hadiii dur oglanin ya da esimin instasindan bakim anlarim benBen bayagıdır görmemistim onu kesfette gördüm
Yine barısmıs ama acaba hangisiyle bilemeyrum
40 kilo nasıl gider miKız igda bi kadın vardı 40 kilo verdi,kocayı bosadı,2.ye evlendi onu da bosadı.
Kadın kitap cıkarmıs
Seyma vol 2
Ben çalışıyor olsaydım güzel bir gelirim olacağı için birincisi maddi açıdan kafam rahat olacaktı.Calısınca da kosa kosa eve dönmek istiyoır insan
Bak kac ay oldu hala sere serpe market yapamıyorm
Öyle gerçekten herşey vaktinde güzel.Benim arkadaslardan pek giden olmadi ama biz her sene tur, otel tatili, köy mutlaka yapiyorduk yillaridr böyle bir alisilagelmislik durumu vardi
Bu 3lü beni tum sene goturuyordu bana iyi geliyordu arada hafta sonu kacamaklarda yapiyorduk bazen gunubirlik bazen konaklamali
Suan o rahatim bozuldu
Muhtemel bir kac sende rahat olamicam kizla zor yani
Ozellikle hava degisimi en korktugum cunku direk kusma, ishal yapiyor
Bakalim artik saglik olsunda hersey zamaninda guzelmis.
yas aldikca hersey zor geliyo yaslandikca da bakiyorum insanlarda ya heves olmuyor ya da hastalik vs gidemiyorlar.
Anneannen inanilmaz gezen bir kadindi.
Derdi ki istanbulun geceside bir gunduzude aklina eser eminonune giderdi and. yakasindan kalkip hava kararir gelirdi.
koye giderdi, turbeler gezerdi il il falan falan.
yillardir disari cikamiyor artik.
bacak kemigini kirdi ameliyat oldu eski sagligi yerine gelmedi.
simdi iyice yaslandi bahceye dahi cikmiyormus.
(evi bahce icinde)
pire gibiydi bize is yaptirmazdi.
ahh iste zaman su misali.
Hersey vaktinde guzel
hahahha ciddimisin senEvet eceymis, dövme yaptırmış sadece inan diye, dövmeci sadece imam yazmış
Şans yaw.Öyle gerçekten herşey vaktinde güzel.
Sağlık, gençlik varken yapılacak bazı şeyler.
Yaşlandıktan sonra nereyi gezeceğiz ki.
Biz bu sene bir kere beache gittik. O da vücuduma deniz suyu değmedi diye diye eşim artık gidelim dedi. Önceki günü de kardeşimin düğünü olmuştu.
Düğüne giden plaja da gidebilir diye gözümüzü kartip gittik.Ama iki üç saat sürdü, koca yaz hava misss gibi, bizim denize gittiğimiz gün kara bulutlar ve yağmur
O köşeyi döndü yalnız, ev almışKız igda bi kadın vardı 40 kilo verdi,kocayı bosadı,2.ye evlendi onu da bosadı.
Kadın kitap cıkarmıs
Seyma vol 2
Çok gülmüştüm onaEvet eceymis, dövme yaptırmış sadece inan diye, dövmeci sadece imam yazmış
Burda bir cafe var Allahim Allahim zabah aksam tiklim tiklim 1 kahve alip saatlerce oturuyorlar zannimcaCafe ve rest.ranlarda müzik yasaklanmıs.
Herhlde müzik olmayınca kalkıp gitcek sanıyorlar insanları
o calismiyo sadece netten mi kazaniyo bu parayi ya gecen yil yapmadi ogretmenlikO köşeyi döndü yalnız, ev almış
Şimdi mimar ile içini yaptiriyor
Bugün iş gorusmesi için çıktım evden.Burda bir cafe var Allahim Allahim zabah aksam tiklim tiklim 1 kahve alip saatlerce oturuyorlar zannimca
Bi gecen aksam tatli yemistik onda da en bos mekani aradik cadde basindan sonuna kadar
Bu vurus bi bize var bence
Ömürlerini ymek yemeğe adamıs ınsanlar.sey var gerci o da engelledi beni yaw ota seye engelliyolar vallahi bisi demedim ya
gamzelinursen bir sofralar kuruyolla 5 gunluk yemegimiz yani onun 1 sofrasi
hic elestiriye acik diiller
Ben bide bu Farmasiciler nezman patlıcak merak ediyormO köşeyi döndü yalnız, ev almış
Şimdi mimar ile içini yaptiriyor
Yok calismiyor ikinciyle evlendikten sonra işi bıraktı.o calismiyo sadece netten mi kazaniyo bu parayi ya gecen yil yapmadi ogretmenlik
zaten dogakolajindeydi maasini alamazdi galiba yapsaydida
hahahah ay koptummmEvet eceymis, dövme yaptırmış sadece inan diye, dövmeci sadece imam yazmış
Bir tane öğretmen vardi, doğuda çalışıyordu hattaBen bide bu Farmasiciler nezman patlıcak merak ediyorm
38 bin aylık kazancım var diyen var:S
He valla ya o koy senin bu koy benim gezdi millet.Burda bir cafe var Allahim Allahim zabah aksam tiklim tiklim 1 kahve alip saatlerce oturuyorlar zannimca
Bi gecen aksam tatli yemistik onda da en bos mekani aradik cadde basindan sonuna kadar
Bu vurus bi bize var bence
kilo almis duruyoÖmürlerini ymek yemeğe adamıs ınsanlar.
Kızz Tülaaay duruyo mu?
Ay onun üzerine tanımayrum
O tam Kayserili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?