Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız ben kendime yapıyorum
Koci yemez.
Hic sevmez.
Kvde ye yollarım biraz.
Ondan 250 ser gr paket aldım bakliyatları
Aaa kendine yapıyorsan az bakliyatlari koyduktan sonra kuru meyveleri de ekledikten sonra tadına bak bal ekle ve seker ekle soğuduktan sonra pekmez ekle sıcakken ekleyince tadını ekşi yapıyor pekmez

Aynenn
diğer malzemelr daha senlikli 500 gr kuru üzüm diyiiiiii
Bu nasıl tarif
Ben YouTube'dan birkaç tarif izledim kendime göre yaptım ama sanıyorum asurede net bir ölçü yok. Herkesin damak tadı başka sonuçta.
Ben 1,5 buğday, haşlanmış halı ile 1 bardak nohut, k.fasulye koydum. Bir portakal kabuğu rendeledim.
çiğ badem, fındık, fıstık, sonra kayısı, üzüm, hurma ekledim. En son şeker ve kuş üzümü. Bunları hep sevme dereceme göre ekledim
Tariflerdesut, karanfil ve pirinç olanları direkt eledim sevmem çünkü.
Ama çok garip tarifler gördüm gercekten. Yazık günah yani. Malzemeler çok pahalı ilk kez yapan için de riskli

Selam kızlar
Şimdi size bi soru sorcam çoğunuzun çocuğu olduğu için belki bilirsiniz çünkü heyecandan doktora sormayı unuttum

Bende varis olduğu için devamlı at kestanesi kremi sürüyordum ama hamileyken sürsem sıkıntı olur mu daha önce kullanan var mı aranızda veya varis için nasıl önlemler aldınız
Bizim ailede ırsi iyice artmasından korkuyorum

Aynen bu tarif koca mah.ye dagıtmalık.
Sevmedim.
İlk kez yapanlar setlerle yapsa daha mantıklı
Ben 1 sene yaptım onlarla.
Az oluyo kuruyemisi tek sıkıntı o.

Ay hic bilmiyorm napıcak ,Allahtan babası var tek bakamaz zaten kvde.
Oo 3 gr büyük paraHemen koysun o aldıgınu yerine
En azından senin yerine koyar umudun var,ben de o da yok
Önceden çok gitti kuzum gelmedi güne giriyordum koyuyordum kendim lazım ver ddi hep giden gelmedi cunki öyle alışmış anneden aldıklarını böyle yapmışlar valla şimdi düşünüyorum bir sürü param olurdu benim aklımda bir insan olsa o yüzden aldığını ver diyorum lazımsa yine alıyor iyi gün var kötü gün var düşünemiyor bide kiymetimizde bilinmiyokira fatura ödedi bana haslik verdi market yaptık çok bise değildi bi dakinden alirim ddim

Anam o neymiş öyle ben ıslanmamış halde 1 er bardak nohut fasulye 2 bucuk bardağa yakın buğday koymuştum sanırım ıslanmış halde fasulye yada nohut senin gramaj gibi olur belki biraz fazladır ben bu malzemeye 3-3.5 şu bardağı şeker koydum ilk karıştırdıktan 2 dk sonra bir kaşıkla sogutup tadına baktım baya şekerli gibi geliyor ama soğuğunda bakliyat çekiyor tadı daha iyi oluyor

Bende de iphone vardı yenisini xiaomi alacam gibi gibi çünkü ücretsiz izin iPhone için bi 10 bin lazım ya

Selam kızlar gece uyuyamadim dogru düzgün 1 ı geçiyordu yattım 4 u gece uyandım sabaha karşı uyumusim eşim 8 e geliyordu çıktı akşam gelcek merkeze ciktik kardeşime buluştuk caydanligi vardı onlar i verdik 2 tane alt üst parlatmaya yeri bilmiyordu kardeşim 60tl ddiler bıraktık salı günü alçak sonra eşi işten ayrılmış iş görüşmesine gitcek diye çıkmış geldi oda bizle diuor 60 tl ye yenisini alırdık caydanligi yok 30 tl ye halletirirdik örf diyesim geldi dun kiz maaş almış varken yaptırım ddim diyo hala biseyler söylüyor eniste bey yaptirsaydin ddi en Sonunda kardesimde ne zmndir biliyorsun fln diye ay bidaha karışmam valla adamın böyle hesapcısı hiç çekilmiyor bilmiyorum yada eşim hic karismsz bana niye fln demez bilirde beni kardesiminki ne gerek vardı diyor habire biseylere

Neyse milyoncuya gittik kiz birtane küçük lazım ddi çaydanlık gittik beraber 50 tl en ufagi aldik bir tane ay diyesim geldi 60 tl nerde öyle çaydanlık alican neyse bende mangal toka fln aldim eşi ayrildi ordan a101 e girdim makarna sucuk yag sokucu viking marka çok övduler kokusu super oglana biseyler gunluk ped 2 paket patates posetli ekmek kek 3 adet bide 10 tl uzeri bingo sivi deterjan varrdi aldim 10 tlydi uygun fiyatı alan olursa bide yumusatici var ayni fiyat oda koyu renklilere iyi oluyo sıvı hem kokusu guzel 2 ay daha deterjan taşımam

Selam kızlar
Ancak oturabildim ama ev dandini. Kahvaltıdan sonra giriştim aşureye.yapim en iyisi dedim
Ama evi bile toparlayamadım. Sonra koci duyunca ohh dedi sevindi süslersin de dedi. Yok canım süslemesi senden dedim
Koca kazan aşure çıktı kime vereceksek. Neyse verecekmiş eşim sıraladı görüştüğümüz arkadaşları.
bugün aşure günüm başkada bişey yok. Bakalım evleri halledicem silmem de lazım.Eşim kahve yaptı dinlenme molasındayım :)) siZe selam veriimdedim

Sürme canım gebelikte özellikle ilk üç ay cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…