- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Sağol canım.bendekiler bitti bunu yirimm
6 kaseyi yemis olamam diyorum ama yedim
nasil bir asure istediyse canim
eline saglik Allah kabul etsin
Sağol canım.
Koca tencere çıktı benim yaptığım, az ölçü koydum ama ilk yapisim ölçüyü tutturamadim
Bir hafta yerim artık
İki kase sıcak sıcak huplettim bile
İstersen büyük borcamla yollarım sana, kaseyi kızlar alsın
Güzel haberlerini bekliyoruz. Çok güzel heyecanlarGünaydın kızlar bugün doktor kontrolü var çok heyecanlıyım
İtiraf ediyim asureyi hiç sevmemvallahi cok bereketli sukadar seyin bir araya gelip boyle bir tat ortaya cikmasi ne tuhaf
Allahin nimetleri
Eskiden ben de böyle düşünür ve yemezdimİtiraf ediyim asureyi hiç sevmemhaşlanmıs nohut ve fasulyeli bir şeyi tatlı olarak göremiyorum bir türlü.olmadı yani olduramadım kafamda
Yani annem de pek yapmaz belki güzel yapana denk gelmemiş olabilirimEskiden ben de böyle düşünür ve yemezdim
Bir gün mecburen yemek durumunda kaldım efsooooymus bu yıllarca niye yemedim dedim
Tatlıların sultanı valla
benim annemde yapmaz babannem yapardiYani annem de pek yapmaz belki güzel yapana denk gelmemiş olabilirim
Ben annemden güzel yaptımbenim annemde yapmaz babannem yapardi
Ayy ne sinir durum. Hiç hazlanmadığım şey. Benim eşim de hafta sonu çağırma der. Kaç defa bana kızmıştı çağırdım diye. Ee iyi de hafta içi sanki yüzünü görüyor teyzenin. İşten geç geliyor gelince uyuyor. Maksat onlara ayıp olmasın derdindeler bence.Slm kızlar dün olan hastaydı isal kusma bide dün kv gil geldi olanın hasta olduğunu biliyor eşim telefon etti ee yemek hazırla olan hasta yemek filan yapmadım çorba yaptıydım pidrciye pide verdim her zamanı bir görüyor bunlar eşim kv diyoki burada kal babam nasılsa uzaga işe gitmek diyo sinir oldum kp dedik daha gecen hafta burdaydın yürü dedi sanki anasıyla akşama kadar ben kalıyom kendi kalmıyor
Canım seninde imtihanın eşinin ailesi heralde çocuğun hasta bide gelip kalmak nedir kaliyorsa yardımı olsun çocukla uğraşıyorum de yemegi yapıp destek olsun en azından insanlar ne kadar bencil olabiliyorlarSlm kızlar dün olan hastaydı isal kusma bide dün kv gil geldi olanın hasta olduğunu biliyor eşim telefon etti ee yemek hazırla olan hasta yemek filan yapmadım çorba yaptıydım pidrciye pide verdim her zamanı bir görüyor bunlar eşim kv diyoki burada kal babam nasılsa uzaga işe gitmek diyo sinir oldum kp dedik daha gecen hafta burdaydın yürü dedi sanki anasıyla akşama kadar ben kalıyom kendi kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?