Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir tane öğretmen vardi, doğuda çalışıyordu hatta
Farmaside müdür oldu. Şöyle satıyoruz, böyle kazanıyoruz
Lüks araba vermişlerdi en son.
Sonra takibi bıraktım ben.
Aa kimdi kız o.
Benim takip ettiklerim pek bilinmiyor:)
Öyle koca gün story atan insanları takip etmiyorm.
Mihrimah var ögretmen.
Cok hanım bi kadın,Avukat Nazlı Altac var kzıı Mabel i paylasıyr inanılmaz zevkli bi kadın.
Ay bide Cennetmeyvesii var anamm su gibi bi kız
Takipteyim

Bir tane öğretmen vardi, doğuda çalışıyordu hatta
Farmaside müdür oldu. Şöyle satıyoruz, böyle kazanıyoruz
Lüks araba vermişlerdi en son.
Sonra takibi bıraktım ben.
ogrtmenlik yapmiyo kocasida calismiyo
cociklerine asi yaptirmadi
kocasi bahce icinde bungalow aldi hatuna supriz(degirmenin suyu nerden yaw) kucuk cocigini eski usul bezliyo geziyo bi de maskeyede karsi bu arada takmiyo

bez kullanan kadin kiz dediydim ya sana

Sevcan öğretmen benim dediğim
Hesabı sevcinosss
Sondaki S ler iki ya da üç tane emin olamadim

Önce öğretmen olmak için çalışıyorlar, insta dünyasına girince mesleklerini begenmiyorlar
bu farmasi, reklam falan ayagina bi hesap 38bin aylik kazandigini soylemisti.
baska bir kadinda calismiyo cocugu var yukleniyorlardi nasil geziyosun yiyosun vs ben kazaniyorum farmasiden reklamdan calismama gerek yok diyordu

baska bir kadinda calismiyo cocugu var yukleniyorlardi nasil geziyosun yiyosun vs ben kazaniyorum farmasiden reklamdan calismama gerek yok diyordu
38 bin mi
Kızlar musadenizle ben insta aileme gidip takipçi bulayım
Vip Ahmet ile reklama başlarım

Ay bitane vardı öyle
kardesi sözlendi gecen.
Allahım damat asagı damat yukarı.
Sanki kızı zorla vermisler.
Nisanlanan kız okadr paylasmadı
En son kendisi icin ,baldız baldan tatlıdır yazdı koca kadın:S
Millert dedi buldumcuk oldunuz iyice.
Öyle sustu kadın
Farmasici o da.

farmasici tayfadan baharozan der susarim kadin valla villada oturuyo artik gerci kocasida sarrafmis ama bilemedim

farmasici tayfadan baharozan der susarim kadin valla villada oturuyo artik gerci kocasida sarrafmis ama bilemedim
Ben inanmıyorum ürün kac tl bunlar nasıl böyle kazanıyorlar reklam olsun alt üye bulalım diye yapıyorlar en fazla parayı alt üyeyle bunlar kazaniyor tabiyeni girişimciler görüp olucak sanıp giriyorlar satış baskısı yüzünden bırakıyorlar sonra

Erken erken günaydın
Kuz süte kalktı
Terlemis üst değistik
Sonra yarın icin kendime bamya yaptım
Biraz yesil mercimek hasladım
Mide eksimem var ins hasta faln olmam
Geçmis olsun kuzu inşallah hasta degilsindir
Şimdi baktım canim aşı kartına ogluş ilk dogum gününden sonraki gün olmus
Çok anlatma bence canim iyi kötü Kayın validen idare ediyormuş kimse mükemmel değil annesi gibi bakamaz ama böyle yapınca senide doldurur gözüne batar yaptığı şeyler kayivnvalidenin
Doğru söze ne denir banada çocuk yokken gez yap fln derlerdi gerçekten ne kadar uysalda olsa çocuklu ev baskaymis onu anlıyor yaş gittikçe dinginlik istiyo insan bide
38 bin mi
Kızlar musadenizle ben insta aileme gidip takipçi bulayım
Vip Ahmet ile reklama başlarım
Sana bir prim vermeliler canim görüp alan çok oldu bence en iyi sen yaparsın reklamlarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…