- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Geçmiş olsun beren.Selam Kızlar nasılsınız ?
Babam hasta korona çıktı Bugün sonucu pozitif geldi
Kardeşim de hasta idi onun sonucu negatif geldi şükür inş sonra değişmez sonuç.
2 hafta önce kurum bize test yaptırdı negatif çıktı.Şimdi babamdan dolayı teste yolladılar özel bir hastahanede 500₺ test yaptırıyorum.Kurum karşılayacak.Ben de bişey yok iyiyim.Annemi de aldık babamın yanından kanser hastası riskli , babamı bırakmak istemedi ama mecbur
Anneme test yapmadılar belirtiler yok şimdi negatif Çıkar demişler
Babam evde karantinada.
O da tek kaldı çok zor bir durum ya anne kalsa riskli kalmasa baba tek.Babam sen git demiş.İnşallah bir an evvel iyileşir babam dua eder misiniz
Maşallah canım seninki ara verdikten sonra daha kıymetli olmuştur benimde oğlum 5 e gircek sanki dün uyurken nefesini dinliyordum emzirince mama yedikten sonra kusardı korkardım dün gibi boyu uzadı bu ara gören diyo babayla bize cekmemisDuzelir insAllah.
Anliyorum seni zor oluyo gece
Gececek hepsi unutcaz
Belki özlicez bile..
Böyle dusunup sabredelim.
Dün oglumla yanyana geliyoruzda yururken tepemden bakiyo artik.
Kardesini cogunlukla o surdu oyaladi
Diyorum buyudude bebek eyliyo kendi bebekti.
insanin inanasi gelmiyor gozumun onunde buyudu kocaman oldu.
Bukadar cocugum mu var benim simdi diyorum.
Okullarin onlerinde bekledim, kursuna goturup getirdim, atesi olunca sabahladim, kusmuk temizledim, koynumda uyuttum
Bebelerde buyucek yine ayni seyleri dicez.
Ne ara buyuduler
Sağol canım inşBir de gecen hafta sacma sapan insanlarls gorustu bunlar.
milletin evine gidip gorustuler.
Surekli annesine gidiyor babasi kahvede calisiyor.
aksama kadar kac insanla muhattap.
kardesi magzada calisiyor avm de o da oyle
Telf. soyledim kimseyi agirlamiyorum dedim.
Bu nasil bisi ben anlamadim.
Baban icin uzuldum canim atlatir umarim hemen
Teşekkür ederim evet annemi bizim eve getirdik uzak dursun.Ama kaç gündür beraber aynı evrelerdeki biz şüphelendik ayrı odalarda kalın dedik ama yemek yerken felan beraberlerdiGeçmiş olsun beren.
Anneni kesinlikle yollama onların bağışıklığı çok düşük oluyor biliyorsun.
Geçmis olsun canim rabbim şifa versin umarım hafif atlatır herkes hasta olucak sanırım etrafımızda çok duyar oldukSelam Kızlar nasılsınız ?
2 hafta önce kurum bize test yaptırdı negatif çıktı.Şimdi babamdan dolayı teste yolladılar özel bir hastahanede 500₺ test yaptırıyorum.Kurum karşılayacak.Ben de bişey yok iyiyim.Annemi de aldık babamın yanından kanser hastası riskli , babamı bırakmak istemedi ama mecbur
Babam evde karantinada.
O da tek kaldı çok zor bir durum ya anne kalsa riskli kalmasa baba tek.Babam sen git demiş.İnşallah bir an evvel iyileşir babam dua eder misiniz
Canım bence bu kadar stres olma. Sonuçta emziklisin açık açık bu süreçte misafir kabul etmiyoruz de.Vallahi aticam kendimi suralardan bi yerlerden asagi
esimi aradim saydirdim.
Adamin sucu yok da anlasin yani bana yuz veriyosun demesin
Gecen hafta savdim basimdan ondan onceki haftda savdim bugun yine sana gelcem.
Kusucam artik
Esime dedim bak senin yaninda bahane buldum gecen hafta bukadar yuzsuzluk olmaz.
Napim? evime gelmeyin sizi istemiyorum mu diyim Allah askina sen soyle dedim.
Ses yok
Ya Allah askina en son telf. gorusmemide yazdim buraya ben daha napim ya.
Gelsin yine laf sokucam kizi ozlemis de
35yasina geldim az cok insan tanidim bunlar kadar yuzsuzunu ben gormedim.
Tukursem yarabbisukur derler
Daha ne diyeceksin canim k adin ne rahat ya küçük bebeyle fellik fellik gezme derdinde aklı olan anlar ddiklerinden kovmanmi gerekli yaniBana diyoki esim yemek yapma
Bi de ozaman aksam gelmim ben diyo.
