Elime sağlık canim çok güzel görünüyorKızlar iyi geceler
Kızı uyuturken önce kitap okumamı istedi bugün en az 20 defa okumuşumdur. sonra hemen size koştum.kız uyudu kociş de içeride sızdı.
sizden sonra köfte yoğurdum.Birazını attım buzluğa. Kıza ayırdım akşam yemeği için.
kız uyanınca yemek yedirdim.
sonra giriştik birlikte açma yapmaya. Lellinin tarifini yaptım çok güzel oldu. Tavsiye ederim. Akşama açma gözleme çay götürdük. Eşime saydım bunları yeriz dedi. Sonra onlar dondurma yedi. Yarına Yemek dolapta çorba ve et var.Açmalardan yarın işe giderken koyarım.
mutfağı bile tam toparlayamadım. Biraz sonra girişeceğim.Sonra da biraz kitap okumaya niyetim var. Eki Görüntüle 2683390
Geçmis olsun canim misafirin mi var hasta olduğunu söyle yapabildigin kadar yap canım yorma hiç kendiniSlm kızlar boynum tutulmuş eşimde karnım burkuluyo diyo erken geldi
Abimgil iki güne bursa sıkıldım yıne aradı esım hasta ben tutuk üf laftan anlamaz bunlar ya
Anam topiğin tek beceriksiizi ben kaldımKızlar iyi geceler
Kızı uyuturken önce kitap okumamı istedi bugün en az 20 defa okumuşumdur. sonra hemen size koştum.kız uyudu kociş de içeride sızdı.
sizden sonra köfte yoğurdum.Birazını attım buzluğa. Kıza ayırdım akşam yemeği için.
sonra giriştik birlikte açma yapmaya. Lellinin tarifini yaptım çok güzel oldu. Tavsiye ederim. Akşama açma gözleme çay götürdük. Eşime saydım bunları yeriz dedi. Sonra onlar dondurma yedi. Yarına Yemek dolapta çorba ve et var.Açmalardan yarın işe giderken koyarım.
mutfağı bile tam toparlayamadım. Biraz sonra girişeceğim.Sonra da biraz kitap okumaya niyetim var. Eki Görüntüle 2683390
Afiyet olsn kuzuuMor olani begenmedim ama suan tamda çerez ve mangolu olandan iciyordumefsane tadi
Gecmis olsun cnmSlm kızlar boynum tutulmuş eşimde karnım burkuluyo diyo erken geldi
Abimgil iki güne bursa sıkıldım yıne aradı esım hasta ben tutuk üf laftan anlamaz bunlar ya
Yengem ee size gelelim dedik ula daha cuma bende ydin hergün bıkıyorum illa bişey olacak olmayınca olmuyoGecmis olsun cnm
Kız senin bu abi abla ne cesit ?
Gercekten benzerleri yok
Dedim valla hastayız diyeGeçmis olsun canim misafirin mi var hasta olduğunu söyle yapabildigin kadar yap canım yorma hiç kendini
Eline saglik afiyet olsun canim.Kızlar iyi geceler
ya ne dicem bizde soyle olurGunaydınlarr
Anam sonunda tesrif etti
10 gün oldı kız dedim saka maka
Anam her gelisinde 1 ceyrek gidiyor
Akrabanın oglu evleniyomıs
Sana ceyrek taktılar seninde takman lazım diyo
Neyseki yollucakmıs biriyle
Dedim sabah sabah bana ceyrek ver deme Allasen
Asaplarım bozuluyo
Cay getirmis bana 1kglık
Allahım ben evdeki cayları yolluyorm bNa cay mı getirdin dedim
TrAbzondan geldi cok güzel diyo
Demlik posetini yapsalarmıs bari dedim
Aksma bezelye yaptım kıymalı.
sen cozdun artik tutabilene ask olsun
ooo sen yapmadin mi hemen hafta sonu hazirla malz. sana acma yaptircZAnam topiğin tek beceriksiizi ben kaldım
Yapmayın kızım söyle seylert
Eline saglık
Gidem de yulaf lapası yapam
Elimden bi o geliyor
gecmis olsun canim kas gevsetici iyi geliyorYengem ee size gelelim dedik ula daha cuma bende ydin hergün bıkıyorum illa bişey olacak olmayınca olmuyo
Esimde rahatsız kıvranıyo
Boynu m hala gecmedi tutuklu böylr
Sonra gel dedim napım ya
Gelincede devriliyor nasılsa gelip gidiyor die
Okullar basladı artık otursun evinde
Ben yapabilirsem yaparım dedi deya ne dicem bizde soyle olur
Mesela komsu kizi evlendi diyelim bu komsu bana ceyrek taktiysa annemlerde ona ceyrek takar.
Neticede komsunun kizi ayri gelip takmadi ki annesi babasi takti.
He o komsu kizi misal benim kizima takarsa bende onun cocuguna takarim.
Mayalı hamurlarda basarısızımooo sen yapmadin mi hemen hafta sonu hazirla malz. sana acma yaptircZ
senin adam yer bacim sen yine saglikliya devam biz kilo alalim zaten sen zayif kal hıhh
Bacim altinlar zaten geline verilir kiBen yapabilirsem yaparım dedi de
Söyledigine göre benden bekliyor
Altınları bize verdi cünkü düğünde.
Ceyregim var da ay takasım ypk uzak aktabaya
Ne fenayım
kiz kolay bu az malzemos vercem sana püfleriMayalı hamurlarda basarısızım
Sor mayasızlarda basarılı mıyım?Yoo
26 yasında ilk kez mutfağa giren kocası hamur işi yemediği için poğaça yapamayan ben :)Mayalı hamurlarda basarısızım
Sor mayasızlarda basarılı mıyım?Yoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?