Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bacım sen göz rand.neden alıyorsun?
Saglık ocagı mı istedi?
Bizden de istediler,drmuz 1 yasa kadr gerek yok demisti
Bizde anne baba gözlük kullanmadıgı icin tabi.

Çamaşır attım. Yıkanınca astım birazını da kurutmaya attım.Bugün saç makyaj yapayım dedim. Yaparken kız oje gördü istedi.sürdüm ona. Sonra parka çıktık. Parkta vakit geçirdik biraz. Sonra markete yola çıktık bugün meyve sebze indirim günü. Çok birşey almadım. Yolda arabada birisi domates satıyordu. 2.5 kilo aldım. 5 tl. Marketten de salatalık incir aldım kız elma istedi onu aldım. Kıza dondurma falan aldım. Geldik eve. El ayak yıkadık soyunduk döküldün.diş fırçalattım. Uykum var diyordu yattı kitap okuttırdu kalktı. Sen uyu diyor en son ayakta salladım az uyudu. Biliyorum uykusu var ama oyuncak oynama derdinde. Odası ve oturma odası oyuncak dağınıklığı.
şimdi işlere girişeceğim. Ama canım bir sarma çekti aşeriyorum sanki kalkıp hemen yapasım var. Çok da yaptığım şey değil. Ama canım çekti ne yapaam işleri iptal edeyim eniyisi

Ne güzel enginar yiyen bir kızın var maşallaahj

bende bi dene cakma almistim buna benziyo hala boyunu yaptircamda takicam saatin pili bitecek
saat takmayi cok seviyorum ya pilleri yok ya boyu yapilcak
Ben de evdeyim diye saatlerimi hiç takmıyorum. Birara pil değiştirmekten fenalık geldi. Kullanacağım zaman çalıştırıyorum ne cimriymişim yahu

Offf ne zor kadın annen bacım. Gölge etme başka ihsan istemem dedirtecek sonunda.
her taşın altında birşey arar oldu

su Bahar Candan neyin kafasini yasiyo pilot olmus kafasi ucuyo

annesi babasi utanmaz mi ya

starbucks kahve almis aracda icerken dokulurse falan diye yedekde almis
vallahi beyin terk
Onlar bagımlı bence.
Ablası da kendide.
Evlerden ırak.
İnsanın normal kafayla öyle yasaması mümkün değil.

Merhabalar kadınlar kulübünün en güzel kızlarına. Tatilden döndüm ve sizleri okudum çok teşekkür ederim arayıp sormuşsunuz mutlu oldum bana iyi geliyorsunuz ama yazdıklarınızı görünce hatırlanmak hatırda kalmak meger ne kadar kıymetlimiş. Allah hepinizden razı olsun. Sizleri çok özledim hepinizi ayrı ayrı andım tatilde ne yapıyorlardır diye hep aklımdaydınız. Çok şükür hepiniz iyisiniz sağlıklısınız. Benim tatil güzeldi, yazlıkta koronadan sebep pek dışarı çıkmadık, denize de 5 kere gittik ben 3 kere girdim. Dikilinin suyu çok soğuk giremiyorum, ama eşim ve kızlarım üzülüyorlar zaten az geliyoruz diyorlar. Hep hafta içi gittik hafta sonu gitmedik. Bayramda hiç gitmedik Allahım bayram boyunca banyoya su hiç çıkmadı duşumuzu bile sabah erkenden kalkıp alıyorduk. Dikili Dikili olalı böyle yogunluk görmedim bizim ev caddeye bakıyor bütün gün ve gece araç geçişi bitmedi. Neyse bayram bitti haftasına o yogunluk azaldı.

yaaa hosgeldinn
Herkes ist. kacmis demek egelere
Olsun biraz kafa dinlemissindir

Kızlar bir ay evde yoktuk, ama ev kapalı olmasına ragmen toz içinde kalmış halıları yıkamaya verdim, evi temizledim ama canım çıktı yazı çok seviyorum ama iki ev beni çok yoruyor. Şimdi hafta sonu Dikilideyiz hafta içi burdaki evimizdeyiz. Okullar açılmıyor çok üzgünüm, her yer serbest okullar kapalı. Çocuklarımız adına üzgün ve kaygılıyım Rabbim hakkımızda hayırlısı olsun.

yaaa hosgeldinn
Herkes ist. kacmis demek egelere
Olsun biraz kafa dinlemissindir
Hoşbulduk Lellim. Evet gerçekten bana iyi geliyor tatil, öğle uykuları, akşam bahçede mangal keyfi ve semaverde çay bunlar bana bu dünyanın nimetleri gibi geliyor ve yetiyor bana haz alıyorum. Dinlendim Rabbim seneye de nasip etsin hepimize çok daha güzellerini inşallah sağlıkla sıhhatle.

Sizleri çok özlemişim artık sizleri bıktırıncaya kadar yazarım. Sizlere yazmayınca eksik gibi kalıyorum. Sizlere yazınca bir rahatlık oluyor içimde. Bizim ilçemizde doğalgaz çalışmaları devam ediyor sular sürekli kesiliyor. Dün kızım duşa girecek sular kesik, bu gün çamaşır yıkanacak sular yine kesik yeni geldi makinayı çalıştırdım. Kızlar bu yaz Ege o kadar sıcaktı ki anlatılır gibi degil, sizler yazıyorsunuz ya camı araladık diye bizim evde camlar-kapılar açık hemde 7/24 yinede çok sıcak salçam bile balkonda 3 günde kurudu. Biraz kışlık hazırladım ama çok yapmak istemiyorum dedikçe yapmışım. Allah agız tadıyla yemek nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…