- 27 Şubat 2013
- 14.802
- 42.309
- 798
Bizde de et tavuk balık eşim yapmayı sever. Sebze hamur işi bana ait. Tatlı kek de yapar.Aahaha ben de ben de benim kollar çöp gibi agrır diyip pizza hamurunu ona actırıyorum.pilav et yemeklerini düdüklüyü hiç beceremem sırf camurluk yaparım :)
Ahaaannda gelmiş banMeb acıklama yapmıs,ögretmen maasları yük demis.
Yakında Bdvde konu acar,yatarak para kazanıyorlar diye.
Ama cb muslugu altın kaplama
Ayh bana banlar gözüküyr:S
Biz özelden yazışmıştık canım tatile gitmişler çok merak etmiştim.telefondan giremiyormuş. Dönüş telaşındadır o. Yazar bence yakında. Muhabbetlerini de özledik@nazenin9320 sen nerelerdesin ya,bak etiket yapcaktım sen geldin aklıma
Benim annemde de kaç kız var bir dünürü yok kadının. Yani en son biri vardı o da geçen vefat etti.Benimki fenadır Allah bilip de dünür vermemiş kadına anlasamaz diye
Akıllı kadınmış işini biliyormuşBenim ki hepinizin ki ile kapışır
Açık ara fark atar
Öyle kurnazdır
Annemin genleri çok fena bir taraftan İran’a bir taraftan Rusya ya uzanan bir aile kökeni var ki
Hepsinin en kıymetli özelliklerrini almış
Gemisini her yerde yürütür
Benim kayınvalideyi öyle güzel yönetim çocuğa ful fors baktırdıaltın kupa verilir
Birde güzel geçindi
Torun hayalim hiç olmadı. Yaş almış gitmişvallahi bilemiyorumm da kim öle kim kala bende bakamam torun falan ya
Hani giderler birakirlar tamamda tam zamanli bakamamsabirlar pert ama kocam bakar.
Ona birakin derim o bakar.
Hanimis dedesi derim
Ben de diyordum bu maviş boncuk gözler bu güzellik nereden geliyor. Şimdi anladım.Annemin babaannesi İranlı ve isimleri şah ile başlıyor
Annesigil Rusya ya dayanıyor. Böyle değişik yeşil gözler mavi gözler o taraf. Bembeyazlar
Babamınların köye muhacir olarak yerleşmişler
Annem Beyaz tenli yeşil gözlü iki teyzem bir dayım öyle diğer teyzelerim ve bir dayım esmer İran esmeri
Babamın soyu annem ile evlenene kadar hiç değişmemiş
Bir arada evlilik maceralarını anlatırım
Onu yapamayanlar da varMarkette 130 teleee harcadım
Asurelik aldım.
Haslanmıs bugday(nekadanda kolaycı kadın)haslanmıs nohut/fasulye,incir,fındık,kuru kayısı,kus üzümü,can fıstık,3 tane siyah incir(dındurup süslemede kullanıırm)süt,2 tane limon.
Cmrtsi falan yaparım.
Malzeme isi cıksın aklımdan.
Koci aksmları tatlı soruyo
Kadayıflı muhallebi yaptım
Nekadan da hamarat bi kisi
Millet lünetsalar,konserveler,asureler yapsın.
Ben kadayıflı muhallebi
Ben de muhasebede çalışıyordum. Masamda kolonyam eksik olmazdı. İşyerindekilerde alışmıştı kolonyaya. Paraya dokundukça, kalemime ve kaşeme biri dokunursa klavyeme bile biri dokunsa hemen kolonyayla siliyordum. Ayy ben de çok fenaymışım. Virüs benden korkardı kesinAh canım ya hergun ise gidiyorum muhasebeciyim sürekli para elliyorum gelen malları ben kabul ediyorum firmalarla nakliyecilerle görüşüyorum zaten nasıl virüs kapmadim hala şaşkınım
Mekanı cennet olsun cok .benimki de dünürüyle gezenlere cok özenirmiş hep isterdim diyor.ne yapacan dünürü diyorum bari mezarına gideyim diyor.ilginç kadın vallaBenim annemde de kaç kız var bir dünürü yok kadının. Yani en son biri vardı o da geçen vefat etti.
fit hatun napcanBen de diyorum niye kilo almıyor hatun. Zaten yine bamlanmış. Gıybetini yapalımzayıflığını da kıskanmadım zaten
Bende esimin yaninda diyorum ki evlenme kizim elin adamiylami ugrascan yemek yap arkasini topla gez toz calis kazan ye diyorum.Torun hayalim hiç olmadı. Yaş almış gitmişzaten 30 yaşından önce evlenme derim ya da hiç evlenme ne işin var derim. Büyük konuşmayayım da. Ne anayım ya ben 30 yaşından önce evlenmem 35 ten önce de çocuk yapmam demiştim. Aynen de uygulamalı oldu
Sen benim kafadansın gülümTorun hayalim hiç olmadı. Yaş almış gitmişzaten 30 yaşından önce evlenme derim ya da hiç evlenme ne işin var derim. Büyük konuşmayayım da. Ne anayım ya ben 30 yaşından önce evlenmem 35 ten önce de çocuk yapmam demiştim. Aynen de uygulamalı oldu
KesinlikleSen benim kafadansın gülüm
30 dan önce evlenmem diyordum 27 de evlendim
Çocuk için aceleci davranmadım ,biraz gezdik ,yedik içtik .
Yerli turiste çıkmıştı adımız
Dedim ki ev almadan çocuk yapmayacağım
2012 Nisan da evi aldık 2013 Nisan da hamileydim
Hep konut kredisi bitince ,okul ödemesi Başlar diye düşünüyordum ve rabbim hayal ettiğim gibi sırada verdi.
Ne kadar şükretsem ne kadar dua etsem ne kadar kapısına gelsem ve sığınsam az. Allah gönülden istenileni veriyor
Kötü olmuşBir sayfayı ben doldurmuşum. Bir okuyup yazamadımki yine ben.
bir iş yapamadım da. Yemek yedik duşa soktum kızı.
sonra eşim geldi arkadaşa gittik. ( geçen bize gelen arkadaşa)
Gece geldik.
yarın servisteki görevli gelip bakacak. Çamaşırlar hala makinada.Mayo havluları bile atamadım. Kart yanmış olabilir demiş. 1200 tl kart fiyatıymış işçilik hariç.
Özel yaptıracağız sanırım. Şahsi yapacak yani.Daha uygun fiyat. İnşallah kart yanması değildir.
ellerine sağlık canım, Allah kabul etsin.kafama koyduysam affetmem yaparim.
kimseyi tanimiyorum sadece guvenlige ayirdim esim ve oglan sevmiyolar
Eki Görüntüle 2684034
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?