Kek yapabilirsin çok güzel oluyor, üzerine de çikolata sosuGece fasulye ıslattım sabah düdüklüde pişirdim dağılmış.yeniden haşlayacağım.,onları da birşeye değerlendirmem lazım
Canım benim doktor bana hala süte geçmedinmi demişti öyle geçtim. Ama tabi baştan istemedi mamaya azar azar katarak başladım. Uykusunda bile farketmişti. Sokra zamanla sütü çoğalttım mamayı azalttım.Beyti bitti koci 2 tabak yedi daha var mı diyo
Kebapcı mı burası dedim
Karpızcu geciyordu,kızla inip karpız aldılar
Ay valla panik olduk heptn
Kızı asansöre bindirme dedim cıkarken bindirmis tabi hem karpuz hem kız
Geldiler üst değistik.
Bulasık mak. Calıstırdım
Alyiisim nezle hala,artk bala basladık bal tereyag verdim bi cay kasıgı eritip uyumadan önce
3 gece uyumadık resmn
Acıyorm serımla burnunu 2 saat sonra yine tıkanıyor
Carsamba drn verdiği ilacı aldık basladık artk
Serım ise yaramazsa baslayın demisti
İbraumin zero verdi,burun akıntısı icin.
En azından rahat uyuyoruz.
Cok zorlamıyorm ama süt icmiyor.
Mamayı bırakırız diyordm zor gibi
Bi gece mama yerine süt verdim(zamanlama yanlıstı ama zaten huzursuz,sütü asla icmedi)mamayı yaptm uyudu.
İnek sütüne mesafeliydim biraz
Kız da mesafeli anlamıs olduk
Aaa nasıl tarif yazarmısın canım.Kek yapabilirsin çok güzel oluyor, üzerine de çikolata sosu
Valla çocukla zor oluyor benim işler hep yarım kalıyor. Aslında öyle bir temizlik yapasım varki bugünlerde ama zaman yok. Kızı da uyutamadım 1 saat oyaladı. Geçen gece daha biz yatmadan sinek ısırmış. Raid taktım ama artık ısırmıştı. Kabardı iyice iki ilaç sürdüm yok hala kaşınıyor deyip tam dalacak uyanıyor. Yarın ovadril aldırayım en iyisi o daha etkili oluyor.İyi geceler kizlar
İşler bitmiyordu
Bı camlar kaldı onu da silersem büyük işler bitmiyo, evi her gün süpürüp silmesem yapicam da çok dokuyolar ya halıları da kaldırdım hemen iz oluyo. Yarın halıları veririm yıkamaya artık
2 haftalık menü hazırladım bakalım ne kadar uyucam
Geçmis olsun canim olacağı varmış nereye kadar iş yap et 1 saat toplu kaliyormu ev sor vallaSütü pişirdim. Bulgur pilavı yaptım. O arada yapğ sıçradı elimi yaktım biraz. Kapıyı zaten silmiştim. Bir tur daha sileyim dedim. Elim öyle olunca vazgeçtim. Ya bu işler benimi sevmiyor ben mi işleri sevmiyorum anlamadımki :)
Hep bir engel çıkıyor işe niyetlensem.
Çamaşır attım. Çok şükür. Kurutmaya attım sonrada. Onu deneyin dedi.
Şimdi de fasulyeyi koyup pişireceğim. Ne iş yapsam diye aranıyorum. Bir de diyorum boşver işi zaten parka gideceksin peşinde koşacaksın yorma kendini
Dur daha annesi iyice alissin başlar tencere tava tasimayaKomidine bi sekilde ulasıp ne var ne yok alıyor
Dijital foto cercevesi cöp suan
Alıp attı acılmıyor
Usb takıyodk resimler slayt ediyordu
Babasından ilk fırcasını yiyecek bence
Ama ögretmissin annesi çok güzel soyuyordu soganlariO sepetteki soğanları da yeni indirdim tepelerden. Hergün soğan kabuğu süpürüyorum :)
Ben nefis yemek tarifleri nden yapıyorum dur bı bakiyim, ama şöyle soyliyim fasulyeleri elinde ufala çok un gibi olmasın büyük kalsin. Kalanı kek malzemeleri koyuyosun sadece unu bağlamak için bir iki kaşık koyuyorum ben çok güzel oluyor zaten pişirmeden kıvamını anlarsinAaa nasıl tarif yazarmısın canım.
