Ne kadar güzelAynı beni anlatmışsın. Ev almak da planlarımdaydı. Bana eşimin teyzesi kardeşi hadi çocuk yapın yapın daha ikinciyi yapacaksınız yaşınız gidiyor deyip durdular. Ben de ev almadan istemem demiştim. 2011 Ekim de evi aldık. 2013 başında çocuğa karar verdik. Hep kasım ayında doğsun istiyordum. 2013 şubat ayını hedef almıştımkasımda doğsun diye. Ne de hesapçıymışım ablam da demişti bu işler hesap kitapla olmaz. Ama oldu şükür bir şekilde oluyormuş kızım kasım doğumlu Evimiz 1+1 di. 2016 eylülde borcu bitti. Bu evi aldık. Rahata kavuştuk. Kızım geldi. Allah herşeyi öyle bir düzen içinde yaratmışki ben de hep diyorum ne kadar şükür etsem az.
Çok şükür kayınvalide kaynar hali ile göndermişKiz as ermedim ben boyle
Aklima vurdu gunlerdir 2 kase yedimde rahat ettim
Hayatlarına kurban olsunlar güzellikevet hayaller
Eki Görüntüle 2684113
hayatlar
Eki Görüntüle 2684115
popcuya ya da topcuya varamadiysam demek
Ayran çubuk kraker ile geçirdim ben o süreciSelam kızlar
2 gündür saat 12 1 oldu mu ellerim titremeye zangirdamaya başlıyor dün tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 çıktı bugün yanıma leblebi meyve filan aldım
Midem de fena yanıyor bi de 2 kilo aldım pantolonlar sıkmaya başladı yeni kıyafet alasim yok zaten kilo almaya devam etcem alsam da çok giyemicem ay ne yapcam bilemedim ya
allah kabul etdin canimkafama koyduysam affetmem yaparim.
kimseyi tanimiyorum sadece guvenlige ayirdim esim ve oglan sevmiyolar
Eki Görüntüle 2684034
Rapor alamam yerime bakcak kimse yok şuan sıkıntı olur özelde çalışıyorumAyran çubuk kraker ile geçirdim ben o süreci
Dinlenmen gerek
Rapor imkanın var mı
Hepimiz özelin o sıkıntısını çektikRapor alamam yerime bakcak kimse yok şuan sıkıntı olur özelde çalışıyorum
Mide yanmasina süt iyi geliyor, bazilarida hardacal 1 tatli kasigi diyor, karbonatda cok iyi, ama onu doktoruna sormadan alma yinede.Selam kızlar
2 gündür saat 12 1 oldu mu ellerim titremeye zangirdamaya başlıyor dün tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 çıktı bugün yanıma leblebi meyve filan aldım
Midem de fena yanıyor bi de 2 kilo aldım pantolonlar sıkmaya başladı yeni kıyafet alasim yok zaten kilo almaya devam etcem alsam da çok giyemicem ay ne yapcam bilemedim ya
sagol canim aminallah kabul etdin canimay asüre sevilmez mi ya
Haberlerde duydum Ankara istanbulu geçmiş. Hergün birinden corona haberi alıyoruz. Benim de arkadaş gelecekti vazgeçmiş. Binalarında coronalı varmış rahat rahat da dolaşıyormuş. Annesİ şeker hastası onu kardeşine göndermişler. Olur da Ona da geçer diye.İzmir köfte
Taze fasulye
Domates çorbası Yaptım
Evi süpürdüm
Oğlanı iki posta doyurup , derslere baskın yaptım, tekrar yaptık, çiçek suladık , ocağı sildim, çamaşır astım, yeni çamaşır atım
Eski bir Arkadaşım ile konuştum uzun süredir görmüyordum,özlemişiz .
Şimdi dinlenmece
Görümcemgilin binayı karantina almışlar
Çember daraldı
Herkese iyi akşamlar. Ankarada malesef herkes pozitif. Ama bu gün arabayla madonun önünden geçtim. Tıklım tıklım doluydu. Ama bir çok kişi dikkat ettiği halde yakalandı ona çok üzülüyorumHaberlerde duydum Ankara istanbulu geçmiş. Hergün birinden corona haberi alıyoruz. Benim de arkadaş gelecekti vazgeçmiş. Binalarında coronalı varmış rahat rahat da dolaşıyormuş. Annesİ şeker hastası onu kardeşine göndermişler. Olur da Ona da geçer diye.
Sorma canım bizim buralar fenaHaberlerde duydum Ankara istanbulu geçmiş. Hergün birinden corona haberi alıyoruz. Benim de arkadaş gelecekti vazgeçmiş. Binalarında coronalı varmış rahat rahat da dolaşıyormuş. Annesİ şeker hastası onu kardeşine göndermişler. Olur da Ona da geçer diye.
Geçmis olsun canim insan zorunlu olmadıkça korkuyor ya hastaneden benim de avuçla saçın dökülüyor akdeniz anemisi taşıyıcilıgı var demir mi eksik kansizliktanmi bazen halsiz oluyorum gidemedim bir turluSol göğsüm yine ağrıyor
Hastaneler pis nasıl yapsam bilmiyorum
Haftaya olmazsa giderim , hem kadın Doğuma gitmemm gerekiyor
Bir yıllık kontrol gelmiş
Of hep üst üste geliyor
Bizde de durum aynı canım çocuklu insanın hali diyeyim :) kapıların gerisi kaldı hala sileceğim her işim yarım kalıyorİyi geceler kizlar
tr_lelli eline sağlık Allah kabul etsin canim
Sabah gözümüzü oyunla açıp gece yatana kadar oynuyoruz, oğlum uyursa şansıma kafa dinliyorum. Cam kapı silmem lazım bir türlü fırsat bulamıyorum, günlük şupur sil yemek yap dışında bişey yapamıyorum sağlık olsun artık
Tatil vs derken çok fena kilo almışım, bugün hafif yedim ve 5 te akşam yemeği yedim çok açım yabikac gün böyle olur sonra alışırım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?