Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşinin tarafından birine verdiğin için mi öyle ddi acaba ihtiyacı varsa niye dursun boşuna bende bi kıza verdim durumu yoktu sepet gibi güzel nesil esime bir müşterisi hediye etmisti

Lelli efso oluyor
Tarifin harika
Ama sayende kavrandım
Acaba gözleme ve haşhaşlı tarifi var mı?
Lellinin dünyası diye fenomen mi olsan kuzu
ayni hamurla hashasli ve tahinlide yapiyorum yiyenler soruyor o da efso onuda anlatim sana yap 1 tepsi at buzluga cikar cikar ye hazirlar halt yemis

Ay ben de bakarım torunuma görürsem o günleri diyorm ama :)
Gen cekermis bide
Anamdan fena olurmusum
vallahi bilemiyorumm da kim öle kim kala bende bakamam torun falan ya
Hani giderler birakirlar tamamda tam zamanli bakamam sabirlar pert ama kocam bakar.
Ona birakin derim o bakar.
Hanimis dedesi derim

Kızlar selam
Çamaşır yıkadım iki posta astım
Ütüyü bitirdim yenileri çıkacak
Oğlana et haşlama yaptım patatesli
Oğlanın dersini takip ediyorum
Ortalık süpürüldü

Duş alıp dinleneceğim bugünlük işlerim bu kadar
Enerji depolamalıyım
Şimdi kral Şakir izliyoruz oğluşla bende çay içiyorum

Eşinin tarafından birine verdiğin için mi öyle ddi acaba ihtiyacı varsa niye dursun boşuna bende bi kıza verdim durumu yoktu sepet gibi güzel nesil esime bir müşterisi hediye etmisti
O da olabilr
Baskasına da versem ben aldım der illa

Ahahaa helal olsun anneye kökenizde masallah bizimkiler kurak bi yere yerleşip birbiriyle evlenmişler hep
Annemin babaannesi İranlı ve isimleri şah ile başlıyor
Annesigil Rusya ya dayanıyor. Böyle değişik yeşil gözler mavi gözler o taraf. Bembeyazlar
Babamınların köye muhacir olarak yerleşmişler
Annem Beyaz tenli yeşil gözlü iki teyzem bir dayım öyle diğer teyzelerim ve bir dayım esmer İran esmeri
Babamın soyu annem ile evlenene kadar hiç değişmemiş
Bir arada evlilik maceralarını anlatırım

Maşallah sabah sabah bi dünya iş görmüşsün

Bembeyaz insanlara bayılırım bana hepsi cok güzel geliyor Kökenleri farklı ailelerde yemek kültürleri de cok geniş oluyor onu cok seviyorum bir sürü farklı tat bizimkiler de bakliyat forever köyde

ancak 2 mak. camasir astim.
bulasik mak. bosalttim tekrar doldurdum
mutfagi supurdum kiz miziklandi uykuya dustu.
son mak. asam gidem bari.
bugunde asure getirenim olmadi
annemde okumadi bile whatsap msjimi
Kadin kesin yine bisi istiyo okumim demistir

Selam beybiler
bugün havuza indik. Tabi sakinledi havuz okul başlayınca. Kahvaltımızı da orada yaptık kız için iyi oldu. Eğlendi.
bugünki harcamam kıza marketten oyuncak aldım 10 tl
Neyse öyle böyle kitapların gelecekmiş eve gitmezsek geri giderler dedim ikna ettim geldik eve. Bugün gelecek 9 tane daha kitap almıştım. Uyanınca paso kitap okutur artık. Okuma dağarcığım kuvvetleniyor
Yemeğim bugün var.
şimdi uyudu biraz dinlenip bir kahve içip ütü yapabilirim. Yoksa kalacak o ütüler
Yarın da belki götürürüm havuza. Perşembe arkadaşla görüşeceğiz bir aksilik olmazsa kızlar oynasın yaşları uygun iyi olur çocuklara.
Sizde durumlar ne bir kahve yapim okuyacağım bakalım..sonra da çamaşır asar. Ütüye girişirim.

Buzluga guya kiza kayisi koymustum buzlu buzlu cikarip cikarip yedim nasil guzel gitti su havalarda.
kayisi varsa aldirim cocumunn hakkini yedim yaw

aiy bi de noldu dun
kiz gelirken bizim yapilan evin ordan gelmis yani normalde ara sokakda ev caddeyi kullanmasi lazim ama arka sokaklardan gelmis sanirim bizim evin ordan gecmek icin diyoki 2.kata baslamislar.
vallahi benim haberim yoktu gormedim. yani 1.katin atildigini duydumda kardesimden babamdan ne durumda haberim yok. Benden meraklilar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…