survivör başlamadan:))
Zeytin bizimde bir kac agac var bahcede gecen yil guzel tutmustu ama bu sene pek tutmamis sizinkiler ne durumdaEge'de çok yerde yetişiyor zeytin. Nereli olduğumu deşifre olmak istemediğim için söyleyemem.
töbe töbeKızlar ben kilolu başladım hamileliğe. Artık ilerde veririm inşallah. Sağsağlim bebişlerimi alayım da kucağıma. Bugün bir arkadaşı gördüm okulda hamilelik haberimi paylaşmak istedim tek kese ikizi oldugunu duyunca ama onlar genelde yaşamıyor dedi! Şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Ne kadar densiz insanlar var şu dünyada.
boy 1.65 cmbenim kilo ilk kez58 oldum bende55 53 heptim.yaza bende düşmeliyimBoyun kac bilmiyorum ama ayniyiz.
Bende 50kg hamile kaldim 72kg ile doguma girdim.
Eve geldigimde 58idim
1yil icine 52dustum.
6-7 sene 52de sabit kaldim
Son 5yildir surekli 54-56-58inip cikiyorum.
Yazin 53e kadar zorladim dustum.
Hareket bitti eve kapandim hooop 57lere merhaba.
54e sabitlensem bisi istemiyorum
Cınım biz ayniyiz seninle.boy 1.65 cmbenim kilo ilk kez58 oldum bende55 53 heptim.yaza bende düşmeliyim
allah bildiği gibi yapsın böyle densizleri! canım ilk iki ay kimseye hamile olduğunu söyleme bence. nazardan korkarım ben. sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin inşallah sonra duymayı hakedenlerle paylaş bu mutlu haberi.Kızlar ben kilolu başladım hamileliğe. Artık ilerde veririm inşallah. Sağsağlim bebişlerimi alayım da kucağıma. Bugün bir arkadaşı gördüm okulda hamilelik haberimi paylaşmak istedim tek kese ikizi oldugunu duyunca ama onlar genelde yaşamıyor dedi! Şok oldum ne diyeceğimi bilemedim. Ne kadar densiz insanlar var şu dünyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?