Küçük Düşün Büyük Olsun!

İhtiyaçtan hariç verilen para en sevdiğim bereketli olsun

Bacım senin anne fena valla başkası olsa ses etmez o kadar bakıyorlar der hala sana takılıyor senin eşinin tarafını sevmiyor ne yapsalar sorun oluyo galiba seni darlatmasa bari

Bacım sen göz rand.neden alıyorsun?
Saglık ocagı mı istedi?
Bizden de istediler,drmuz 1 yasa kadr gerek yok demisti
Bizde anne baba gözlük kullanmadıgı icin tabi.
Sağlık ocağında 4 yaşta muayene etti hekimimiz bizimde sukur sorun çıkma di

Benim eşime de tatil de olmayan parayla tatil planları yaptığı çok oldu
Anam hepsinin kafa aynı valla benimkide yokken olmayan parayla çok güzel planlar yapar
Böyle saatim olsa alarm takardim kuzu heralde bahsetmistin o saatten hatırladım insallah bulursun çekmecede fln sa arkalara altlara bir bak istersen
Ay cimcime ojede sürermis e annesi o saçlara süs gerekiyordu Benim de canim istiyo bu sıra var şişede yapragim bu ara yapayim
Hoşgeldin canım özledik seni

Selam kizlar
nazenin9320 hoşgeldin canım yokluğun belliydi, yaptıklarını da ağız tadıyla yemek nasip olsun
yedirenk79 bereketli olsun canım, al hemen bı gram olur dolar olur. Ne güzel olmuş
Mercimek çorbası ve fırında biber dolması yaptım, dün yoğurt mayalamistim belki cacık yaparım.
Dün 2 kilo erikten erik suyu yapıp dondurucuya attım oglum kahvaltılarda seviyo meyve suyu
Kışlık hazırlıklarımı yaptım bı tursu kaldı, kornişon çıksın alıp yapicam.

Hosgeldinnn özledik

Selam canlar yazamadim bugun mantı yaptim isleri yapıp bime diye çıkıp şoka gittim günlük süt salam 30 lu yumurta süt domates patates limon ekmek kola cappy yeşil zeytin 65 tuttu yarin arkadaş gelcekti erişte kescektik haftaya gelebilirim ddi yarin belki keserim kendim belki biraz

Hoşgeldin özlettin

Kızlar sağolun inşallah bereketli olur.
Hiç bir iş yspmadım. Mutfağı toparladım. Dolabın meyve sebze bölümünü temizledim. Aldıklarımı yerleştirdim.
sarma işine giriştim. Tam başlayacakken kız uyandı. Yemek için kalktım. Yemek yedi. Sonra çişi geldi kalktım sonra kakası geldi kalktım heralde 2-3 defa da su istedi kalktım 2 saatte yarım tencere sardım. Bize yetecek kadar. Tabi biraz yardım eder gibi de yaptı
Eşim geldi sarma yoğurt falan yedik. Kız yemiyor zaten. Çiğ yedi :)
Bir bardak çay içtim. Babasına kitap okuyor bazen de sen oku diyorum. Ben okumayı bilmiyorumki diyor. Sonra Uykusu geldi Çayın devamını içemedim. Şimdi uyutuyorum.

Ben 55 tl markette harcadım.
2 paket toz antep fıstıgı,Aptamil süt 500 ml,kendimize süt,pita cig börek(canım cekti görünce)6lı organic yumurta.
Kız enginar yedi
Ben tabi asure
Anamdan alısmısım,asure olunca yemek yemiyorm.
2 tabak gömdüm sıcak sıcak.
Yarın kvdme,görümcsme yollarım yarım kiloluk kavanozlarda.
Babama yollarım kociyle,dükkanda yerler.
Asagı da ayakkabıcı var,kargolarım gelince cocuklar saolsnlar alıyo onlara indirir biraz koci.
Hatta kargocularla tanıdık olduk artk.
Denk gelirse onlara da veririm.
Kek flaan yapınca veriyorm iyi oluyor.
Kullan at kasık kase dolu evde mevlütten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…