Küçük Düşün Büyük Olsun!

kesinlikle güzel düşünmüşsün ,bende aynı şekilde yaptım
stok candır valla , çıkar kullan ne güzel oluyor
benimde eylül -aralık arası maaşım vergi diliminden dolayı 600-TL düşüyor
ocak 31 de vergi diliminden çıkıyor.
o aylar bende daha dikkatli olmaya çalışıyorum

Ben öyle yapamıyorum yiyecek te ama yari ya inince şişe 5 lik alıyorum geçen filede 38 di orkide 4.5 kg ondan aldim daha açmadım var diğer şişede 1 kg fazla ben deterjan şampuan dus jeli fln zula yapiyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar kahvaltıya lavaştan sucuklu tost yaptim geçen aldim baktim kalmış ekmekte az esime ekmekten bize lavaştan gusel oluyormuş arada yaparim bide börek tarifi gördüm lavaştan ondan denerim yatak topladim toz aldim cokta bi iş yapmadım bugün yaprak sardim kahvalti sonrası pisti yayla corba yaptim belki 3 tane içli köfte var onu yaparim

Ay hepimizin öyle valla büyük temizlik yapıyorum sözde iki güne yine pis oluyo her yer dağılıyor evi düzenli olanlara ozeniyirum

Bu dediklerinden birkaçını denedim yemedi. Bizim de kahvaltı da omlet krep haşlanmış yumurta. Patates haşlama kızartma. Siyah zeytin. Hellim peyniri kızarmış. Domates salatalık biber. Tost sucuk kaşar ve ekmek. Ya da yağda hamur kızartması. Sosis çiğ yiyor vermiyorum ben.

domatesi sadece menemende yedire biliyorum, salataligi hic almiyor.
Benim asil sorunum ana yemekler, sevdigi seylerdende bikti artik, e yeni ne versem red ediyor

domatesi sadece menemende yedire biliyorum, salataligi hic almiyor.
Benim asil sorunum ana yemekler, sevdigi seylerdende bikti artik, e yeni ne versem red ediyor
Hepsi ayrı bizim de domatesi biberi pişmiş yemez. Ana yemeklerde sürekli aynı şeyleri yapmaktan ben sıkıldımyeninin tadına bile bakmıyor.

Kızlar evi toparladım, mıtfağa girdim ocak sildim toparladım makina boşalttım. Kız çorba istedi yaptım. Tavuk çıkarttım buzluktan akşama.
tam mutfakta işim bitti kapı silmeye başladım. Uyandı. 1.5 saat uyudu sonra baktım terlemişmi diye. Bahçeye götürecektin dedi. Tamam işim bitsin götüreceğim dedim. Tam elime bezi aldım çişim geldi dedi. Götürdüm. Sonra yine tam elime bezi aldım kakam geldi dedi. iş yapmak bana haram. Neyse o arada topları odaya döktü kendi odasına da oyuncakları döktü. Kaç defadır diyorum kızım toplarsan bahçeye ineceğiz banamısın demiyor. Oturdum onu bekiyorum. Gitti yattı yatağına. Sonra da gelmiş kahvemi istiyorsun çaymı hangi kahveden istiyorsunBu dağınıklığını toplamayı öğretmem lazım.

Aynı kızlar hele sicaklarda çocukta iştahla gitti sevdiği şeyleri çok yemiyor zorlamiyorum kışın daha iyi yiyor krep yumurtalı ekmek yumurtanın haşlanmış sarışını yiyo yağsa olanı tabağında yemiyor ben verirsem tost menemen sever kuymak yerdi eski den simdi hiç yemiyor ana yemeklerde bakliyat taze fasulye et tavuk köfte sever geçen sene balık da yedi bu sene yermi bilemiyorum almadık henüz kışın helva tahin pekmez fln yer sever

Benimki babas i varken nadir topluyor çok istediği bise varsa yapiyo bana topla diyo yok deyince ben yorgunum diyip babasına toplatiyor

kaç yasında canım?
Bakliyatlardan bi zar zor mercimek yiyor, bide yeni yeni bir iki kasik kuru fasülye yiyor

Biz cocuugu nazarlıcaz yakında
Babası kızım biizi de yicen diyo
Makarna vermedim ben daha.
Dün tabi makarna yapmıslar kvdem biraz vermis.
Görümcemin oglanın tabaga dalmıs elinde kasıkla
Anam tok evin ac kedisi

Anam tok evin ac kedisi
kiz cidden nazar boncugu tak

Anam tok evin ac kedisi
Kız onu unuttum kurtarıcı makarna var pilavdan çok makarna erişte sever bide

Bide daha kücük kesfediyo
Kardesimin cocklarda böyleydi 2 yasa kadr gayet ne versek yerlerdi.
Simdi sebze yemiyorlar,kız et yemiyor.
Oglan taneli seyleri seciyor icinden suyunu yemiyor
arkadasımın kızıda herseyi yerdi oda nedense iki yaşına girince şeçmege başladı. 2 yaşı bir dönüm noktası sanki

Geçmis olsun canim bizim evde daha 3 gündür fln iyi biraz daha çok sıcaktı artık serinler akşamları daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…