Hos geldin kuzu aksiyonlari özlemişiz insallah çözülür mesele normal eğitime dönünce napcak kayınvaliden annen tek bakmazdaHellööö canımslarr
Ay ne ban almısım müebbet mübarek
Hayırlı cumalar diliyorum herkeslere
Ay ben de yine olaylar olaylar
2 gün izin aldım evdeyim.
Yarın ise gitcem kısmetse.
CRsamba aksamı 22.00 gibi annem aradı
Zeynepo bizim apt.da korona cıkmıs.
Ben gelmim nolur nolmaz dedi
Giris katta bi amcada cıkmıs.
Anam da durur mu?
Krizi fırsata cevirdi
Töbe yarabbim
İstanbula düğüne gittin anne,koronaya kafa attın
Apt.mndakini mi düsündün diycektim
E iyi madem gelme dedim.
Tabi kvdeyi aradık
Asıl olay o
Dedim müsait misiniz?
Ben ablandayım 2 gündür ise basladı dedi
(Sevmediğim görümcem)
Online derslere katılıyor,sonra demez mi?
O ise basladı artk
Ee dedim
E ben 3 üne nasıl bakayım dedi!
Ben bize böyle bisey demediniz falan diiyince geri vites yaptı
Seninkinin babası var basında yine gelirler falan dedi
İyi dedim kapadm
İsyerine yazdım
Böylw böyle tmm dediler sorun değil gelme 2 gün
Bu arada benim adam hemen,zeyno sen isi bırakcan bu gidisle dedi
Ahh cnmm
Bunu dedikten 5-6 saat sonra kablo tvden ödenmemis faturanız var diye aradılar 100 tl
Tmm dedim faturayı ödeyelim bırakayım bari
Dün evdeydim,kvde aradı aksm ben evdeyimm iste getirin kızım diyo
Dedim gerek yok ben izin aldım.
Cmrtsi getir ozmna diyo.
İyi madem dedim(zaten götürcektik)
Hay yarrabvim kenarda bise olmasın zaten dimi valla bu hafta 3 gram bozdum daha. Gelmedi vercek para bekliyor hayir ben biriktirmesem napicak acaba kiziyorum2 si evlilik yıl dönümümüzdü ben kutlamadım.
Güzel bi buket cicek yaptırmıs
Aha dedim geliyo bisey
Dün öglen aradı
Zeyno siz cıkcanız mı evden?
Dedim cocukla nereye cıkayım delirdin galiba?
Ozmn ben geliyim kıza bakarım,sen 1 gr bozdur.
O cicegin parasını alaack yoksa inme iner
Ablaları taktı ya gözü onlarda.
İyi dedim o gelince bozdum. 420 tlden
Markette 30 tl harcadm
Kalanı koydm komidine.
Sabah bana 50 tl bırakmıs
Allah razı olsn
Kız yürümeye basladı dün aksm buarada.
Sürekli düsüp biyerlerrini acıtıyor
Yemek yapamadım
Beyti sardım o uyurken.
Kıza da suluköfte var
Ben de haberler böyle
Dün de elimle yerleri siliyordum. Koltukları çekmiştim.Elimle temiz olur dedim.A
Ama ögretmissin annesi çok güzel soyuyordu soganlari
Tamam canım sağol denerim müsait bir zamanda gündüz buzluğa attım.Ben nefis yemek tarifleri nden yapıyorum dur bı bakiyim, ama şöyle soyliyim fasulyeleri elinde ufala çok un gibi olmasın büyük kalsin. Kalanı kek malzemeleri koyuyosun sadece unu bağlamak için bir iki kaşık koyuyorum ben çok güzel oluyor zaten pişirmeden kıvamını anlarsin
Aynnen öyleİyi geceler kizlar
İşler bitmiyordu
Bı camlar kaldı onu da silersem büyük işler bitmiyo, evi her gün süpürüp silmesem yapicam da çok dokuyolar ya halıları da kaldırdım hemen iz oluyo. Yarın halıları veririm yıkamaya artık
2 haftalık menü hazırladım bakalım ne kadar uyucam
Mama ya devam ediyor da arada sütü kaktırır mıyım dedimCanım benim doktor bana hala süte geçmedinmi demişti öyle geçtim. Ama tabi baştan istemedi mamaya azar azar katarak başladım. Uykusunda bile farketmişti. Sokra zamanla sütü çoğalttım mamayı azalttım.
Kız sorma elinde sarımsak,makarna posti ne yakalarsa geziyorDur daha annesi iyice alissin başlar tencere tava tasimayamutfak çok ilgilerini cekuyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?