Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne pirimi yedek bez bile yollamadilar

Selam kızlar anca yazıyorum bugun işler bitmedi etraf topla sil süpür yaptim balkon yikadim disari ciktim eşim kuşa kasiniyor diye ilaç aldı yanlış almış değiştim bime ugradim lavas kahve tavuk 2 kg un 24 tl verdim su aldık 9 tl aidat veri cem 25 tl toplayan kiz evde yoktu

Niye ben dizi izleyemiyorum başlasam da yarım kalıyor. This is us dizisine başlamıştım o da yarım kaldı. Kitap da hergün okuyamıyorum.
Ben de öyleyim ya eskiden özellikle bekarken yine TV izlemezdim ama yabancı dizi izlerdim sürekli şimdi ne TV izliyorum ne dizi takip ediyorum ne kitaba devam edebiliyorum çok sıkılgan bişey oldum

Niye ben dizi izleyemiyorum başlasam da yarım kalıyor. This is us dizisine başlamıştım o da yarım kaldı. Kitap da hergün okuyamıyorum.
Çocuktan sonra böyle oluyor. Çocuktan önce eşimle maraton yapardık bir oturuşta 1-2 sezon izlerdik çocuktan sonra yok konsantre olamıyordum ilgimi de çekmiyordu. Ama bu karantina döneminde 3 dizi bitirdim. Az bölüm tek Sezonlu

İyi akşamlar kızlar
Bugün arkadaş kahvaltıya geldi. Tam bir yıldır görüşememiştik.
kahvaltı falan. Sonra oturduk. Kız zaten bıdı bıdı bize fırsat bırakmadı.Çok seviyor elayı.
bir arada iyice şımardı. Tabaktaki şeyleridöktü yapma kızım diyorum yok yapıyor.bir tanede bardak kırdı. Çocuklar birini görünce iyice sapıtıyorlar.Çocuk davranışıyla ilgili kitap okuyorum. Tabi biraz sinirlenmemi engelliyor kitap. Ama birinin yanında daha da deliye dönüyorlar ya Yapmadığı hareketleri yapıyor.
Gündüz uyumadı. Uyurmu tabi şımaracak yaArkadaş gitti hemen mendilini aldı yatağa. Yoook yatmıyoruz yemek yiyoruz dedim. Aç uyumasını istemedim. Yemedi yere atıyor yemeği. Kızdım sandalyeden indirdim. Git yeme o zaman dedim. Ağladı.sonra geldi az yedi. 19:30 da uyudu. Eşim geldi birşeyler yedi. Şimdi oturuyoruz. Kahve keyfisi yapacaktık. Kız su istedi bakalım kalkmassa ysparıs keyifler

Aman hepsi öyle ben de hep eşime derim kimse birşey bilmiyor sen herşeyi biliyorsun. Hemşire 1 yaşa girdi diye arayıp hatırlatmıştır.

Boşver lafını esirgeme söyle diyeceğim de, Ben de anneme çok laf söyleyemiyorum. Neden bilmiyorum ama. Sanırım uzakta olduğum içindir

Benim eşime de tatil de olmayan parayla tatil planları yaptığı çok oldu

Hep iyi anlat. Hasta olsa da hasta deme. Laf edecek yer arıyor zaten.

O yıkama olayı beni de gerdi artık. Bir de kıza dokundurmamaya çalışıyoruz iyice geriliyorum.artık rahatça gezmek istiyorum pazar market vs.

Aynen çocuktan sonra benim ilgimi de çekmiyot ondan biraz da

r
Uykum var ama uyumak istemiyorum. Biraz kitap okumak istiyorum. Eşim masterchef izliyor Kız uyandı tekrar su istedi. Sonra da seni seviyorum dedi. gün içinde diyor da uyku arası demesi içimi eritti
Bira kitap okur yatarım
Ayy işte en büyük aşk. Herkese iyi geceler

Ayy kuzu benimki de cok fena
Bacak kadr herkesi sıradan geciriyor
Telefonda bugun her aradıgımda Alya yapma sesleri geliyor arkadan
Görümcemin oglan 2 yasında,sakinde bi cocuk masallah cocugu bi tutuyor sacından
Hırcın da degil,gülerek hallediyor resmn herkesi
Valla napcz bilmiyorm

Rolexim kayıp a dostlar.
Acım büyük
18 ayaar altın kaplama rolexim canım benim
Karsı komsu bizim KuveytliTur sirketleri var.
Yılda 1 hafta Tr ye tatile geliyorlar.
Karsı daireyi satın almıslar
Millette ne para var iste
Bize de hediyleer getiriyolar her gelislerinde parfümler vs.
Hamileydim en son geldiklerinde
Adam caldı kapıyı 2 kutu verdi.
Tesekkür ettim girdi iceri
Bi actık altın kaplama saat
Kociye de saat ama onunki replika.
Herhlde adam dogum hediyesi verdi bana
Ve o saat kayıp aglıcmmm
Suraya resmini bırakıyorm
Görenler en yakın polis merkezine bıraksın
Korkmustr o simdi bensiz

Eklentiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…