- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ne pirimi yedek bez bile yollamadilarGeçmis olsun kuzu inşallah hasta degilsindir
Şimdi baktım canim aşı kartına ogluş ilk dogum gününden sonraki gün olmus
Çok anlatma bence canim iyi kötü Kayın validen idare ediyormuş kimse mükemmel değil annesi gibi bakamaz ama böyle yapınca senide doldurur gözüne batar yaptığı şeyler kayivnvalidenin
Doğru söze ne denir banada çocuk yokken gez yap fln derlerdi gerçekten ne kadar uysalda olsa çocuklu ev baskaymis onu anlıyor yaş gittikçe dinginlik istiyo insan bide
Sana bir prim vermeliler canim görüp alan çok oldu bence en iyi sen yaparsın reklamlarini
Canım köy insagramda kaydirin ekranı demem lazım iki lafından biri link vermek olcakNe pirimi yedek bez bile yollamadilar
Ben de öyleyim ya eskiden özellikle bekarken yine TV izlemezdim ama yabancı dizi izlerdim sürekli şimdi ne TV izliyorum ne dizi takip ediyorum ne kitaba devam edebiliyorum çok sıkılgan bişey oldumNiye ben dizi izleyemiyorumbaşlasam da yarım kalıyor. This is us dizisine başlamıştım o da yarım kaldı. Kitap da hergün okuyamıyorum.
Çocuktan sonra böyle oluyor. Çocuktan önce eşimle maraton yapardık bir oturuşta 1-2 sezon izlerdikNiye ben dizi izleyemiyorumbaşlasam da yarım kalıyor. This is us dizisine başlamıştım o da yarım kaldı. Kitap da hergün okuyamıyorum.
Aman hepsi öyle ben de hep eşime derim kimse birşey bilmiyor sen herşeyi biliyorsun. Hemşire 1 yaşa girdi diye arayıp hatırlatmıştır.Günaydınlar
Sabah sabah cinlerim tepeme cıktı yine
Dün asm den hemsire aradı kızamık asısnı niye yaptırmadınız diye?
Dr bize 13.ayda görüselim dedi.
Tam hatırlamıorm ama kızamık asısı yapılck demisti diye hatırlıyorm.
Neyse
aksm gec geldiği icin az önce dedimki kociye
Aa dün hemsire aradı bak kızamık asını sordu dedim.
Ben de 13.ayda yaptırcz dedim dedim,
Vay efendim kızamık yapılmısmıs benim haberim yokmus.
Arkadasm dedim biz en son 9.ayda gittik dr 13.ayda gelseniz de olur dedi.
1 yasında yapılan asıyı nasıl biz 9.ayda yaptırdık acaba dedim.
Yok illa yapıldı ,sen demek ccouga 2.ası yapılsa haberin olmuck.
Ayy bık bık konusuyor.
actım e nabızı.
Aha dedim bak yapılmıs mı yapılmamıs mı?
12.ayın sonunda dediği icin tabi zamanı gelmedi yazıyor.
Bu sefer de yok hemsire cekmemşs demek sistemden diyo
Ayh bayılazm herkes yanlıs o dogru.
Ası kartına bakcm eve gidince.
12.aydaki asıyı bize 9.ayda yaptılarsa dava acalım ozman dedim kapadım.
Deli ya valla deli!
Boşver lafını esirgeme söyle diyeceğim de, Ben de anneme çok laf söyleyemiyorum. Neden bilmiyorum ama. Sanırım uzakta olduğum içindirAnnemi aradım nasıl oldun diye
Tabi asabımı bozdu,öglene burger menü +applee pii söyledim
30 tl kactı bana.
Ben nasıl oldun diyorum
Kızı sordu kvdemde,online dersi varmıs cocuklardan birini almıslar kvdeme diorm
Cocuk ziyanlıgı diyo bana.
Yeminle enerji emici kadın ya.
Müsteri geldi anne dedim kapadım.
Tahammül yerim kalmadı artık.
Anne test yaptır diyorm
COrona değilim ben üsüttüm diyo.
Gezdin düğün düğün dicektim ,hadi bosver dedim kendi kendme.
Benim eşime de tatil deBende gitsem kiz hasta olsa falan mazallah annemleŕin cenesi daha susmaz.
Tabi bende pisman olurum o ayri da
Ama sakinlige ihtiyacim var oranin alani genisti agaclik ve ozamanda sakindi bunalmadik yani kalabalikdan.
simdi eminim cok cok sakindir.
