Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun beren.
Anneni kesinlikle yollama onların bağışıklığı çok düşük oluyor biliyorsun.

Maşallah canım seninki ara verdikten sonra daha kıymetli olmuştur benimde oğlum 5 e gircek sanki dün uyurken nefesini dinliyordum emzirince mama yedikten sonra kusardı korkardım dün gibi boyu uzadı bu ara gören diyo babayla bize cekmemis

Yemegimide yaptim
ev supurdum, mutfak topladim, banyoyu sildim
Kizi geri uyuttum
bi de telf. baktim msj atmis

Gozleride degiyor, kocasi bile yenge nasil yemek yapiyosun durmuyo yetisiyosun diyo.
Dicektim karin gibi toto buyutmuyorum.

Aiyy valla boyumda selvi diil benim suralarima cabuk geliyor

Sağol canım inş

Geçmiş olsun beren.
Anneni kesinlikle yollama onların bağışıklığı çok düşük oluyor biliyorsun.
Teşekkür ederim evet annemi bizim eve getirdik uzak dursun.Ama kaç gündür beraber aynı evrelerdeki biz şüphelendik ayrı odalarda kalın dedik ama yemek yerken felan beraberlerdi

Geçmis olsun canim rabbim şifa versin umarım hafif atlatır herkes hasta olucak sanırım etrafımızda çok duyar olduk

Canım bence bu kadar stres olma. Sonuçta emziklisin açık açık bu süreçte misafir kabul etmiyoruz de.

Daha ne diyeceksin canim k adin ne rahat ya küçük bebeyle fellik fellik gezme derdinde aklı olan anlar ddiklerinden kovmanmi gerekli yani

Selam kızlar
Kızı uyuttum. Uyumadan önce çizgi film faslı. O arada çamaşır attım evi toparladım. Wc yıkadım. Süpürdüm. Bir parça size yazdım. Tutturdu pasta yapalım pasta yapalım. Teyzeyle görüntülü konuştuk. Çişim geldi dedi. Hızlıca götürmeye çalışıyorum. Hala teyze muhabbet ediyor hadi baybay yap bana hadi kızım baybay yap Az bişey kaçırmış.,
Neyse Tam Pastaya girişecektim. Kargo geldi kitabın biri gelmiş. Heveslendi tabi. Elifin uykusu gelmiyor kitabı gelmiş. 3-4 defa okuttu. Sonra da uyudu.
şimdi hamur mayaladım.yemek de yapmam lazım. Ona köfte yaparım.

Peeesss yani yüzsüzlüğün en üst safhası. Gelme desen de gelir bunlar.

Geçmiş olsun canım biran önce iyileşsşn Allahın izniyle. Çok zor bir durum. Evde kim duracak yanında. Bir kurtulsaydık bu illetten.

Selam kızlar anca yazabildim dun yollugumu yikadim bugun alirim balkona serdim kahvaltiya eltimler geldi sabah eşimin işleri vardı çıktı 8 de uyandim etraf topladim bulasik toplayip camasir topladim banyolara cakasir suyu yaptim az yufka vardı. Biraz kuru yufka isladım peynirli börek yaptım browni kurabiye yaptim yapmiyirdum ne zamandır 11 gibi geldiler eltimin kizi asure yapmış iki kase getirmiş tadida pek güzeldi saolsun 3 geliyordu duramadilar ev yanıyor yine çıktılar aksam kiz kardeşim uğrayacak börek kurabiye soğuk corba var bi salata yaparim yemek yapmam bugun sıcak çok yoruldum mutfakta bulasiklar duruyi yesil cay iciyirdum onlari toplarim simdi

Sanki bir arkadaşını anlatıyor gibi örnek olay anlat. Mesela gelmesini istemiyormuş gelmişler gibi., anlayana tabi. İğneleyici konuş hep. En kesin çözüm coronayız ailecek de başka çare bulamadım bunlara

Teşekkür ederim evet annemi bizim eve getirdik uzak dursun.Ama kaç gündür beraber aynı evrelerdeki biz şüphelendik ayrı odalarda kalın dedik ama yemek yerken felan beraberlerdi
Belirtileri nelerdi canım. Ciddi bir hastalığı varmı kalp astım gibi?

Kızlar size anlatmadım da, annemin çok can ciğer komşusunun oğlu motor kazasında vefat etti haberini dün aldım. Şimdi de heryerde haberlerde çıkmış. Yoldaki çukur nedeniyle takla atıp şarampole yuvarlanmış. Çocuk daha gençti evleneli iki yıl oluyor. Ecel işte birşeyler sebep oluyor. Rabbim Mekanını cennet etsin ne diyim. Corona haricinde kimbilir günde kaç insan ölüyor. Hayat çok kısa. Anını yaşamak lazım.

Teyzemin aradim geçen annemlerin amcasının kızı vefat etti geçen hafta 37 yaşında gece kalp krizi geçirmiş adlı tip incelemiş şüpheli bulmuş yaşından ötürü 13 sene çocuğu olmamıştı ddi teyzem biri 7 biri 3 yaşında iki çocuğu vardı anasiz kaldılar ddi ben çok tanımıyordum ama bu hafta oğlunun d günü varmış ailesine söylemiş d günü için hazırlık yapıyormuş çok üzüldüm hayat çok kisa

Virüs var misafir kabul etmiyorz de ya
Otur evinde kır dizini
Manyak mı ne?

Offf
Allah rahmet eglesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…