Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar selam
Kızı uyuturken buradayım yine. Kız uyanınca parka götürdüm. Sütü görünce süt istedi yemek istemedi. Zaten kalkınca gülerek geldi yanıma şimdi parkaa dedi
Yeneğini dönünce yiyeceksin dedim tamam dedi. Süt verdim. Uyurken vermeyeceğimi söyledim.
sonra biz parktayken eşim geldi. Gittik aşure malzemesi almaya190 tl tuttu. Oturup oturup yer artık. İşyerinden tencere getirdi. Evde o kadar büyük tenceren yok. bir de bana diyor artık yarın yaparsın aşureyi. Oldu dedim. Çocukla bana kitleyeceksin kaç gündür aşure sevdasına düşen sensin ya yardım edicen ya çocuğu oyalayacaksın dedim. Zaten sen saat 3 ten önce başlayamazsın o zaman da bem gelirim dedi. Yapabilirsem yaparım bakalım yapabildiğimi.
sonra geldik onlar yemek yedi. Çay içtik falan. Kitap okudular. Diş fırçaladık yatırdım.
Uyuyunca ocağı sileceğim bugün ocak boş kalmadı. Yarın da kalmaz.
pazar günü de arkadaşı çağırdık kahvaltıya. Belki yarından birkaç birşey hazırlarım.

Canım benim doktor bana hala süte geçmedinmi demişti öyle geçtim. Ama tabi baştan istemedi mamaya azar azar katarak başladım. Uykusunda bile farketmişti. Sokra zamanla sütü çoğalttım mamayı azalttım.

Valla çocukla zor oluyor benim işler hep yarım kalıyor. Aslında öyle bir temizlik yapasım varki bugünlerde ama zaman yok. Kızı da uyutamadım 1 saat oyaladı. Geçen gece daha biz yatmadan sinek ısırmış. Raid taktım ama artık ısırmıştı. Kabardı iyice iki ilaç sürdüm yok hala kaşınıyor deyip tam dalacak uyanıyor. Yarın ovadril aldırayım en iyisi o daha etkili oluyor.
ev yine darmadağın uyuduğunda toplayan ben değilmiydim

Geçmis olsun canim olacağı varmış nereye kadar iş yap et 1 saat toplu kaliyormu ev sor valla

Komidine bi sekilde ulasıp ne var ne yok alıyor
Dijital foto cercevesi cöp suan
Alıp attı acılmıyor
Usb takıyodk resimler slayt ediyordu
Babasından ilk fırcasını yiyecek bence
Dur daha annesi iyice alissin başlar tencere tava tasimayamutfak çok ilgilerini cekuyir

Aaa nasıl tarif yazarmısın canım.
Ben nefis yemek tarifleri nden yapıyorum dur bı bakiyim, ama şöyle soyliyim fasulyeleri elinde ufala çok un gibi olmasın büyük kalsin. Kalanı kek malzemeleri koyuyosun sadece unu bağlamak için bir iki kaşık koyuyorum ben çok güzel oluyor zaten pişirmeden kıvamını anlarsin

Hos geldin kuzu aksiyonlari özlemişiz insallah çözülür mesele normal eğitime dönünce napcak kayınvaliden annen tek bakmazda
Hay yarrabvim kenarda bise olmasın zaten dimi valla bu hafta 3 gram bozdum daha. Gelmedi vercek para bekliyor hayir ben biriktirmesem napicak acaba kiziyorum

Selam kızlar yazamıyorum bu sıra yoğunluk hep dün gittik eşim gelmeden şoka bir kaç şey aldık 25 tl üzeri duş jeli vardı palmolive giderseniz uyguna geliyor 55 orda harcadim sonra eşim geldi fileye gittik 190 harcadik şis et sivi yag karpuz tuvalet kagidi sucuk oglus a biseyler eşime jöle salça üzüm çamaşır suyu bi kaç şey daha baya bise gitti liste de kalan bi kaç şey var onuda yarin hallederim a101 e giderim bi

Bugunn arkadaşa gittim kahvaltiya diğer komsumda geldi akşam kardeşimin arabay i götürdük çaya gittik 35 tl küçük pasta aldim çayın yanına gelirken eşim aciktım dfi lahmacun aldı 50 gün verdi sanırım 2 tane kaldı erkek kardeşime yolladım 1 tane ayranla eşim yarin sabahtan gidicem ddi iş için dinlenirim yoruldum 2 gündür

Tamam canım sağol denerim müsait bir zamanda gündüz buzluğa attım.

Gece gece iş yaptım.
Ne zorun var uyusana. Tabi dün erken yattım ya bugün acısı çıkacak. Mutfağı topladım. Makinayı boşalttım. Her gün çalıştırıyorum.
ocağı aspiratörü sildim. Mutfak dolaplarından tezgah tarafındakilerin kapaklarını sildim. Fayansları sildim.İş bittimi hayır. Güya bugün kapıları silmeyecektim. Yine soktum elimi deterjana. Ya gün içinde o kadar iş yapıp elini defalarca yıkayıp nasıl ojeli geziliyor deyiverin bana. Çalışırken oluyordu ama evde hiç beceremedim onu
Neyse çamaşırları da katlayayım artık yaparım inşallah

Aynnen öyle
Trendyoldan bi kilim aldım
Kendime parasını verip dert almısım
Allahım toz ucsa yapısıyor
Evrenin bütün kirini cekiyor halı,ben böyle bisey görmedim

Canım benim doktor bana hala süte geçmedinmi demişti öyle geçtim. Ama tabi baştan istemedi mamaya azar azar katarak başladım. Uykusunda bile farketmişti. Sokra zamanla sütü çoğalttım mamayı azalttım.
Mama ya devam ediyor da arada sütü kaktırır mıyım dedim
Yemedi
Devam sütü denicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…