- 21 Ağustos 2015
- 32.125
- 97.511
- 798
- 38
Ay hic bilmiyorm napıcak ,Allahtan babası var tek bakamaz zaten kvde.Hos geldin kuzu aksiyonlari özlemişiz insallah çözülür mesele normal eğitime dönünce napcak kayınvaliden annen tek bakmazda
Hay yarrabvim kenarda bise olmasın zaten dimi valla bu hafta 3 gram bozdum daha. Gelmedi vercek para bekliyor hayir ben biriktirmesem napicak acaba kiziyorum
Sen elini deterjana nasıl sokuyorsn onu söule kızGece gece iş yaptım.
Ne zorun var uyusana. Tabi dün erken yattım ya bugün acısı çıkacak. Mutfağı topladım. Makinayı boşalttım. Her gün çalıştırıyorum.
ocağı aspiratörü sildim. Mutfak dolaplarından tezgah tarafındakilerin kapaklarını sildim. Fayansları sildim.İş bittimi hayır. Güya bugün kapıları silmeyecektim. Yine soktum elimi deterjana. Ya gün içinde o kadar iş yapıp elini defalarca yıkayıp nasıl ojeli geziliyor deyiverin bana. Çalışırken oluyordu ama evde hiç beceremedim onu
Neyse çamaşırları da katlayayım artık yaparım inşallah
Mucize bez viledanın bezi mi?,Günaydın güzeller
9:30 da uyandım
Ebeveyn banyosu kalmıştı sabah ilk iş foşur foşur domestos ile yıkadım, mis gibi oldu
Eda Taşpınar ın selülit için önerdiği fırça ile bacak kol fırçalama işlemimi yaptımneden eksik kalayım ki
Dün ki misafir gelirken 5 kiloya yakın koca bir poşet taze fasülye (kendi bahçelerinden )
10 cevizli 10 sade kete getirmiş
Dedim niye zahmet ettin bu kadar
10 litre de su zira eşimin memleketinin suyu ,ketesi ve fasülyesi meşhur.
Bir memleket düşünün her yerinden sular akıyor, baraj var
Çok sevimli bir yer
Bende fasülyeyi 3 e böldüm
Biraz kayınvalideye biraz annemlere kalanı bize
Temizledim poşetleyip atacağım dolaba fakat yer yok
Dün internet siparişim geldi mucize bez aldım
Yıllar önce aldığım eskimişti görünce hemen aldım
Denedim fena değil
Ben kadına sabunla ve su ile camları aylık sildiriyorum haftalıkta toz alır gibi bu bezle geçiyorum ışıl ışıl
Can kurtaran misafir gelince hemen iki dakika da oluyor
Çamaşır attım
Birazdan çamaşır katlayacağım
Akşama kayınvalide yemeğe çağırdı
Bugün yatış
Benim paşa uyuyor onu yıkarım, duş alırım
Bakım onarım gezme
Çok yormak istemiyorum kendimi akşam yorgunluktan uyuyamıyorum bu sefer de.
Canım 250 gram 2 şu bardağı oluyor. Bakliyatlarim 250 gram ise biziminkin 2 katı oluyor O zaman 2 şu bardağı şeker 2 yemek kaşığı bal köy piştikten sonra 1 kasık da pekmez köy bence ama bu ölçüler biraz fazla değil miİgda bi asure tarifi izledim.
1 er kg bakliyata 5 kg seker diyo abowww
Delirmis.
Bana diyin ne kadr seker koydunuz kızlar?
Benimkilr haslanmıs oldgundan 250 ser grdan yapcam.
Hic hatırlamıyorm annemden de oyle 5 kg seker koysun.
Kazanla yapardı bide.
5 KG seker nedir ya recel mi yapıyorz yazmıs millette:)Canım 250 gram 2 şu bardağı oluyor. Bakliyatlarim 250 gram ise biziminkin 2 katı oluyor O zaman 2 şu bardağı şeker 2 yemek kaşığı bal köy piştikten sonra 1 kasık da pekmez köy bence ama bu ölçüler biraz fazla değil mi
Ben bu ölçü ile yaptım, koca tencere çıktı.Yanı 1 buçuk şu bardağı buğday 1 bardak da nakliyatlarla yapınca baya çok oluyor.
uyku sorunu bizde de var buaraSelam kızlar benim cocukların uyku falan kalmadı haliyle benim de kalmadı.yazamıyorum bir kac gündür telim bozuldu ona da masraf gidecek hayırlısı
O ölçülerle mahalleye kazanla yapacak herhalde ama yine şeker çok bence5 KG seker nedir ya recel mi yapıyorz yazmıs millette:)
Tmm cnm saolasın
Kız ben kendime yapıyorum
Bundan bile epey çıkarKız ben kendime yapıyorum
Koci yemez.
Hic sevmez.
Kvde ye yollarım biraz.
Ondan 250 ser gr paket aldım bakliyatları
AynennO ölçülerle mahalleye kazanla yapacak herhalde ama yine şeker çok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?