İhtiyaçtan hariç verilen para en sevdiğim bereketli olsunGünaydın kızlar
Sabah 5 te yine gelip odasına çağırdı. 9 da uyandık. Kahvaltı yaptık toparladım süpürdüm. O arada odasında bebeğiyle oynadı. Biraz çay içip. Sonra parka götürmeyi düşünüyorum. O arada markete de uğrar alışveriş yaparım. Eşim iki gün önce 200 tl bıraktı zaten alışveriş yapmadım hiç. Bugün de 500 bırakmış ne için dedim biryere ödememi vardıyok sana bıraktım dedi ohhh dedim içimden birikime atarım biraz
Bacım senin anne fena valla başkası olsa ses etmez o kadar bakıyorlar der hala sana takılıyor senin eşinin tarafını sevmiyor ne yapsalar sorun oluyo galibaKoci hikaye atmıs.
Görümcemin cocuklar benimki,yerler oyuncak
Kresimiz hizmete acılmıstır demis:)
Annem hemen yazdı.
Bana mı laf atıyo kocan?
Dedim anne sana niye laf atsın?
Yok bakmıyorm diye bana laf atıyosa,azcık da anası kostursun diyo:S
Dedim anne 70 yasında kadın tam gün 3 cocuk bakıyo
El insaf dedim.
Artk durduramıyorm kendimi.
Kpderim taa bi uctan bi uca eve getiriyor kızı,sen ugrasma bize gelmeye trafige yakalanıyoruz dediler.
Yani su hafta cektiğimiz eziyetin haddi hesabı yok.
Hala üste cıkma pesinde.
Yat dinlen iste ordan laf sokusturacagına
Sağlık ocağında 4 yaşta muayene etti hekimimiz bizimde sukur sorun çıkma diBacım sen göz rand.neden alıyorsun?
Saglık ocagı mı istedi?
Bizden de istediler,drmuz 1 yasa kadr gerek yok demisti
Bizde anne baba gözlük kullanmadıgı icin tabi.
Anam hepsinin kafa aynı valla benimkide yokken olmayan parayla çok güzel planlar yaparBenim eşime de tatil deolmayan parayla tatil planları yaptığı çok oldu
Böyle saatim olsa alarm takardim kuzu heralde bahsetmistin o saatten hatırladım insallah bulursun çekmecede fln sa arkalara altlara bir bak istersenRolexim kayıp a dostlar.
Acım büyük
18 ayaar altın kaplama rolexim canım benim
Karsı komsu bizim KuveytliTur sirketleri var.
Yılda 1 hafta Tr ye tatile geliyorlar.
Karsı daireyi satın almıslar
Millette ne para var iste
Bize de hediyleer getiriyolar her gelislerinde parfümler vs.
Hamileydim en son geldiklerinde
Adam caldı kapıyı 2 kutu verdi.
Tesekkür ettim girdi iceri
Bi actık altın kaplama saat
Kociye de saat ama onunki replika.
Herhlde adam dogum hediyesi verdi bana
Ve o saat kayıp aglıcmmm
Suraya resmini bırakıyorm
Görenler en yakın polis merkezine bıraksın
Korkmustr o simdi bensiz
Ay cimcime ojede sürermis e annesi o saçlara süs gerekiyorduÇamaşır attım. Yıkanınca astım birazını da kurutmaya attım.Bugün saç makyaj yapayım dedim. Yaparken kız oje gördü istedi.sürdüm ona. Sonra parka çıktık. Parkta vakit geçirdik biraz. Sonra markete yola çıktık bugün meyve sebze indirim günü. Çok birşey almadım. Yolda arabada birisi domates satıyordu. 2.5 kilo aldım. 5 tl. Marketten de salatalık incir aldım kız elma istedi onu aldım. Kıza dondurma falan aldım. Geldik eve. El ayak yıkadık soyunduk döküldün.diş fırçalattım. Uykum var diyordu yattı kitap okuttırdu kalktı. Sen uyu diyoren son ayakta salladım az uyudu. Biliyorum uykusu var ama oyuncak oynama derdinde. Odası ve oturma odası oyuncak dağınıklığı.
