Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne kadar güzel

Ayran çubuk kraker ile geçirdim ben o süreci
Dinlenmen gerek
Rapor imkanın var mı

İzmir köfte
Taze fasulye
Domates çorbası Yaptım
Evi süpürdüm
Oğlanı iki posta doyurup , derslere baskın yaptım, tekrar yaptık, çiçek suladık , ocağı sildim, çamaşır astım, yeni çamaşır atım
Eski bir Arkadaşım ile konuştum uzun süredir görmüyordum,özlemişiz .
Şimdi dinlenmece
Görümcemgilin binayı karantina almışlar
Çember daraldı

Mide yanmasina süt iyi geliyor, bazilarida hardacal 1 tatli kasigi diyor, karbonatda cok iyi, ama onu doktoruna sormadan alma yinede.
Ben iki tane hamilelik pantolu almisdim, belde icte lastik ve dügmeler vardi onla bel kisminin genisligini ayira biliyordum, e dede esofman kullanmisdim.

Selam kuzular
Buraya bir yorgun anne bırakıyırum. Gündüz uyumadı tam uykum geldi dedi. Sonra makarna istedi. Hooop onu yaptım. Aslında aç da değildi meyve kuruyemiş bayağı şey yedi. Ama canı istemiş olsun kalktım yaptım. Sonra da uyumadı. Evde oyalandık bugün. Kitaplar zaten sürekli okutturuyor. Sabah kahvaltıda bile okuduk. Çok iyi yaptı kahvaltıyı.
O çizgi film izlerken biraz ütüyü hallettim. Yığılmış da yığılmış sonra devam edeyim dedim yok fırsat vermedi. Yatak odasında yapıyorum ütüyü. Kablosuyla oynuyor yok yatağın üzerine çıkıyor hopluyor. Düşecek. Neyse bıraktım. Sadece eşiminkileri ütüledim. ütü yapan bir alet de yokmu en sevmediğim iş.
Sonra makina için geldiler kartında arıza varmış çıkartıp gittiler. Çöpleri bile atamadım bugün çöp iki adım yerde bizim katta ama benimle gelmek istiyor. Eskiden birlikte atardık. Şimdi gidince heryere dokunuyor uğraş dur.
akşama köfte patates yaptım. Bayılır zaten. Çok güzel olmuş annecim eline sağlık diyor
Bu aralar soru soruyor sonra cevabına yeniden soru neden öyle olmuş niye olmuş sürekli böyleyiz. Bugün eşim soruyor sen en çok kimi seviyorsun. Anneyi diyor babayı sevmiyormusun diyor seviyorum ama anneyi herkesten çok seviyorum diyor :) sonra diyor babayı sevmiyorum. adamcağızı yerle bir etti.
Akşam 21:00 da uyudu. Islak kalan çanaşırları astım. Kokmuş. Ama kuruması da lazım. Makina yapılana kadar ıslak kalamaz. Gelince yeniden yıkarım.
bugün de böyle geçti.

Haberlerde duydum Ankara istanbulu geçmiş. Hergün birinden corona haberi alıyoruz. Benim de arkadaş gelecekti vazgeçmiş. Binalarında coronalı varmış rahat rahat da dolaşıyormuş. Annesİ şeker hastası onu kardeşine göndermişler. Olur da Ona da geçer diye.

Herkese iyi akşamlar. Ankarada malesef herkes pozitif. Ama bu gün arabayla madonun önünden geçtim. Tıklım tıklım doluydu. Ama bir çok kişi dikkat ettiği halde yakalandı ona çok üzülüyorum

Sorma canım bizim buralar fena
Her gün bir tanıdık duyuyoruz
Nasıl bitecek bu illet bilmiyorum

İyi geceler kizlar
tr_lelli eline sağlık Allah kabul etsin canim
Sabah gözümüzü oyunla açıp gece yatana kadar oynuyoruz, oğlum uyursa şansıma kafa dinliyorum. Cam kapı silmem lazım bir türlü fırsat bulamıyorum, günlük şupur sil yemek yap dışında bişey yapamıyorum sağlık olsun artık
Tatil vs derken çok fena kilo almışım, bugün hafif yedim ve 5 te akşam yemeği yedim çok açım ya bikac gün böyle olur sonra alışırım heralde

Rahat durmadım oğlanın küçülen kıyafetlerini eledim bir poşet yaptım bir tanıdığa verecek yarın eşim
Buzdolabını sildim derledim toparladım
Yarına az ütüm var birde kiler dolanından atılacaklar
Yarın kayınpederi arayacağım müsait ise Alış verişe gidelim diyeceğim
Liste yaptım
Ankara fena en azından ihtiyaçlarımı alıyım biraz idare eder
Çok sıkıldım bu durumdan ama elimden gelen bir şey yok
Uzun bir alış veriş listesi oldu
Yemek çekim ile alacağım
Kalanı nakit
İki hafta rahat ederim
Pazartesi de kayınpederden domates isteyeceğim Pazar kuruluyor
Beni idare eder
Eşim alıştı açmalara istiyor
Unum bitti yarın alıyım da rahat edeyim

Sol göğsüm yine ağrıyor
Hastaneler pis nasıl yapsam bilmiyorum
Haftaya olmazsa giderim , hem kadın Doğuma gitmemm gerekiyor
Bir yıllık kontrol gelmiş
Of hep üst üste geliyor
Geçmis olsun canim insan zorunlu olmadıkça korkuyor ya hastaneden benim de avuçla saçın dökülüyor akdeniz anemisi taşıyıcilıgı var demir mi eksik kansizliktanmi bazen halsiz oluyorum gidemedim bir turlu

Bizde de durum aynı canım çocuklu insanın hali diyeyim :) kapıların gerisi kaldı hala sileceğim her işim yarım kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…