Karta taksit yapiyoruz biz
Esime desem hemen ayirtalim der.
Kizla korkuyorum kusadasi genelde bunaltmaz insani serin oluyo
Hep iyi anlat. Hasta olsa da hasta deme. Laf edecek yer arıyor zaten.Cocuk senin cocougun cnm,
Senden iyi kimse disünemez.
Alya nezle oldu mesela,iste hasta ettiniz cocuugu flaan dedi yollarda.
Cocuk bu hasta da olacak,düsecek de kalkcak da dedim.
Susturdum.
Ve söyle bi yol izliyorm.
Kvdeyken Alya napmıs dediklerinde iyi diyip geciyorm
Detay verince illaki elestirecek bisy buluyolar.
Bugun azcık detay verdim iste soktu lafı ,tadımı kacırdı:S
O yıkama olayı beni de gerdi artık. Bir de kıza dokundurmamaya çalışıyoruz iyice geriliyorum.artık rahatça gezmek istiyorum pazar market vs.Ben çalışıyor olsaydım güzel bir gelirim olacağı için birincisi maddi açıdan kafam rahat olacaktı.
Tatil için vereceğim para gözüme pek gorunmezdi. Şimdi o paraya evin bir taksidini öderim düşüncesi ağır basıyor.
İkincisi Kalabalık bir ortamda ve uluslararası çalışıyordum, bir sürü insan ve evrakla aynı ortamda olunca ister istemez tedbirli sosyal yaşantıya ayak uydurmak zorunda kalırdim.
Devlet daireleri vs. evin salonu gibi işlerim olacağı için, buradan bulasmayan virüs tatilde bulasacaksa gelsin misafirim olsun derdim ve giderdim.
Ama marttan beri gerekmedikçe hicbiryere gitmedim ve su an herşey çok daha zor geliyor bana.
Ama şu market olayı gerçekten çok sinir bozucu.
Sanki üç dakika içinde ordan cikmazsam kapı kapanacak ve ben içeride kalacağım gibi alışveriş yapıyorum.
Eve gelince aldiklarimi hala yıkıyorum, poşetleri atıyorum vs.
Aman ne biliyim korona mahvetti tüm düzeni
Ben de onu anlamsız buldum. Birşey demeyeceğim.Cafe ve rest.ranlarda müzik yasaklanmıs.
Herhlde müzik olmayınca kalkıp gitcek sanıyorlar insanları
Aynen çocuktan sonra benim ilgimi de çekmiyot ondan biraz daÇocuktan sonra böyle oluyor. Çocuktan önce eşimle maraton yapardık bir oturuşta 1-2 sezon izlerdikçocuktan sonra yok konsantre olamıyordum ilgimi de çekmiyordu. Ama bu karantina döneminde 3 dizi bitirdim. Az bölüm tek Sezonlu
Ayy işte en büyük aşk. Herkese iyi gecelerUykum var ama uyumak istemiyorum. Biraz kitap okumak istiyorum. Eşim masterchef izliyorKız uyandı tekrar su istedi. Sonra da seni seviyorum dedi. gün içinde diyor da uyku arası demesi içimi eritti
Bira kitap okur yatarım
Ayy kuzu benimki de cok fenaİyi akşamlar kızlar
Bugün arkadaş kahvaltıya geldi. Tam bir yıldır görüşememiştik.
kahvaltı falan. Sonra oturduk. Kız zaten bıdı bıdı bize fırsat bırakmadı.Çok seviyor elayı.
bir arada iyice şımardı. Tabaktaki şeyleridöktü yapma kızım diyorum yok yapıyor.bir tanede bardak kırdı. Çocuklar birini görünce iyice sapıtıyorlar.Çocuk davranışıyla ilgili kitap okuyorum. Tabi biraz sinirlenmemi engelliyor kitap. Ama birinin yanında daha da deliye dönüyorlar yaYapmadığı hareketleri yapıyor.
Gündüz uyumadı. Uyurmu tabi şımaracak yaArkadaş gitti hemen mendilini aldı yatağa. Yoook yatmıyoruz yemek yiyoruz dedim. Aç uyumasını istemedim. Yemedi yere atıyor yemeği. Kızdım sandalyeden indirdim. Git yeme o zaman dedim. Ağladı.sonra geldi az yedi. 19:30 da uyudu. Eşim geldi birşeyler yedi. Şimdi oturuyoruz. Kahve keyfisi yapacaktık. Kız su istedi bakalım kalkmassa ysparıs keyifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?