Aaa kendine yapıyorsan az bakliyatlari koyduktan sonra kuru meyveleri de ekledikten sonra tadına bak bal ekle ve seker ekle soğuduktan sonra pekmez ekle sıcakken ekleyince tadını ekşi yapıyor pekmezKız ben kendime yapıyorum
Koci yemez.
Hic sevmez.
Kvde ye yollarım biraz.
Ondan 250 ser gr paket aldım bakliyatları
5 kilo diyince aha dedim tüm mahalleye dagıtacakKız ben kendime yapıyorum
Koci yemez.
Hic sevmez.
Kvde ye yollarım biraz.
Ondan 250 ser gr paket aldım bakliyatları
Bu nasıl tarifAynenn
diğer malzemelr daha senlikli 500 gr kuru üzüm diyiiiiii
Aynen bu tarif koca mah.ye dagıtmalık.Bu nasıl tarif
Ben YouTube'dan birkaç tarif izledim kendime göre yaptım ama sanıyorum asurede net bir ölçü yok. Herkesin damak tadı başka sonuçta.
Ben 1,5 buğday, haşlanmış halı ile 1 bardak nohut, k.fasulye koydum. Bir portakal kabuğu rendeledim.
çiğ badem, fındık, fıstık, sonra kayısı, üzüm, hurma ekledim. En son şeker ve kuş üzümü. Bunları hep sevme dereceme göre ekledim
Tariflerdesut, karanfil ve pirinç olanları direkt eledim sevmem çünkü.
Ama çok garip tarifler gördüm gercekten. Yazık günah yani. Malzemeler çok pahalı ilk kez yapan için de riskli
Azıcık mi, full artı full dramBinnur kaya,nın dizisine bakan var mı aksam?
Ben izleyemedim.
Azcık drammıs galiba
Sana özelden atıyımMucize bez viledanın bezi mi?,
Ay onu bi stokta yakalayamadım ya
Ben de izlicektim unutmuşum ya tekrarını izlicem ya da internetten bakcam artıkBinnur kaya,nın dizisine bakan var mı aksam?
Ben izleyemedim.
Azcık drammıs galiba
Azcık izledim off o babanın vurulma sahnesinde bıraktımAzıcık mi, full artı full dram
Sen izleme hamile halinle ,ekstra dram yukleme kendine.Zaten hormonlar tavandır simdiBen de izlicektim unutmuşum ya tekrarını izlicem ya da internetten bakcam artık
Hiç dizi izlemem normalde ama fragmanı filan merak uyandırdı bende
Önceden çok gitti kuzum gelmedi güne giriyordum koyuyordum kendim lazım ver ddi hep giden gelmedi cunki öyle alışmış anneden aldıklarını böyle yapmışlar valla şimdi düşünüyorum bir sürü param olurdu benim aklımda bir insan olsa o yüzden aldığını ver diyorum lazımsa yine alıyor iyi gün var kötü gün var düşünemiyor bide kiymetimizde bilinmiyoAy hic bilmiyorm napıcak ,Allahtan babası var tek bakamaz zaten kvde.
Oo 3 gr büyük paraHemen koysun o aldıgınu yerine
En azından senin yerine koyar umudun var,ben de o da yok
Anam o neymiş öyle ben ıslanmamış halde 1 er bardak nohut fasulye 2 bucuk bardağa yakın buğday koymuştum sanırım ıslanmış halde fasulye yada nohut senin gramaj gibi olur belki biraz fazladır ben bu malzemeye 3-3.5 şu bardağı şeker koydum ilk karıştırdıktan 2 dk sonra bir kaşıkla sogutup tadına baktım baya şekerli gibi geliyor ama soğuğunda bakliyat çekiyor tadı daha iyi oluyorİgda bi asure tarifi izledim.
1 er kg bakliyata 5 kg seker diyo abowww
Delirmis.
Bana diyin ne kadr seker koydunuz kızlar?
Benimkilr haslanmıs oldgundan 250 ser grdan yapcam.
Hic hatırlamıyorm annemden de oyle 5 kg seker koysun.
Kazanla yapardı bide.
Bende de iphone vardı yenisini xiaomi alacam gibi gibi çünkü ücretsiz izinuyku sorunu bizde de var buara
Uykusunda söyleniyor sürekli.
Hep bi ııh ıhh aglama modunda.
hastalıgına yoruyorum
Cocuumun hastalandıgına yanmam,huyunun degismesine yanarım diyene slm olsun
Tlf ins tamir olur,benimki de donuyor ama suan asla alamayız.(
Ben Iphone cuyum bide.
Yanına bile yaklastırmıyor beni zalımın appleı:S
İzledim tüylerim diken diken oldu merak ediyorum devamını kadının hayatı çok zorluBinnur kaya,nın dizisine bakan var mı aksam?
Ben izleyemedim.
Azcık drammıs galiba
Sürme canım gebelikte özellikle ilk üç ay cok önemliSelam kızlar
Şimdi size bi soru sorcam çoğunuzun çocuğu olduğu için belki bilirsiniz çünkü heyecandan doktora sormayı unuttum
Bende varis olduğu için devamlı at kestanesi kremi sürüyordum ama hamileyken sürsem sıkıntı olur mu daha önce kullanan var mı aranızda veya varis için nasıl önlemler aldınız
Bizim ailede ırsi iyice artmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?