şimdi işlere girişeceğim. Ama canım bir sarma çekti aşeriyorum sankikalkıp hemen yapasım var. Çok da yaptığım şey değil. Ama canım çekti ne yapaam işleri iptal edeyim eniyisi
Hoşgeldin canım özledik seniMerhabalar kadınlar kulübünün en güzel kızlarına. Tatilden döndüm ve sizleri okudum çok teşekkür ederim arayıp sormuşsunuz mutlu oldum bana iyi geliyorsunuz ama yazdıklarınızı görünce hatırlanmak hatırda kalmak meger ne kadar kıymetlimiş. Allah hepinizden razı olsun. Sizleri çok özledim hepinizi ayrı ayrı andım tatilde ne yapıyorlardır diye hep aklımdaydınız. Çok şükür hepiniz iyisiniz sağlıklısınız. Benim tatil güzeldi, yazlıkta koronadan sebep pek dışarı çıkmadık, denize de 5 kere gittik ben 3 kere girdim. Dikilinin suyu çok soğuk giremiyorum, ama eşim ve kızlarım üzülüyorlar zaten az geliyoruz diyorlar. Hep hafta içi gittik hafta sonu gitmedik. Bayramda hiç gitmedik Allahım bayram boyunca banyoya su hiç çıkmadı duşumuzu bile sabah erkenden kalkıp alıyorduk. Dikili Dikili olalı böyle yogunluk görmedim bizim ev caddeye bakıyor bütün gün ve gece araç geçişi bitmedi. Neyse bayram bitti haftasına o yogunluk azaldı.
Hosgeldinnn özledikMerhabalar kadınlar kulübünün en güzel kızlarına. Tatilden döndüm ve sizleri okudum çok teşekkür ederim arayıp sormuşsunuz mutlu oldum bana iyi geliyorsunuz ama yazdıklarınızı görünce hatırlanmak hatırda kalmak meger ne kadar kıymetlimiş. Allah hepinizden razı olsun. Sizleri çok özledim hepinizi ayrı ayrı andım tatilde ne yapıyorlardır diye hep aklımdaydınız. Çok şükür hepiniz iyisiniz sağlıklısınız. Benim tatil güzeldi, yazlıkta koronadan sebep pek dışarı çıkmadık, denize de 5 kere gittik ben 3 kere girdim. Dikilinin suyu çok soğuk giremiyorum, ama eşim ve kızlarım üzülüyorlar zaten az geliyoruz diyorlar. Hep hafta içi gittik hafta sonu gitmedik. Bayramda hiç gitmedik Allahım bayram boyunca banyoya su hiç çıkmadı duşumuzu bile sabah erkenden kalkıp alıyorduk. Dikili Dikili olalı böyle yogunluk görmedim bizim ev caddeye bakıyor bütün gün ve gece araç geçişi bitmedi. Neyse bayram bitti haftasına o yogunluk azaldı.
Hoşbulduk babyim. Ellerine saglık nefis görünüyor, afiyet şifa olsun.Efenim biz de nacizane asuremiizi yaptık Alyatosla
Kendisi yiyemiyor ama ona sekersiz yapacgım en kısa zamanda
Saolasın bacım aminHoşbulduk babyim. Ellerine saglık nefis görünüyor, afiyet şifa olsun.
Allah kabul etsin, ellerine sağlık canim.Efenim biz de nacizane asuremiizi yaptık Alyatosla
Saolasın bacımAllah kabul etsin, ellerine sağlık canim.
Çubuk tarçın göremedim üstünde
Eline sağlık baybiiiiEfenim biz de nacizane asuremiizi yaptık Alyatosla
Allah kabul etsin kuzumEfenim biz de nacizane asuremiizi yaptık Alyatosla
Hoşgeldin özlettinSizleri çok özlemişim artık sizleri bıktırıncaya kadar yazarım. Sizlere yazmayınca eksik gibi kalıyorum. Sizlere yazınca bir rahatlık oluyor içimde. Bizim ilçemizde doğalgaz çalışmaları devam ediyor sular sürekli kesiliyor. Dün kızım duşa girecek sular kesik, bu gün çamaşır yıkanacak sular yine kesik yeni geldi makinayı çalıştırdım. Kızlar bu yaz Ege o kadar sıcaktı ki anlatılır gibi degil, sizler yazıyorsunuz ya camı araladık diye bizim evde camlar-kapılar açık hemde 7/24 yinede çok sıcak salçam bile balkonda 3 günde kurudu. Biraz kışlık hazırladım ama çok yapmak istemiyorum dedikçe yapmışım. Allah agız tadıyla yemek nasip olsun.
Bende 1 tane kalmıştı diyeydin gönderirdim expres kargo ileSaolasın bacım
Bende kabuk tarcın kalmamıs skandaaal
Saolasn cnmEline sağlık baybiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?