- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
Bacım sen göz rand.neden alıyorsun?evi supurduk kizla
uyudu yemek yaptim oglan yemek istedi onu doyur meyve verdim derse girdi yine.
dus aldim mutfagi topladim
simdi kiz uyanir kesin az oturdum ya gorur oturdugumu
hast. rendevu yok
kizin göz muayinesini cok erteledik ozelde yaptircam mecbur 100tl mis.
yarin sabah ya da cuma sabahi onu aradan cikaririz
Ne güzel enginar yiyen bir kızın varİyigecelersss
Kızı yıkadım
21.00 da uyuttm kendimde uyumusum ya
1 de koci geldi de uyandım
Kahve ictik
Mutfagı toplayıp geri yatıyorum
Aksm bamya ve mercimekli bulgur pilavı yaptm kendime.
Yarın kıza ve kendime enginar pisircem.
Ben de evdeyim diye saatlerimi hiç takmıyorum. Birara pil değiştirmekten fenalık geldi. Kullanacağım zaman çalıştırıyorumbende bi dene cakma almistim buna benziyo hala boyunu yaptircamda takicam saatin pili bitecek
saat takmayi cok seviyorum ya pilleri yok ya boyu yapilcak
Yetmiyor çeyreğekız git ceyrek al hemen
Bereketli olsuun:)
Offf ne zor kadın annen bacım. Gölge etme başka ihsan istemem dedirtecek sonunda.Koci hikaye atmıs.
Görümcemin cocuklar benimki,yerler oyuncak
Kresimiz hizmete acılmıstır demis:)
Annem hemen yazdı.
Bana mı laf atıyo kocan?
Dedim anne sana niye laf atsın?
Yok bakmıyorm diye bana laf atıyosa,azcık da anası kostursun diyo:S
Dedim anne 70 yasında kadın tam gün 3 cocuk bakıyo
El insaf dedim.
Artk durduramıyorm kendimi.
Kpderim taa bi uctan bi uca eve getiriyor kızı,sen ugrasma bize gelmeye trafige yakalanıyoruz dediler.
Yani su hafta cektiğimiz eziyetin haddi hesabı yok.
Hala üste cıkma pesinde.
Yat dinlen iste ordan laf sokusturacagına
Sağol canım inşallahbereketli olsun canim
iyiyim bacım
Nasıl durum canım. Bir sıkıntı yok değilmiiyiyim bacım
doktor koşturmacam vardı yazamadım
cuma tekrar bir kontrolüm var meme için şimdilik onu bekliyorumNasıl durum canım. Bir sıkıntı yok değilmi
Daha sabi farkında değil kız:)Ne güzel enginar yiyen bir kızın varmaşallaahj
He vala:SOfff ne zor kadın annen bacım. Gölge etme başka ihsan istemem dedirtecek sonunda.
her taşın altında birşey arar oldu
Onlar bagımlı bence.su Bahar Candan neyin kafasini yasiyo pilot olmus kafasi ucuyo
annesi babasi utanmaz mi ya
starbucks kahve almis aracda icerken dokulurse falan diye yedekde almis
vallahi beyin terk
ay en mantiklisi bence hic aklima gelmedi bu benimBen de evdeyim diye saatlerimi hiç takmıyorum. Birara pil değiştirmekten fenalık geldi. Kullanacağım zaman çalıştırıyorumne cimriymişim yahu
yaaa hosgeldinnMerhabalar kadınlar kulübünün en güzel kızlarına. Tatilden döndüm ve sizleri okudum çok teşekkür ederim arayıp sormuşsunuz mutlu oldum bana iyi geliyorsunuz ama yazdıklarınızı görünce hatırlanmak hatırda kalmak meger ne kadar kıymetlimiş. Allah hepinizden razı olsun. Sizleri çok özledim hepinizi ayrı ayrı andım tatilde ne yapıyorlardır diye hep aklımdaydınız. Çok şükür hepiniz iyisiniz sağlıklısınız. Benim tatil güzeldi, yazlıkta koronadan sebep pek dışarı çıkmadık, denize de 5 kere gittik ben 3 kere girdim. Dikilinin suyu çok soğuk giremiyorum, ama eşim ve kızlarım üzülüyorlar zaten az geliyoruz diyorlar. Hep hafta içi gittik hafta sonu gitmedik. Bayramda hiç gitmedik Allahım bayram boyunca banyoya su hiç çıkmadı duşumuzu bile sabah erkenden kalkıp alıyorduk. Dikili Dikili olalı böyle yogunluk görmedim bizim ev caddeye bakıyor bütün gün ve gece araç geçişi bitmedi. Neyse bayram bitti haftasına o yogunluk azaldı.
Hoşbulduk Lellim. Evet gerçekten bana iyi geliyor tatil, öğle uykuları, akşam bahçede mangal keyfi ve semaverde çay bunlar bana bu dünyanın nimetleri gibi geliyor ve yetiyor bana haz alıyorum. Dinlendim Rabbim seneye de nasip etsin hepimize çok daha güzellerini inşallah sağlıkla sıhhatle.yaaa hosgeldinn
Herkes ist. kacmis demek egelere
Olsun biraz kafa dinlemissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?