O da istemiyo ama nasil soylicem artik cok yoruldum.
Benim evde oglum var açım diyo nasil yemek yapmim.
Ki yemeklerimide yaptim simdi gelecek 12ye kadar oturcak.
Ben cildircam yine
Ayy telf. da bile arkadaslarim gelmek istiyo agirlamiyorum insanlar mi cok rahat anlayamiyorum dedim.
Herkes otursun ben kimseye gitmiyorum dedim.
yahu salak olan anlar bunu
Sağol. Canım inşallahGeçmis olsun canim rabbim şifa versin umarım hafif atlatır herkes hasta olucak sanırım etrafımızda çok duyar olduk
Peeesss yani yüzsüzlüğün en üst safhası. Gelme desen de gelir bunlar.Vallahi aticam kendimi suralardan bi yerlerden asagi
esimi aradim saydirdim.
Kusucam artik
Esime dedim bak senin yaninda bahane buldum gecen hafta bukadar yuzsuzluk olmaz.
Ses yok
Geçmiş olsun canım biran önce iyileşsşn Allahın izniyle. Çok zor bir durum. Evde kim duracak yanında. Bir kurtulsaydık bu illetten.Selam Kızlar nasılsınız ?
Babam evde karantinada.
Sanki bir arkadaşını anlatıyor gibi örnek olay anlat. Mesela gelmesini istemiyormuş gelmişler gibi., anlayana tabi. İğneleyici konuş hep. En kesin çözüm coronayız ailecek deBana diyoki esim yemek yapma
Bi de ozaman aksam gelmim ben diyo.
O da istemiyo ama nasil soylicem artik cok yoruldum.
Benim evde oglum var açım diyo nasil yemek yapmim.
Ki yemeklerimide yaptim simdi gelecek 12ye kadar oturcak.
Ben cildircam yine
Ayy telf. da bile arkadaslarim gelmek istiyo agirlamiyorum insanlar mi cok rahat anlayamiyorum dedim.
Herkes otursun ben kimseye gitmiyorum dedim.
yahu salak olan anlar bunu
Geldiğinde iş tutuştursun ellerine Evi temizletsin mesela. Yapamadım gel yardım et gibi. O iş yapsın lelli bebeyle uğraşsın. Daha ne çözüm yolu bulabilirizkiBr
Bence işine gelmemek lelli hazır yemek cezbediyor olabilir
Belirtileri nelerdi canım. Ciddi bir hastalığı varmı kalp astım gibi?Teşekkür ederim evet annemi bizim eve getirdik uzak dursun.Ama kaç gündür beraber aynı evrelerdeki biz şüphelendik ayrı odalarda kalın dedik ama yemek yerken felan beraberlerdi
Teyzemin aradim geçen annemlerin amcasının kızı vefat etti geçen hafta 37 yaşında gece kalp krizi geçirmiş adlı tip incelemiş şüpheli bulmuş yaşından ötürü 13 sene çocuğu olmamıştı ddi teyzem biri 7 biri 3 yaşında iki çocuğu vardı anasiz kaldılar ddi ben çok tanımıyordum ama bu hafta oğlunun d günü varmış ailesine söylemiş d günü için hazırlık yapıyormuş çok üzüldüm hayat çok kisaKızlar size anlatmadım da, annemin çok can ciğer komşusunun oğlu motor kazasında vefat etti haberini dün aldım. Şimdi de heryerde haberlerde çıkmış. Yoldaki çukur nedeniyle takla atıp şarampole yuvarlanmış. Çocuk daha gençti evleneli iki yıl oluyor. Ecel işte birşeyler sebep oluyor. Rabbim Mekanını cennet etsin ne diyim. Corona haricinde kimbilir günde kaç insan ölüyor. Hayat çok kısa. Anını yaşamak lazım.
Virüs var misafir kabul etmiyorz de yaVallahi aticam kendimi suralardan bi yerlerden asagi
esimi aradim saydirdim.
Kusucam artik
Ses yok
OfffKızlar size anlatmadım da, annemin çok can ciğer komşusunun oğlu motor kazasında vefat etti haberini dün aldım. Şimdi de heryerde haberlerde çıkmış. Yoldaki çukur nedeniyle takla atıp şarampole yuvarlanmış. Çocuk daha gençti evleneli iki yıl oluyor. Ecel işte birşeyler sebep oluyor. Rabbim Mekanını cennet etsin ne diyim. Corona haricinde kimbilir günde kaç insan ölüyor. Hayat çok kısa. Anını yaşamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?