Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah nasip ederse Ocak ayında kendi evimize geçeceğiz. Ben de eşya işleri ile uğraşıyorum bu ara.
Mutfak masası ve sandalyelerini değiştireceğim. Salon koltuklarımın kumaşını değiştireceğim. Halı, perde, avize değişikliği olacak. Yatak odasının siparişini vermiştim. Özel yapım olduğu için teslim süresini 2 ay olarak söylemişlerdi. Ancak yetişecek. Buzdolabı ve kurutma makinası aldım. Bayi de duruyor. Direkt eve gelecek. Bütün bunlar için tahmini bir bütçe belirleyerek 2 ay önce ihtiyaç kredisi çekmiştim.

bu gün hava aniden soğudu
kızımı tuvalete alıştıracağım diye evi sermemiştim bu hafta sonu sermeyi pilanliyordum
eve gelince yemek yaptım yedik hemen evi sildim süpürdüm halıları serdim
hatta eşimde sobayı kurd, dedi kalsın zaten 1-2 haftaya yakmaya başlarız
yarım ton odun ve 10 torba kömür sipariş verdik
gelince ödiyeceğiz, kömürüde bittikçe alıyoruz

markette 20 tl markete verim, 2 tl de ekmek

Benim tüm eşyalarım düğünümden , çeyizimden , 5 yıllık yani ..

Eki Görüntüle 1905895

Salon dediğin bu tarz olmalı bence , benimki de bu tarz , tabi herkesin zevki kendine ..

Oturma odam köşe idi , altı yere çok yakın , vileda girmiyordu , öne de çekilmiyordu , ben de her hafta temizlikte illa dip köşe temizlik yaparım , koltukların , yatakların altını da silip süpürürüm , oklavanın ucuna bez takıp siliyordum , çok zorlanıyordum , taşınırken köşe kısmını çıkardım , yataklı sandıklı 3'lü kanepesi kaldı ..

Evlenirken vitrin , orta sehpa ve dresuar istemedim , ama aldılar , hep gözüme batar fazlalık diye ..

Eşyaları kendi evim olduğunda herşeyi değiştirmeyi düşünüyorum , onun dışında keyfi değiştirmeyi düşünmüyorum .. Yeni eve yeni eşya mantığındayım ..

İlk başta kendi evim olmuş olsaydı sanırım en az 20 yıl değiştirmezdim , ona vereceğim para ile tatil yapardım ..

İstanbulsa isim adres alabilir miyim

canım yatak odası, vestiyer, tv ünitesi, orta sehpa, yemek masası 1.sınıf malzeme ve işçilik, hepsi 7500 lira tuttu. bir de duvara monte raflar vardı.
normalde sadece yatak odası 5000 lira civarı.

Benim yatak odam da benim tasarımım , özel yapım , 6.500 tü , nakit 5.000 e almıştık 5 yıl önce ..

Sizinki Gerçekten uygun olmuş

Bu mavi olanları çok beğeniyorum
Uyguna bulsam bir tane alırım yazlığıma

Ohh doğal organik kaliteli zeytinler ve zeytinyağı ne güzel
Afiyet ve bereket olsun

Yatak olarak hangi marka alacaksınız

Benimde 5 kilom kaldı doğumdan sonra. Ne yaparsam yapayım yapıştı gitmiyo. Daha dört ay oldu doğum yapalı. Acele etme diyo çevremdekiler. Ama kadın psikolojisi işte. Moralim bozuluyo. Utanmasam diyetisyene gitcem. Ama biliyorum kadın kovar beni yeni doğum yaptığım için. Zaten ufak tefeğim. Şişmanmışım gibi geliyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…