Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım çok sıkılıyor ya. yarın evime geçip temizlik yapacam. canım sıkılıyor demiş miydim.

Selammm...
Markete ugradim is cikisi. Ay ben ne balliyim. Alacağım ürünlerin hepsi indirime girmiş. 5 kg pril, 2 tane 6li kakaolu süt, yarım kilo lor, 500 gr şokella ve 30 lu yumurta aldım. 30 tl tuttu. Eski fiyatları da üstündeydi indirimli hali ile 14 tl daha ucuza almış oldum.
Hemen ıspanaklı böreğimi de yaptım. Yanına çay da yaptım mi tamamdir.
Mutlu akşamlar kızlar...

Benim de babam ve eşim aynı burç ve acaip benziyorlar sana katılıyorum kızlar babalarına benzeyen adamlar bulabiliyorlar :)

iyi aksamlar hanimlar:)
bugun kizima ayran ogluma meyve suyu aldim harcamam bu kadar..simdi cudanimda olan butun bozuklari aticam 5 tl falandir..atayim yani dimi..
ogretmen gunu hediye isimiz var..ne alicagima karar veremedim..
cok maliyetli birsey alamam..cokda kotu birsey alamam...orta halli birseyler olsun istiuyorumm.
butun fikirlere acigim..
bana fikir verin....
kendim etamin ve kokulu tas yapiyorum hobi olarak..acaba bunlarla ilgili birseylermi yapsam..yoksa baska birsey mi alsam..en cok zorlandigim sey hediye secme....
yar bana bir eglence medeeeet:)

Afiyetle yiyin insAllah

Selamss.

Ancak oturdum.
Kurabiyelerin hepsi bitti.
Bu elmalı kurabiyenin hamuruyla yapilan hersey guzel oluyo kizlar.
Cok begendiler.
Ama uzun bir sure elmali kurabiye göresim yok.
Oglumun okul saatine kadar takildim ama aklim evdeydi malum yemegim yoktu.

Oglumu aldim kostur kostur eve geldim ışık hiziyla.

Hemen ogluma yemek hazirladim Allah ne verdiyse
Eti soteledim.
Pilavimda var.

Ihlamurda attim ocaga kayniyo esim gelir birazdan.
Mutfagimi temizledim
Bulasik mak calistirdim.
Yarin sinav yok bu aksam rahatim.

İslerim bitti.
Oturdum azcik.

Hic para harcamadim.

Yarin arkadasim caya gelecek öglen cocuklari birakinca.

Yufkam var tava boregi yapicam.
Bi kac tane kurabiyem var
Birde nohut salatası yaparim malzemem var.

tr_lelli cok tsk ederim en kisa zamanda yapicam insallah

cagrida epey indirim var kizlar sebzelerde meyvelerde deterjanlarda falan. hafta sonu gitmemiz lazim pazara cikamiyorum orasida uygun sivi uagim yok almam lazim eksik hic bitmiyo yaa okula giden cocugum falan olsa yandikk vallahii

Şu çağrıyı kapadılar fena oldu ya
Cok ama cok uygundu bence diger marketlere kıyasla.

Maşallah...Ne güzel anlatıyorsun...Sen anlatırken hepsi sanki gözümün önüne geliyor...Bütün gün telaşın da bitmiyor çünkü hem evine hem çocuğuna çok düşkünsün...Nice kadınlar biliyorum senin tırnağın olamaz...Ha bu arada senin bu elmalı kurabiyeni yiyen bayıldı. Pazar günü kardeşimin doğum günü var. İki tepsi yapıp götüreceğim. Yaparken aklıma geliyorsun Allah razı olsun deyip gulumsuyorum...Hepimizin diğerinden öğreneceği çok şey var...İyi ki varsın

Canımm ya Allah razı olsun.
Benim pek arkadasim yok
Yani arkadasim varda dostum yok
Hersyimi anlatabilecegim kimsem yok.
Burayi cok sevdim sizleri,ortami
O sebepden icimden ne geliyosa oldugu gibi yaziyorum.
Sizler bana cok yakinsiniz öyle hissediyorum

Ögretmenini bayan mi? Bay mı?
Hobileriniz nekadar guzel öyle
Ben cok sabirsizim hic öyle elimde biseyle uzun süre ugrasamam.

Kizlar esimle BES i konusuyoruz
Eger esim 56yasi doldurursa yani emekli olursa 110.000tl alabiliyomus
2019da 10senemiz doluyomus.

Esim diyoki oglumuz icinde yaptiralim ama 100tl ödeyelim.(biz suan 350tl öduyoruz)
Bende bankaya atalim orda biriksin her ay 100tl diyorum
Napalim ya
Bilemedim ki.

ya var ya çok sinirliyim.. yarın evime gidecektim erkenden evimi temizlemeye, dip bucak bide. kaynanam aradı az önce, notere gidecekmiş bilmem ne diye, ben de onla gidermiymişim. ya kızı yanında 24 saat kalıyor o niye gitmiyor. hayır diyemedim. işim nolacak ya! offff! bunlara çok yüz vermeye gelmiyor yemin ederim.

Sıkma canını
Cok duramam islerim var dersin isiniz bitince evine gecersin canım.

Ögretmenini bayan mi? Bay mı?
Hobileriniz nekadar guzel öyle
Ben cok sabirsizim hic öyle elimde biseyle uzun süre ugrasamam.
bayan 30 yasinda yok..
anaokulu ogretmenimiz..
tsk ederim..
iki cocuk bni bazen bunalima sokuyo..hobiler olmassa olmazim oluyo..onlari yaparken daliyorum boyle..rahatliuorum..
bende tez canliyim..o yizden cok uzun surecek bir is yapmiyorum zaten...
uzin oldumu boguyo beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…