Sana da geçmiş olsunGeçmis olsun canim insan zorunlu olmadıkça korkuyor ya hastaneden benim de avuçla saçın dökülüyor akdeniz anemisi taşıyıcilıgı var demir mi eksik kansizliktanmi bazen halsiz oluyorum gidemedim bir turlu
İş deme banaBizde de durum aynı canım çocuklu insanın hali diyeyim :) kapıların gerisi kaldı hala sileceğim her işim yarım kalıyor
Ben de rahat duranadım. Çöpleri topladım. Mutfağı toparlayıp. Tezgahı sildim. Geçtim banyoya bugün makina için girdiler ya çamaşır suyuyla kaç defa sildim heryeriRahat durmadım oğlanın küçülen kıyafetlerini eledim bir poşet yaptım bir tanıdığa verecek yarın eşim
Buzdolabını sildim derledim toparladım
Yarına az ütüm var birde kiler dolanından atılacaklar
Yarın kayınpederi arayacağım müsait ise Alış verişe gidelim diyeceğim
Liste yaptım
Ankara fena en azından ihtiyaçlarımı alıyım biraz idare eder
Çok sıkıldım bu durumdan ama elimden gelen bir şey yok
Uzun bir alış veriş listesi oldu
Yemek çekim ile alacağım
Kalanı nakit
İki hafta rahat ederim
Pazartesi de kayınpederden domates isteyeceğim Pazar kuruluyor
Beni idare eder
Eşim alıştı açmalara istiyor
Unum bitti yarın alıyım da rahat edeyim
Kulübün ilk üyesi ben olayım. Bazen öyle hevesle iş yapasım geliyor. Ne eski enerjimi bulabiliyorum ne de eski düzenimi. Neydim ne oldumİş deme bana
Bıkanlar kulübü kuracağım
Hoş geldiniz hanımefendiKulübün ilk üyesi ben olayım. Bazen öyle hevesle iş yapasım geliyor. Ne eski enerjimi bulabiliyorum ne de eski düzenimi. Neydim ne oldum
Eline sağlık
Bir ağustos böcekliğim var nerden geliyor diyordum.Hoş geldiniz hanımefendi
Durumu güzel özetlediniz
Bende öyleyim
Bazen bir atom karıncabazen bir ağustos böcü
Hayatlarına kurban olsunlar güzellik
Ziraaa emek kokar her kasen, aşkla yenir aşuren
Kızzzz şiir gibi oldum
sagol canim@babyloading87 bir ban kac gün ediyor yahu bitmedi bir türlü
tr_lelli eline sağlık lelli cok güzel görünüyor mis gibi
Herkese iyi akşamlar. Ankarada malesef herkes pozitif. Ama bu gün arabayla madonun önünden geçtim. Tıklım tıklım doluydu. Ama bir çok kişi dikkat ettiği halde yakalandı ona çok üzülüyorum
sagol canim bitmeyen dunyalik isleri isteİyi geceler kizlar
tr_lelli eline sağlık Allah kabul etsin canim
Sabah gözümüzü oyunla açıp gece yatana kadar oynuyoruz, oğlum uyursa şansıma kafa dinliyorum. Cam kapı silmem lazım bir türlü fırsat bulamıyorum, günlük şupur sil yemek yap dışında bişey yapamıyorum sağlık olsun artık
Tatil vs derken çok fena kilo almışım, bugün hafif yedim ve 5 te akşam yemeği yedim çok açım yabikac gün böyle olur sonra alışırım heralde
Gecmis olsun canim dikkat edersij kollarsin kendini bisi olmaz Allahin izniyleSol göğsüm yine ağrıyor
Hastaneler pis nasıl yapsam bilmiyorum
Haftaya olmazsa giderim , hem kadın Doğuma gitmemm gerekiyor
Bir yıllık kontrol gelmiş
Of hep üst üste geliyor
Vallahi nankor isler aksam bulasigini biraktim yeter dedim yika yika yetti canimaİş deme bana
Bıkanlar kulübü kuracağım
Iyi geceler kızlar yazamadim iki gündür dun ev temizledim önceki gün eltimler vardı makbule gittim asurelik malzeme pirinc şeker oğlana çikolata mısır 'unu pulbiber aldim 60 ödedim bugün asureyi pisirdim şükür öğleden sonra pismisti sabahtan başladım bayadir yapmamisim yoruldum aksam annemler uğradı ikram ettim kiz kardeşim çalışıyor ona gönderdim bana yakın kardeşim bırakmış kapıdan pek beğenmişüç komşuma bıraktım diğerleriyle pek konuşmuyorum isterlermi bilemedim kendimize 3 tabak kadar kalmış oğlan 1 bucuk kase yediasallah aksama spagetti yaptim salcali yorgunluğun üzerine yemekle ugrasmadim ay bide asureyi yapması güzel aşamaları yoruyor dogra ayrı kaynat ocak batikti alsam sildim yarin eşim para bekliyor doğru markete gideris dışarda isleri var sivi yag ve wc kagidi diplerde liste yaptim 200 gider kafadan
tr_lelli canim makbulde kabuklu ceviz 25 tlydi aşağıda peynirci var orda 35 tiuygunmus makbuldeki tadida güzeldi baktim
Eline saglik canim Allah kabul etsin, demek kabuklusunun fiyatini gormusum ben
ooo ballı hatun seni yine bal akiyo vesselamKayınvalideyi aradım eline sağlık güzel olmuş dedim
Yedik hemen dedim
Yiyin haftaya tekrar yapacağız büyük annen ile dedi
Dedim yerim ki
Evde yapacaktım daha uğraşmam
Zalım aşure
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolü var çok heyecanlıyım
bendekiler bitti bunu yirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?