Küçük Düşün Büyük Olsun!

Calısınca da kosa kosa eve dönmek istiyoır insan
Bak kac ay oldu hala sere serpe market yapamıyorm
Ben çalışıyor olsaydım güzel bir gelirim olacağı için birincisi maddi açıdan kafam rahat olacaktı.
Tatil için vereceğim para gözüme pek gorunmezdi. Şimdi o paraya evin bir taksidini öderim düşüncesi ağır basıyor.
İkincisi Kalabalık bir ortamda ve uluslararası çalışıyordum, bir sürü insan ve evrakla aynı ortamda olunca ister istemez tedbirli sosyal yaşantıya ayak uydurmak zorunda kalırdim.
Devlet daireleri vs. evin salonu gibi işlerim olacağı için, buradan bulasmayan virüs tatilde bulasacaksa gelsin misafirim olsun derdim ve giderdim.
Ama marttan beri gerekmedikçe hicbiryere gitmedim ve su an herşey çok daha zor geliyor bana.
Ama şu market olayı gerçekten çok sinir bozucu.
Sanki üç dakika içinde ordan cikmazsam kapı kapanacak ve ben içeride kalacağım gibi alışveriş yapıyorum.
Eve gelince aldiklarimi hala yıkıyorum, poşetleri atıyorum vs.
Aman ne biliyim korona mahvetti tüm düzeni

Öyle gerçekten herşey vaktinde güzel.
Sağlık, gençlik varken yapılacak bazı şeyler.
Yaşlandıktan sonra nereyi gezeceğiz ki.
Biz bu sene bir kere beache gittik. O da vücuduma deniz suyu değmedi diye diye eşim artık gidelim dedi. Önceki günü de kardeşimin düğünü olmuştu.
Düğüne giden plaja da gidebilir diye gözümüzü kartip gittik.Ama iki üç saat sürdü, koca yaz hava misss gibi, bizim denize gittiğimiz gün kara bulutlar ve yağmur

Şans yaw.
Haftasonu cikiyoruz aksam falan o bile iyi geliyor bana

Cafe ve rest.ranlarda müzik yasaklanmıs.
Herhlde müzik olmayınca kalkıp gitcek sanıyorlar insanları
Burda bir cafe var Allahim Allahim zabah aksam tiklim tiklim 1 kahve alip saatlerce oturuyorlar zannimca
Bi gecen aksam tatli yemistik onda da en bos mekani aradik cadde basindan sonuna kadar
Bu vurus bi bize var bence

Burda bir cafe var Allahim Allahim zabah aksam tiklim tiklim 1 kahve alip saatlerce oturuyorlar zannimca
Bi gecen aksam tatli yemistik onda da en bos mekani aradik cadde basindan sonuna kadar
Bugün iş gorusmesi için çıktım evden.
Ticaret merkezine gittim.
Kalapi alan sonuçta daha dikkatli olmak lazım bana göre.
Orada cafe gibi yerler var, millet dipdibe oturmus yiyor iciyor.
Bir tek bize var virüs haklısın

sey var gerci o da engelledi beni yaw ota seye engelliyolar vallahi bisi demedim ya
gamzelinursen bir sofralar kuruyolla 5 gunluk yemegimiz yani onun 1 sofrasi
hic elestiriye acik diiller
Ömürlerini ymek yemeğe adamıs ınsanlar.
Kızz Tülaaay duruyo mu?
Ay onun üzerine tanımayrum
O tam Kayserili

o calismiyo sadece netten mi kazaniyo bu parayi ya gecen yil yapmadi ogretmenlik
zaten dogakolajindeydi maasini alamazdi galiba yapsaydida
Yok calismiyor ikinciyle evlendikten sonra işi bıraktı.
Doğada değildi ama, başka kolejdi.
Oğlu doğada okuyor.
Onun şirketi var, o bir influencer, influz etmek 'arkadaşlar benim işim bu, vergimi ödüyorum, markalarla isbirligim var' dedikçe sinir oluyorum
Bu arada doğa koleji birikmiş tüm maaşları ödedi, ekonomik sıkıntıları bitti

Ben bide bu Farmasiciler nezman patlıcak merak ediyorm
38 bin aylık kazancım var diyen var:S
Bir tane öğretmen vardi, doğuda çalışıyordu hatta
Farmaside müdür oldu. Şöyle satıyoruz, böyle kazanıyoruz
Lüks araba vermişlerdi en son.
Sonra takibi bıraktım ben.

He valla ya o koy senin bu koy benim gezdi millet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…