Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kafamda vericem dedim.
Spor yapmayi hic sevmiyorum.
Bu havalarda da yurumek hic benlik degil.
Yediklerime dikkat ederek vericem.
Dünü guzel atlattim.
Hic ekmek yemedim.

Bugunde corbayla günü gecirme planım var.

tv yi ne marka aldınız kaç ekran ve kaca aldınz bizimde tv bozuk almamz lazım ocaga kadar survivör başlamadan:))

Günaydınlar
bol bereketli günler dilerim.

Kafamda vericem dedim.
Spor yapmayi hic sevmiyorum.
Bu havalarda da yurumek hic benlik degil.
Yediklerime dikkat ederek vericem.
Dünü guzel atlattim.
Hic ekmek yemedim.

Bugunde corbayla günü gecirme planım var.

Karatay beslenmesini tavsiye ederim canım hem sağlıklı besleniyorsun hem kilo veriyorsun. Ben yaklaşık 2 senedir karatayımsı beslenmeye çalışıyorum kaçamaklarım oluyor tabii ki 1-2 kilo alsam da kurallara uydum mu geri tekrar dönebiliyorum.

günaydın herkeze
ben hamile kaldıgımda 52 kg dum.temmuzda dogum yaptım 72 kg la eylülde 52 kg inmiştim 2 ay içinde.su an 58 kg bende 3 kg vermek istiyorm
Boyun kac bilmiyorum ama ayniyiz.
Bende 50kg hamile kaldim 72kg ile doguma girdim.
Eve geldigimde 58idim
1yil icine 52dustum.
6-7 sene 52de sabit kaldim
Son 5yildir surekli 54-56-58inip cikiyorum.
Yazin 53e kadar zorladim dustum.
Hareket bitti eve kapandim hooop 57lere merhaba.

54e sabitlensem bisi istemiyorum

Cok sabirli degilim.
Diyet listelerine uyabilecegimi hic sanmiyorum.
Spora gittim kilo falan veremedim sıkıldım zaten ayımı doldurmadan biraktim.
Evde plates topum var ama yapmiyorum.
Sadece yediklerimle kilo vermeye calisiyorum malesef

Bitki cayi
Yulaf ezmesi
Detox corbalar
Aksam daha erken saat yiyip baska bisey yemeden
Hamur islerini yemeden vs ancak böyle.

Yurumeyi seviyorum fakat bulundugum semtde ve cevremde bir yurume parkuru/park yok.

Yazin memlekette her sabah yuruyordum, yüzüyordum baya sekillenmisti göbek,basenim.

Saldım yine.

Kiyafet almam gerek ama almak istemiyorum.
3-4kilomu verim öyle diyorum.

Bende bayramdan beridir 54-54,5 arasında gidip geliyorum..Şöyle 52 olsam yeter bana..iki kiloyu bile veremiyorum ki ben yürüyüş baya yapıyorum..Ama şu varki boğazımı tutamıyorum

asla benim tarzım değil, ben rahat modern şeyler severim
biz hep salonda otururuz yaz kış
akşamda işten gelince rahat edeceğimiz şeyler seçmiştim. bu kral evi gibi olan salonda otururken rahat edemem, salonun kapısının sürekli kapalı olması gerekir o zaman
evlenirken salon ve oturma odası, mutfak masası, yatak odasını tepe mobilyadan aldım oranın tarzını çok beğenirdim. şimdi fiyatları da makul eskisi gibi değil.
evlendikten 6-7 yıl sonra salon ve oturma odasını değiştirdim. kelebek ve enza mobilyadan aldım (koltuklar çok rahat)
mutfak masam taş gibiydi, yeni evin kendisinde masa olunca, onu da balkona koydum
altı tabure gibi olan mutfak masalarını ben de beğenmiyorum, rahat gibi gelmiyor bana da. mutfak köşe takımları da kiracılar için uygun değil, diğer eve uymuyor

bir sürü ev değiştirdim ve her eve yeni perde almak zorunda kaldım, hiç uymadı, şu an yine perde ihtiyacım var

yatak odası takımım venge rengiydi, o yıllarda modaydı. bu evde giyinme odası var, dolap boşa çıktı
yatak ve şifonyer koyu renk, değiştirme planım yok şimdilik. ama yatağın bir süre sonra değişmesi gerekir. eskidi

Bende Avangard tarzı sevmiyorum..Salon da kendimiz oturuyoruz çünkü..Kırk yılda bir misafir için müzelik oda bulunmasına karşıyım.:)Kullanacam rahat edeceğim..Müzelik salon istemem..Bu tür koltuklarda günlük oturulmaz, rahat edilemez bence de..Gerçi zevkler ve renkler tartışılmazmış:)

Kızlar mutfak dolaplarınızı nasıl siliyorsunuz
Benim dolaplar parlak yüzey
bir de kapıları nasıl siliyorsunuz
bu akşam bu 2 işi yapmam şart
haftasonuna hazırlık

haftasonuna hazırlık

Bizim kapaklar beyaz mat renkte ben yağ çöz sıkıp bulaşık süngeriyle temizliyorum . Sonra ıslak bezle tekrar siliyorum. Kurulama yapmıyorum. MAt olduğu için leke kalmıyor.

Kapılarıda sabunlu bezle siliyorum. Sonra yine bir kere ıslak bezle üstünden geçiyorum.

haftasonuna hazırlık
Cifle kapaklari silip temiz suyla duruluyorum
Kurulamiyorum parlak degil kapaklar ve koyu renk.

Kapilar icinde deterjanlı su yapiyorum(ahsap yuzey temizliyici olabilir, camasir suyu olabilir) siliyorum her yerini

Sonrs duruluma suyi yapiyorum bu suya bir kac damla yumos atiyorum kokusunu seviyorum
Bir katda duruluyorum kurulamiyorum.
Bezi iyi sıkınca kurulamaya gerek yok.

Ayda 1siliyorum kapilari
Dolap kapaklarininida böyle bir su yapip 2haftada 1siliyorum

Kizlar benim zula 650tl oldu.

50tl komsu ogluna yollamistim askere gidiyo diye 550 dusmustu.

Sonra 100tl geldi.

Birinin borcu vardi esime bana biraktilar esimde almadi benden.
O da benim oldu.
50gitti 100geldi yani.

O 50tl verdigimden esimin haberi yoktu bile.

Altin almak hic istemiyorum
Ben atalari 570-600tl aldim 2sene önce suan Ata ya 800kusurler vermek icime sinmiyo.

Suan giyside almak istemiyorum yanlarim ve gobegim cikiyo sevmiyorum biseyde alasim yook bu sebepden.

Para olarak dursun benim zula.

Ne güzel olmuş canım..Sen bir vermişsin RAbbim fazlasını göndermiş..
Allah bereketini versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…