Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aahaha ben de ben de benim kollar çöp gibi agrır diyip pizza hamurunu ona actırıyorum.pilav et yemeklerini düdüklüyü hiç beceremem sırf camurluk yaparım :)
Bizde de et tavuk balık eşim yapmayı sever. Sebze hamur işi bana ait. Tatlı kek de yapar.

@nazenin9320 sen nerelerdesin ya,bak etiket yapcaktım sen geldin aklıma
Biz özelden yazışmıştık canım tatile gitmişler çok merak etmiştim.telefondan giremiyormuş. Dönüş telaşındadır o. Yazar bence yakında. Muhabbetlerini de özledik

Akıllı kadınmış işini biliyormuş

vallahi bilemiyorumm da kim öle kim kala bende bakamam torun falan ya
Hani giderler birakirlar tamamda tam zamanli bakamam sabirlar pert ama kocam bakar.
Ona birakin derim o bakar.
Hanimis dedesi derim
Torun hayalim hiç olmadı. Yaş almış gitmiş zaten 30 yaşından önce evlenme derim ya da hiç evlenme ne işin var derim. Büyük konuşmayayım da. Ne anayım ya ben 30 yaşından önce evlenmem 35 ten önce de çocuk yapmam demiştim. Aynen de uygulamalı oldu

Ben de diyordum bu maviş boncuk gözler bu güzellik nereden geliyor. Şimdi anladım.
anlat ben çok severim böyle anıları dinlemeyi

Onu yapamayanlar da var benim koci yapalım demese ben tatlı hiiiç aramam da. Zaten genelde misafir gelince yaparım ya da o çok ister yaparım. Ya da onun yanında yamağı olurum yaparız

Ah canım ya hergun ise gidiyorum muhasebeciyim sürekli para elliyorum gelen malları ben kabul ediyorum firmalarla nakliyecilerle görüşüyorum zaten nasıl virüs kapmadim hala şaşkınım
Ben de muhasebede çalışıyordum. Masamda kolonyam eksik olmazdı. İşyerindekilerde alışmıştı kolonyaya. Paraya dokundukça, kalemime ve kaşeme biri dokunursa klavyeme bile biri dokunsa hemen kolonyayla siliyordum. Ayy ben de çok fenaymışım. Virüs benden korkardı kesin

Bir sayfayı ben doldurmuşum. Bir okuyup yazamadımki yine ben.
bir iş yapamadım da. Yemek yedik duşa soktum kızı.
sonra eşim geldi arkadaşa gittik. ( geçen bize gelen arkadaşa)
Gece geldik.
yarın servisteki görevli gelip bakacak. Çamaşırlar hala makinada.Mayo havluları bile atamadım. Kart yanmış olabilir demiş. 1200 tl kart fiyatıymış işçilik hariç.
Özel yaptıracağız sanırım. Şahsi yapacak yani.Daha uygun fiyat. İnşallah kart yanması değildir.

Benim annemde de kaç kız var bir dünürü yok kadının. Yani en son biri vardı o da geçen vefat etti.
Mekanı cennet olsun cok .benimki de dünürüyle gezenlere cok özenirmiş hep isterdim diyor.ne yapacan dünürü diyorum bari mezarına gideyim diyor.ilginç kadın valla

Ben de diyorum niye kilo almıyor hatun. Zaten yine bamlanmış. Gıybetini yapalım zayıflığını da kıskanmadım zaten
fit hatun napcan
Bende esimin yaninda diyorum ki evlenme kizim elin adamiylami ugrascan yemek yap arkasini topla gez toz calis kazan ye diyorum.
Esimde evlenmesin tabi diyo
ulen dedim siz evlenin kizlarinizi evermeyin

wuhhuu himhizli geldim yine
Dun esim gelince dedim ben bi a101 yapim sen kizla dur
Markete girmeyeli aylar oldu heycanlandim
Dayanamadim nohut, fistik, findik falan aldim aksamdan islattim suan asure olma yolundalar (cunku takintili olmak)
Annemin keyfini bekleyemedim
kofte yogurdum zabah zabah dizme yapicam
pirinc islattim nohutlu pilav yapicam.
Evide supurursem tamamim.

Oglanin dersi 9daymis 8.30 da onu uyandirdim simdi arada kahvalti veririm.
Kiz uykuya dustu uyaninca yemekleri yapariz kizimla.

Sen benim kafadansın gülüm
30 dan önce evlenmem diyordum 27 de evlendim
Çocuk için aceleci davranmadım ,biraz gezdik ,yedik içtik .
Yerli turiste çıkmıştı adımız
Dedim ki ev almadan çocuk yapmayacağım
2012 Nisan da evi aldık 2013 Nisan da hamileydim
Hep konut kredisi bitince ,okul ödemesi Başlar diye düşünüyordum ve rabbim hayal ettiğim gibi sırada verdi.
Ne kadar şükretsem ne kadar dua etsem ne kadar kapısına gelsem ve sığınsam az. Allah gönülden istenileni veriyor

Kesinlikle
Yeterki ona siginalim, ondan isteyelim, kalpden isteyelim
Olmazlari oldurur

Kötü olmuş
Bizim de buzdolabından antik kuntin sesler geliyor
Dün kayınpederi aradım geldi söktü baktı sıkıntı yok buzdolabının üstünü altını sildi.
Bizde kayınvalide ile çay içtik

Good morning güzeller
İlk derse girdi çıktı birazdan ikinci dersimiz
Ben bir kahve içtim fox haberleri izlemek en sevdiğim
2. Dersten sonra sucuklu salçalı yumurta yapacağım çok seviyor oğluş
Çamaşır topladım ütüleri seçtim
Şimdi yine çamaşır atacağım
Kayınpedere msj attım yumurtamız bitmiş birde fıstık tozu istedim
Ben çıkamıyorum evde bitmiş
O gelince oğlanın başına bırakıp bim e gideceğim
Un bitti
Haş haş
Üçgen kesimli yufka
Aç bitir Ekici örümcek peynir
Onların alıp geleceğim
Ortalığı yine çekerim
Şu robotu kafaya koydum alacağım
Ama hangisini almam gerek bilmiyorum
Onun için değer
Evde dolansın dip köşede normal makinayı açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…