- 21 Ağustos 2015
- 32.132
- 97.527
- 798
- 38
Cokk gecmis olsın cnmSelam Kızlar nasılsınız ?
Babam hasta korona çıktı Bugün sonucu pozitif geldi
Kardeşim de hasta idi onun sonucu negatif geldi şükür inş sonra değişmez sonuç.
2 hafta önce kurum bize test yaptırdı negatif çıktı.Şimdi babamdan dolayı teste yolladılar özel bir hastahanede 500₺ test yaptırıyorum.Kurum karşılayacak.Ben de bişey yok iyiyim.Annemi de aldık babamın yanından kanser hastası riskli , babamı bırakmak istemedi ama mecbur
Anneme test yapmadılar belirtiler yok şimdi negatif Çıkar demişler
Babam evde karantinada.
O da tek kaldı çok zor bir durum ya anne kalsa riskli kalmasa baba tek.Babam sen git demiş.İnşallah bir an evvel iyileşir babam dua eder misiniz
Sağol canım amin inşallahCokk gecmis olsın cnm
Rabbim sifalar versin
Erikli eskidi gibi değilya suyu erikli aliyoruz bu erikliyle anlasamiyoruz.
Dibine gelincr asiri kokuyo, koku var.
Icemiyoruz.
rahat 2-3lt dokuyorum.
Annemler baska marka aliyo onlarinda dibi geldiginde ictigim oldu onda koku yok..Esim en iyisi erikli erikli diretti ama lafima geliyo o da aliyo kokuyu.
degisicem.
Damacanadan dedik yeni tarihli istedik yok yok.
o kokuyu alinca sudan igrenmeye basladim.
Boyle bisi yasayan var mi?
Rabbim şifalar versin canımSağol canım amin inşallah
Ya ben direndim kotuluk olmasin yinede esim bayramda dugunde gidelim diyor kavga etmim tartisma ortami olmasin ama usandim artik.
Esim de bikti.
Ben sizi istemiyorum nasil dicem
Yani insan olan anlamaz mi?
su sicakda yuruyerek tee yarim saatlik yoldan usenmicek bebesiyle gelcek.
Kovsam yine anlamaz bunlar ben böyle bir genislik gormedim
canim virusu bahane olarak kullan. Baska ne diye bilirsinki? Bide geldiginde hep is yaptir.Vallahi aticam kendimi suralardan bi yerlerden asagi
esimi aradim saydirdim.
Adamin sucu yok da anlasin yani bana yuz veriyosun demesin
Gecen hafta savdim basimdan ondan onceki haftda savdim bugun yine sana gelcem.
Kusucam artik
Esime dedim bak senin yaninda bahane buldum gecen hafta bukadar yuzsuzluk olmaz.
Napim? evime gelmeyin sizi istemiyorum mu diyim Allah askina sen soyle dedim.
Ses yok
Ya Allah askina en son telf. gorusmemide yazdim buraya ben daha napim ya.
Gelsin yine laf sokucam kizi ozlemis de
35yasina geldim az cok insan tanidim bunlar kadar yuzsuzunu ben gormedim.
Tukursem yarabbisukur derler
Böyle durumlarda çocuğu olana daha çok üzülüyorum. Allah hiçbirimizin evladını bizsiz bırakmasın. Daha yaşları çok küçükmüş.Teyzemin aradim geçen annemlerin amcasının kızı vefat etti geçen hafta 37 yaşında gece kalp krizi geçirmiş adlı tip incelemiş şüpheli bulmuş yaşından ötürü 13 sene çocuğu olmamıştı ddi teyzem biri 7 biri 3 yaşında iki çocuğu vardı anasiz kaldılar ddi ben çok tanımıyordum ama bu hafta oğlunun d günü varmış ailesine söylemiş d günü için hazırlık yapıyormuş çok üzüldüm hayat çok kisa
Allah kimseyi annesiz, anneleri evlatsız koymasınTeyzemin aradim geçen annemlerin amcasının kızı vefat etti geçen hafta 37 yaşında gece kalp krizi geçirmiş adlı tip incelemiş şüpheli bulmuş yaşından ötürü 13 sene çocuğu olmamıştı ddi teyzem biri 7 biri 3 yaşında iki çocuğu vardı anasiz kaldılar ddi ben çok tanımıyordum ama bu hafta oğlunun d günü varmış ailesine söylemiş d günü için hazırlık yapıyormuş çok üzüldüm hayat çok kisa
Sağol canım inşallahRabbim şifalar versin canım
Offf Allaah rahmet eglesinTeyzemin aradim geçen annemlerin amcasının kızı vefat etti geçen hafta 37 yaşında gece kalp krizi geçirmiş adlı tip incelemiş şüpheli bulmuş yaşından ötürü 13 sene çocuğu olmamıştı ddi teyzem biri 7 biri 3 yaşında iki çocuğu vardı anasiz kaldılar ddi ben çok tanımıyordum ama bu hafta oğlunun d günü varmış ailesine söylemiş d günü için hazırlık yapıyormuş çok üzüldüm hayat çok kisa
Karantinadan kacanlar var bıırak test sonucunu beklerken gezenleri pozitif sonucuyla tatile gitmeye calısan bir sürü insan var valla saka gibiKvdelerin karsı komsu poztif cıkmıs.
Kpder diyoki,e dün marketteydi ,halim yok flan demis kpder yaklasmadım diyo.
Hayır halin yok töbe töbe ne demeye markete cıkıyosn ya?!
Seslense bütün komsular alır ne lazımaa sal bi sepeet ,alıversinler.
Zaten kadınlar aksma kadr sokakta oturuyor ne cesit bi mahallle anlamadım senelerdir
Bile bile oraya buraya giden,is görenlere hakkımı helal etmiyorm ben artk!
Ölmezsin acından 1 gün beklesen test sonucunu
Son tatili olsn insallah töbe yarabbimKarantinadan kacanlar var bıırak test sonucunu beklerken gezenleri pozitif sonucuyla tatile gitmeye calısan bir sürü insan var valla saka gibi
Valla ben iyice bıktım bizim arkadas grubunun kafa gitti.koca kişisini hala göremiyorum ve en kötüsü geçiren kişiler yeniden geçiriyor sonu yok gibi bu kabusunSon tatili olsn insallah töbe yarabbim
Valla ben denk gelsem kvga ederim herhlde
Suarama kadr geldi artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?