Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmis olsun canim insan zorunlu olmadıkça korkuyor ya hastaneden benim de avuçla saçın dökülüyor akdeniz anemisi taşıyıcilıgı var demir mi eksik kansizliktanmi bazen halsiz oluyorum gidemedim bir turlu
Sana da geçmiş olsun
Mutlaka yükleme yaptır
Çok halsiz bırakır

Ben de rahat duranadım. Çöpleri topladım. Mutfağı toparlayıp. Tezgahı sildim. Geçtim banyoya bugün makina için girdiler ya çamaşır suyuyla kaç defa sildim heryeri bahaneyle lavabo wc hallettim. Bitmez evde iş.
geçmiş olsun canım. Ben de birkaç şey için gideceğim de şimdiye kadar acil olan şeylere kız için gittim. Kendim için gitmedim. Virüs kapmak daha kötü

Iyi geceler kızlar yazamadim iki gündür dun ev temizledim önceki gün eltimler vardı makbule gittim asurelik malzeme pirinc şeker oğlana çikolata mısır 'unu pulbiber aldim 60 ödedim bugün asureyi pisirdim şükür öğleden sonra pismisti sabahtan başladım bayadir yapmamisim yoruldum aksam annemler uğradı ikram ettim kiz kardeşim çalışıyor ona gönderdim bana yakın kardeşim bırakmış kapıdan pek beğenmiş üç komşuma bıraktım diğerleriyle pek konuşmuyorum isterlermi bilemedim kendimize 3 tabak kadar kalmış oğlan 1 bucuk kase yediasallah aksama spagetti yaptim salcali yorgunluğun üzerine yemekle ugrasmadim ay bide asureyi yapması güzel aşamaları yoruyor dogra ayrı kaynat ocak batikti alsam sildim yarin eşim para bekliyor doğru markete gideris dışarda isleri var sivi yag ve wc kagidi diplerde liste yaptim 200 gider kafadan

Kulübün ilk üyesi ben olayım. Bazen öyle hevesle iş yapasım geliyor. Ne eski enerjimi bulabiliyorum ne de eski düzenimi. Neydim ne oldum
Hoş geldiniz hanımefendi
Durumu güzel özetlediniz
Bende öyleyim
Bazen bir atom karınca bazen bir ağustos böcü

Hoş geldiniz hanımefendi
Durumu güzel özetlediniz
Bende öyleyim
Bazen bir atom karınca bazen bir ağustos böcü
Bir ağustos böcekliğim var nerden geliyor diyordum. ağustos insanı olmaktanmış.
aşure bugün eşimin kardeşi göndermiş. İşyerinde unutmuş. Teyze de yapacakmış. Ben zaten çok aramam olmasa aşure canım çekti demem. Ev aşure doluyor. Eşim yiyip bitiriyor. Zaten kimseye de veremeyeceğiz bu virüste onun için kendimi yormaya gerek yok :)

Bugün de erken uyurum demiştim. Geç uyu uyu kafam bidünya. Tam yatacağım kız su istedi. Tabi çişini yapmadan uyumuştu..çişin varsa götüreyim dedim. Yok dedi sonra çişim. Gittik. Yattık hoop sivrisinek vızzııre kulağımın dibinde kızın ayağını da ısırmış. Sinek avına çıktım bulamadım. Bakalım uyurum inşallah

Hayatlarına kurban olsunlar güzellik
Ziraaa emek kokar her kasen, aşkla yenir aşuren
Kızzzz şiir gibi oldum
hatun yaziyordu be
@babyloading87 bir ban kac gün ediyor yahu bitmedi bir türlü
tr_lelli eline sağlık lelli cok güzel görünüyor mis gibi
sagol canim
Herkese iyi akşamlar. Ankarada malesef herkes pozitif. Ama bu gün arabayla madonun önünden geçtim. Tıklım tıklım doluydu. Ama bir çok kişi dikkat ettiği halde yakalandı ona çok üzülüyorum

Bence cogumuz yakalanicaz ya da yakalandik atlattik bile. Herkese hepimize bulasacak diye dusunuyorum
sagol canim bitmeyen dunyalik isleri iste
Sol göğsüm yine ağrıyor
Hastaneler pis nasıl yapsam bilmiyorum
Haftaya olmazsa giderim , hem kadın Doğuma gitmemm gerekiyor
Bir yıllık kontrol gelmiş
Of hep üst üste geliyor
Gecmis olsun canim dikkat edersij kollarsin kendini bisi olmaz Allahin izniyle
İş deme bana
Bıkanlar kulübü kuracağım
Vallahi nankor isler aksam bulasigini biraktim yeter dedim yika yika yetti canima
tr_lelli canim makbulde kabuklu ceviz 25 tlydi aşağıda peynirci var orda 35 tiuygunmus makbuldeki tadida güzeldi baktim
Eki Görüntüle 2684473
Benim aşureler süslemeden önce çekmisim
Eline saglik canim Allah kabul etsin, demek kabuklusunun fiyatini gormusum ben
Kayınvalideyi aradım eline sağlık güzel olmuş dedim
Yedik hemen dedim
Yiyin haftaya tekrar yapacağız büyük annen ile dedi
Dedim yerim ki
Evde yapacaktım daha uğraşmam
Zalım aşure
ooo ballı hatun seni yine bal akiyo vesselam

Gunaydinnn
son 90yilin en sicak eylul ayi olcakmis.
Dun bady uzerimde kurudu yeminle
kizi birakipda degisemedim miz miz
en son pusetiyle banyoya aldim da dus yaptim.
oglanin dersi vardi.

Yemegim yok dun okadar ugrastim kizart et firinla bitti
tavuk da bitmis (evet cok yemek, yapmak taraftari degilim ama csit kisitli mecbur)
Ne pisircem hic bi fikrim yok buzlugu karistircam biraz.

Kiz 8 de uyanmisti baktim gozlerini ovusturuyo geri uyuttum
bakalim 1 saat bile uyusa yeter.
bulasiklari yikamam lazim mak. bosaltamicam suan hic modumda diilim
Y.odasini toplicam
oglan derste

Kiza gecen sezon sonu aldigim kisliklarin hurcunu degistim abrtmisim
yani uygun diye almisimda almisim.
ne gerek varsa cogu seyi giyemiyo zaten kirleneni yikiyorum hamilelik kiz sevinci falan dusmus cicilere demek.
bu kis bisi almam kiza
Keske almasaymisim okadarda
pijama tkmlari, sweatlar arkadasimda getirdi bi poset yine sagolsun.
Evde suan hep citcitli bady giyiyor

Oglana da adidastan hummelden tshrtler almistik beden dersinde giyer degisik degisik diye onlarda olmaz daha
okulunda acilcagi yok en azindan beden dersinde falan giyseydi biraz
evde o da sifir kol falan giyiyor sort ayy boyle pisman oluyorum sonra.

Neyse kendime bisi almadim bari bu yaz.
1 elbise 1 tshrt aldim onuda dolapdaki paramla aldim.

Bu sene idare edimde seneye kilolarida verince alirim
eski pant. falan giriyorum ama kilikilina yani kilo almamam lazim tabi versem biraz daha tadindan yenmez.

esimde aldi kilo hamurisini unutmak lazim oglana dayanmiyorum yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…