yaaa hadiii süper fiyatlar seviyom ben yaa ucuz ve güzel seyler bulmayıSana yazin aldigim elbiselerin resmini atarim
Fiyatlarinida yazarim :)
Simdi kaldirdim yazliklarla.
Cogunu 14.90
19.90a falan aldim.
Masallah cnm erken evlenip böyle bilinçli anne olanları tebrik ediyorum ben21 yasinda evlendim..erken oldu ama nasipten ote koy yok diyelim:))
biraz erken olmus ama iyi olmus..cumanin bereketini kapmissin..bize birsey birakmamissin...Gün aymasada bana günaydin :)
Hayırlı cumalar
hayirli cumalar sizlerede bugunun ve safi isminin hurmetine sifalar diliyorum:)Herkese günaydın
2 gündür hastayım rapor aldım
Pazara da baby shower yapacağım kardeşime çok işim var toparlansam da yapabilsem
hawar Geçmiş olsun cnm
Sağlık çok önemli
Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin
hayirli sabahlar hayirli cumalar aman Allahim bebis mi dedin sen Allah bagislasin...gunaydinn kizlarr
disarda yagmur var hava kapali bebis musade etse yaticam cunku tam yatmalik hava
ohhh erken kalkan yol alir..isiniz rast gitsin..hayirli isler...Günaydın kızlar
Eşimi oğlumu gönderdim. Ben de hazırlanıp çıkarım birazdan. Önce pazara gidip sonra işe gideceğim.
tsk ederim..bilincli olmak evet..hersey cocuklarim icin...Masallah cnm erken evlenip böyle bilinçli anne olanları tebrik ediyorum ben
hayirli isleriniz olsun...tekrae hayirli cumalar.....ise giden herkeste olan cumleler..yatmak istiyorum...esimide kaldirirken tam uyumalik hava dedi...:)))dedim kalk sen uyursan ben uyursam biz uyursak.....m.dedi hanimcim tamm kalkiyorum edebiyat yapma:)Günaydın herkese
Hayırlı cumalar
Bugun erken gitcem işe
Of hava cok kapalı
Yatmak istiyorum
sizede hayirli cumalarr.....mGünaydınlar
hayırlı cumalar
Midesinimi üsüttü acabaGünaydın kızlar. Büyük oğlum çok hasta. Dün öğlen okuldan geldiğinde yanıyodu zaten. Bir saat içinde kusma başladı. dün kızılay haftası için kutlama varmış okulda. Çok üşüdüğünü söylüyo orda. Bu soğukta başka bir yol bulabilirlerdi. Kocaman çok amaçlı salonu var okulun. Orda yapmamışlar açık havada yapmışlar. Bu yıl sabahçıyız. Sabah çok soğuk oluyo hava. Sonuç olarak çocuklar hasta oldu. Doktor penisilin verdi . Zaten iğneden korkuyo. Sabaha kadar kustu yavrum. Ne yedirsem midesinde durmuyo. Çok üzülüyorum. Bebeğe de bulaşmaması lazım hastalığın.
Yok kanka sensiz hic biryere gitmiyorum ben.Kizoom hamiste olsam gezerim ben
Getirtme beni oraya saçını başını yoların
tr_lelli kanki benim zulayi sen biliyon şimdi buraya yazamicam
Ben tatbakdan alıyorummTutumlu hatunlar bir sorum var
Ben kuruyemişi eskiden malatya pazarından alırdım
Darbeci olduklarını öğrendiğimden beri oradan almıyorum
Bimin paketlilerinden aldım fena değil cevizle badem içi
Tatbak bu bimdekilerden daha mı uygun ?
Uygunsa tadı nasıl ?
Yok kanka sensiz hic biryere gitmiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?