Teşekkürler canım..Evet çok uyguna geldi..Toptancı her türlü eşya satan ev düzenler için süper bir yerden aldık..Kalitede güzel..Özel yapım..Geçen yıl annemler almıştı..Çok memnunlardı..direk oradan baktık. beğendik:)
canım yatak odası, vestiyer, tv ünitesi, orta sehpa, yemek masası 1.sınıf malzeme ve işçilik, hepsi 7500 lira tuttu. bir de duvara monte raflar vardı.
normalde sadece yatak odası 5000 lira civarı.
ben de sevmiyorum. daha sade modelleri evimde tercih ettim. annemin mobilyaları da avangard gibiydi. renkli eskitmeyle biraz hareketlendi. koltuklar da bilirsin eski hafif oymalı koltuklardandı. ahşap kısımlarını baştan kestirdi ve tamamen kumaş kaplattı. yandaki ahşap kısımları da kumaş oldu. modelini değiştirdiler yani. ben uğraşır mıydım? uğraşmazdım. gider yeniler gelirdim. ama dediğim gibi kadının içine sinmedi, sağlamlıklarına güvenemedi. eskiler uğraşmayı seviyor
koltuklar fotoğraflardaki gibi benzer bir değişime uğradı.
Kızlar iki gündür işçiler zeytinlerimizi topluyor. Çok masraf ettik bu yıl. Bugün zeytinler satılınca biraz para geçti elimize iyi oldu. Allah bereket versin. Ayrıca kendim için yeşil zeytin ayırdım. Bu aksam çizip suya koyacagim. Siyah zeytini de babam yapar ben hazira konarım. Şimdi de diğer zeytinligin zeytinleri toplanıp yağ çıkarılacak. Bir senelik yağımı kenara koyarım.
Bugün iş çıkışı markete uğradım. Bayagi eksik vardı. 90 tl tuttu. Bu arada markette her şeye zam geldiği gözümden kaçmadı.
Allah nasip ederse Ocak ayında kendi evimize geçeceğiz. Ben de eşya işleri ile uğraşıyorum bu ara.
Mutfak masası ve sandalyelerini değiştireceğim. Salon koltuklarımın kumaşını değiştireceğim. Halı, perde, avize değişikliği olacak. Yatak odasının siparişini vermiştim. Özel yapım olduğu için teslim süresini 2 ay olarak söylemişlerdi. Ancak yetişecek. Buzdolabı ve kurutma makinası aldım. Bayi de duruyor. Direkt eve gelecek. Bütün bunlar için tahmini bir bütçe belirleyerek 2 ay önce ihtiyaç kredisi çekmiştim.
canım özel mesaj attım:)İstanbulsa isim adres alabilir miyim
Canım sanırsam bildirmek gerek ..Yoksa direk keserler bencedeoff ya bildirmek gerek değil mi? ben de sorayım personele yarın.
Cınımm seninde mi derdin oldu kilocuklarBugün yediklerime dikkat ettim.
İnsAllah su 4kilo fazlami vericem.
Brokoli-karnabahar haşladım kendime
Yogurtladim yedim.
Yarinda misirli bugday corbasiyla detox yapıcam.
bir aylık iyiymiş yine. 700 lira da nesi? çok ayıp valla.[/QUO
Pardon canım ya dün akşam eşime sordum..Bir aylık değilmiş o..150 dolar kesmişler o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?