- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.469
- 598
- 38
Alya 7-8 aylık flaandıkaç yasında canım?
Bakliyatlardan bi zar zor mercimek yiyor, bide yeni yeni bir iki kasik kuru fasülye yiyor
Yiyo bazen kahvaltıda erişte soruyo ç tesi 3 4 yumak yaparim arkadaşın işi çıktı haftaya gelirse bi okadar daha keserim bu sene bi çalışan kardeşime vercem eltimlere veremiycem yetmiyor hele bu sene düşmeden kaynaklı yerde çok oturamiyirum ağrı oluyo ogluş yesin azda bize olurEriste bence saglıklı bir karbonhidrat cocuklara.
İcinde yumurta süt var sonucta.
Bırak yesin:)
2 yas sendromu iste adı batasıca:Sarkadasımın kızıda herseyi yerdi oda nedense iki yaşına girince şeçmege başladı. 2 yaşı bir dönüm noktası sanki
benimkide bir yaşında kelle paçaya bayılıyorduAlya 7-8 aylık flaandı
Ben de tattırıyrm böyle yemeklerimizden.
Etli nohut yapmstım.
Ben nohutu eziyorm flaan vermeye calısıyorm
Tabi yemeğim olmus buz.
Cocuk sıkıldıysa demek beklerken
Elini daldırdı tabagıma,bir güzel sıp sıp dolandırdı icinde yakaladı nohutları yedi:)
Sonra koydık onune etinden de ye bari dedik
Ben de bi sene yapmıstım.Yiyo bazen kahvaltıda erişte soruyo ç tesi 3 4 yumak yaparim arkadaşın işi çıktı haftaya gelirse bi okadar daha keserim bu sene bi çalışan kardeşime vercem eltimlere veremiycem yetmiyor hele bu sene düşmeden kaynaklı yerde çok oturamiyirum ağrı oluyo ogluş yesin azda bize olur
Cok faydalıyms cocuklaraenimkide bir yaşında kelle paçaya bayılıyordu
annem arada bir yapıyorda eskisi gibi yemiyor kızımCok faydalıyms cocuklara
Drmız demisti bize 1 yastan sonra verin diye,ama anası yemediği icin anca kemik suyu iciyo cocuum
zaten firüssss var kelle pacacı nerde bulcaz:)
Gözü acıldı tabiiannem arada bir yapıyorda eskisi gibi yemiyor kızım
Tazeyken kesmesi zor canim ben tavada alt ust yapiyirum hemen sonta soğuyor kesmesi kolay oluyoBen de bi sene yapmıstım.
Yalnız kesimi hic olmamıstı benim
Sekli değil islevi diyip yemistik
vallahi ne istiyor bende anlamıyorum artık. Beli gizli rejim yapıyordur sıpaGözü acıldı tabii
Bizim de geçen demiştim bu topları kim toplayacak şimdi. Sen tabiki dediBenimki babas i varken nadir topluyor çok istediği bise varsa yapiyo bana topla diyo yok deyince ben yorgunum diyip babasına toplatiyor
Aman nazar etmeyin yesin yesin. Ama ilerde habire anne acıktım şunu yap bunu yap derse vay halineBiz cocuugu nazarlıcaz yakında
Babası kızım biizi de yicen diyo
Makarna vermedim ben daha.
Dün tabi makarna yapmıslar kvdem biraz vermis.
Görümcemin oglanın tabaga dalmıs elinde kasıkla
Anam tok evin ac kedisi
Tabi canım makarna istiyorlar sürekli. Yanına köfte veriyorum ya da et ya da kıymalı yapıyorum. Yoğurt yediriyorum. Faydalı şeyler vermeye çalışıyorumKız onu unuttum kurtarıcı makarna var pilavdan çok makarna erişte sever bide
Bizim de 1 yaşına kadar çoğu şeyi verdim yedi. Yemediği tek tük şeyler oldu. Muhallemi kaşık maması vs. Tabi yemek yedirirken hep şarkı söylüyordum. Söylemesem sanırım yediklerini de yemezdiBide daha kücük kesfediyo
Kardesimin cocklarda böyleydi 2 yasa kadr gayet ne versek yerlerdi.
Simdi sebze yemiyorlar,kız et yemiyor.
Oglan taneli seyleri seciyor icinden suyunu yemiyor
Ay bnimde ıslak mendilBizim de 1 yaşına kadar çoğu şeyi verdim yedi. Yemediği tek tük şeyler oldu. Muhallemi kaşık maması vs. Tabi yemek yedirirken hep şarkı söylüyordum. Söylemesem sanırım yediklerini de yemezdi
senin kız iştahlı maşallahAma bence benimki ici kıyılıyr cocugun organik beslenmeden ondan yiyor
Bulmısken yiyeyim,anam simdi ne abudik gubidik seyler yedircek kimbilir bana diyor bence icinden cocuk
Suanlık öyle bakalım 2 yas sonrası ne olcak:)senin kız iştahlı maşallah
benim oğlana yemek yedirmek bir sorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?