- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
Ben de kıyma çıkartmıştım dün. Bende mi yapsam tarif alayımCanım kıymalı çökertme kebabı cekti bunu okuyunca fırsat bulursam yapayım ben de
Ben her tarife nefis yemek tariflerinden bakarak yapıyorum hafızada tarif tutma olayı hiç yok ben de zaten mutfaktan da hiç anlamamBen de kıyma çıkartmıştım dün. Bende mi yapsam tarif alayımlelli nin açmasını da bugün deneyesim var var da var yarım ölçücük yapayım yoksa günlerce sürünüyor.
buzluga koy canim hic bisi olmuyoBen de kıyma çıkartmıştım dün. Bende mi yapsam tarif alayımlelli nin açmasını da bugün deneyesim var var da var yarım ölçücük yapayım yoksa günlerce sürünüyor.
Beni hiçbirşey cezbetmedi emine erdoğanla zevklerimiz uyuşmuyor. şimdi baktım merak ettim. Aşure malzemesi yoğun kuruyemiş olmalıydı :) Puanım 10 üzerinden 3 olsun.dikeriz kiz biz evde simdi pahalidir onlar.
Bende altin varakli sevmiyom hic.
Bana arkadaşlar soğuk havaya alışması ve temiz hava alması için doktorların kış günü iki günde bir de olsa dışarı çıkartmayı önerdiğini söylemişlerdi. Ben de çıkartmaya çalışmıştım. Ama o kadar yapamadım. Çıkartırken kışlık mont tarzı tulumlar var onlardan giydirmiştim.Allah gostermesin azicik hapsursa oksurse evhamlaniyoruz.
Kollicaz napalim.
Bagisikliklari guclenene kadar.
Ek gidaya gecsem diye bekliyorum bende en azindan vitamin destegi olur
Yani artk inat yapar gibiKuzum yazamadım düşüncemi sana katılıyorum. Onların ağzına laf veriyor bu da can çok sıkıcı.
kız sen sanslısın yine emiyor,ben artık azaldı naparım diyorm bu kısAllah gostermesin azicik hapsursa oksurse evhamlaniyoruz.
Kollicaz napalim.
Bagisikliklari guclenene kadar.
Ek gidaya gecsem diye bekliyorum bende en azindan vitamin destegi olur
Merhaba canım ben de yeni bitirdim o kitabı, çok beğendim, ara ara açıp okumak lazım unuttukça@Mikan ın bana tavsiye ettiği,Öfke dansı kitabını okuyorm 2-3 gündür.
Daha basındayım ama resmn ben kitap.
Bikere herkesin duygusunu yükleniyorm.
Sürekli söyleniyorum ama yararsıx bir söylenme.
Kvdemlerle iliskimde araya kocamı sokmasaymısım belki insanlarla anlasacaktım senelerdir.
Ben hic onlara direk bisey demedim.
Hep kocama söylendim.
O da hep savunmaya gecti,ben daha cok söylendim,o daha cok savundu.
Sonuc birebir iletiismde belki anlasacaktık.
En basiti cocuguma bakıyorlar,hic söylenmeden.
İsteklerimi direk söylesem belki onları da yapacaklardı.
2.tüm duygular bende kısmı;misal kocama fırsat vermiyorm bazı duygularını bellli etmesine.
Misal birine kızdı,geldi bana anlattı.
Ben ondan daha cok celallenip saydırıyorm.
Adam sonunda konuyı bırakıp beni sakinlestirmeye calısıyor(bırak sanane yani)
Bu aslında biz olduk demekmis.
Ama tabiki insana zarar veren bisey.
Bütün duyguları neden ben yükleneyim?
Herkes yasasın kendi duygusunu.
İliskimizdeki maddi konularda da ben yükleniyorm.
Yapmasam adam mecbur yapacak.
Aydınlanıyorm suan
Hadi hayırlısı gızlarr
Tesekkürler tavsiyen icin Mikancım
Gerçekten yuzsuzler, pesssVallahi aticam kendimk suralarsan bi yerlerden asagi
esimi aradim saydirdim.
Adamin sucu yok da anlasin yani bana yuz veriyosun demesin
Gecen hafta savdim basimdan ondan onceki haftda savdim bugun yine sana gelcem.
Kusucam artik
Esime dedim bak senin yaninda bahane buldum gecen hafta bukadar yuzsuzluk olmaz.
Napim? evime gelmeyin sizi istemiyorum mu diyim Allah askina sen soyle dedim.
Ses yok
Ya Allah askina en son telf. gorusmemide yazdim buraya ben daha napim ya.
Gelsin yine laf sokucam kizi ozlemis de
35yasina geldim az cok insan tanidim bunlar kadar yuzsuzunu ben gormedim.
Tukursem yarabbisukur derler
Canım hastalık var otursunlar oturdukları yerde küçük bebeğin var senin bu ne anlayışsızlık ya insanlar çok değişikBana diyoki esim yemek yapma
Bi de ozaman aksam gelmim ben diyo.
O da istemiyo ama nasil soylicem artik cok yoruldum.
Benim evde oglum var açım diyo nasil yemek yapmim.
Ki yemeklerimide yaptim simdi gelecek 12ye kadar oturcak.
Ben cildircam yine
Ayy telf. da bile arkadaslarim gelmek istiyo agirlamiyorum insanlar mi cok rahat anlayamiyorum dedim.
Herkes otursun ben kimseye gitmiyorum dedim.
yahu salak olan anlar bunu
Bence işine gelmemek lelli hazır yemek cezbediyor olabilirBana diyoki esim yemek yapma
Bi de ozaman aksam gelmim ben diyo.
O da istemiyo ama nasil soylicem artik cok yoruldum.
Benim evde oglum var açım diyo nasil yemek yapmim.
Ki yemeklerimide yaptim simdi gelecek 12ye kadar oturcak.
Ben cildircam yine
Ayy telf. da bile arkadaslarim gelmek istiyo agirlamiyorum insanlar mi cok rahat anlayamiyorum dedim.
Herkes otursun ben kimseye gitmiyorum dedim.
yahu salak olan anlar bunu
Ya ben direndim kotuluk olmasin yinede esim bayramda dugunde gidelim diyor kavga etmim tartisma ortami olmasin ama usandim artik.Gerçekten yuzsuzler, pesss
Açık açık Ben evime kimseyi istemiyorum, sizinle görüşmek istemiyorum mu demek lazım artık illa
Bir de gecen hafta sacma sapan insanlarls gorustu bunlar.Canım hastalık var otursunlar oturdukları yerde küçük bebeğin var senin bu ne anlayışsızlık ya insanlar çok değişik
Esim diyorki benim icin gelmiyo sana geliyo diyoBr
Bence işine gelmemek lelli hazır yemek cezbediyor olabilir
Keşke açık açık canım ben virüs nedeni ile evime kimseyi kabul edemiyorum, başka zaman inşallah deseydin.Ya ben direndim kotuluk olmasin yinede esim bayramda dugunde gidelim diyor kavga etmim tartisma ortami olmasin ama usandim artik.
Esim de bikti.
Ben sizi istemiyorum nasil dicem
Yani insan olan anlamaz mi?
su sicakda yuruyerek tee yarim saatlik yoldan usenmicek bebesiyle gelcek.
Kovsam yine anlamaz bunlar ben böyle bir genislik gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?