- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.423
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya degisik ama bu boylr halka halka ici soyuluyor bi anda govdemi kapladi 10gundur gecmediCanım işinin ehli birde alerjik bise değilse kan istemiyorlar alerjikse her yerde test yapmıyorlar araştırmada yapılıyor ben ilkbaharda yaptırdım 1 saate sonuç çıkıyor kan veriyorsun alerjik bazı maddeler iğneyle vuruluyor benim çimen alerjisi çıktı bu sene daha olmadı ama çok çıkamadık pandemide olabilir alerji ilacı veriyolar
ben cilt mantarindan supheleniyorumtr_lelli geçmiş olsun canım umarım iyi bı doktora denk gelirsin de hemen geçer
Ben oğlumu goturdugum 2 doktorda da sonuca ulaşamadım maalesef, iyi cildiye bulmak çok zor
Geçmiş olsun canımben cilt mantarindan supheleniyorum
sekli benziyo stresle sicklarla terlemeyle bagisligin dusmesiyle vs ortaya cikabiliyormus.
Hic duzenli ve saglikli beslenemiyorum malesef
asiri terledim bu yazda
stres zaten tavan bakalim ne dicek dr. sagol canim.
Bu dr. daha once aknelerimi tedavi etti.
sedef hast. vardi onuda tedavi etti.
Bir donem cilt mantari demisti bana ama boyle yaygin degildi kremle tedavi etmisti.
Sanirim ilac lazim kremle vs gecici cozum.
Benimde dikkat etmem lazimdi onemsemedim
Sagolasın canım amaan bugun diyorum beni bulur zaten hic iskalamaz es gecmezGeçmiş olsun canım
Öyle düşünme ama moralini yüksek tutSagolasın canım amaan bugun diyorum beni bulur zaten hic iskalamaz es gecmez
Su zamanda olmasaydi iyiydi hast. randevu yok bebeyle zorlaniyorum yeterince ztn
evet ya disa vurur benim cildim hemen sikinti stres vs yapinca.Öyle düşünme ama moralini yüksek tut
Bebek, ev derken çok yoruldun, muhtemelen basit bir şey vücut error veriyor biraz dur diyor bence
Sıkıntıdan da oluyo bazen sinirlenirim ellerim taş gibi olur damarlarım uyku önemli faktör ondanda olur ruh gibi gezerdim oglan geceler i uyumazdıevet ya disa vurur benim cildim hemen sikinti stres vs yapinca.
ya sivilce cikar ya ben ya boyle doker ya kizarir ya morarir.
Yorgunum, uykuyu severdim yani en azindan deliksiz uyur hep erken yatardim gece uyaninca dalamiyorum tam daliyorum kizin yine uyanma saati geliyo.
Kahvalti yapamiyorum bugun mesela 13.30gibi yedim ancak tam uyutuyorum kalkiyorum uyaniyo hadi salla yine.
Bi duzen oturtamadik hayirlisi.
Cok isterdim biraz gamsiz, vurdumduymaz olayim.
Benim ayaklar 40 numara kızlar ona göreSıkıntıdan da oluyo bazen sinirlenirim ellerim taş gibi olur damarlarım uyku önemli faktör ondanda olur ruh gibi gezerdim oglan geceler i uyumazdı
Babay işi bırakma bence kardeşinde törpülüyo anneni
Hergün markete gitme kuzum insan çok para harcıyor kahvemsi terlik atacak bak
Bak ben dolap alcam mutfaga almayrumBenim ayaklar 40 numara kızlar ona göre
Acitirsa sonra demedin, bilmiyorduk olmasın![]()
sen herkese yetiseyim derken, kendine yetiseniyorsun canim.evet ya disa vurur benim cildim hemen sikinti stres vs yapinca.
ya sivilce cikar ya ben ya boyle doker ya kizarir ya morarir.
Yorgunum, uykuyu severdim yani en azindan deliksiz uyur hep erken yatardim gece uyaninca dalamiyorum tam daliyorum kizin yine uyanma saati geliyo.
Kahvalti yapamiyorum bugun mesela 13.30gibi yedim ancak tam uyutuyorum kalkiyorum uyaniyo hadi salla yine.
Bi duzen oturtamadik hayirlisi.
Cok isterdim biraz gamsiz, vurdumduymaz olayim.
Ya aklıma şey geldi bide kardeşinin eşi baya zengindi galiba, annenler onunlamı kıyaslıyor acaba eşini? Babanın eşinle konuşmayı düşünmesi filan ,sanki oturup ciddi üzerinde konuşup karar vermişler gibi.Senin ev hayatına bu kadar müdahele etmeye çalışmaları çok yanlış.bence güzel bir dille konuş, çocuğuna bakmak istememeleri anlaşılabilir ama eşinle senin çalışman konusunu konuşmak istemeleri çok yanlış.Sanki adam seni zorla çalıştırıyormuş gibi.Est.
Bana iyi geliyor yazdıklarınız
Kendimi sorguluyırm cünkü
Ben mi yanlısım diye
Resmiyiz suan du bakalım nekadr sürcek![]()
Üçlü 'ler var 79 tl fln iki model var almak istiyorum bir tanesiniBen orta sehpa aldım cok basıy kurulumu
Ayakları takıveriyorsn hemen cnm.
Netten baktınmi canim neye benziyor yaralarYine buzluk ve dolabim doldu cok sukur.
Dibi gorcem tam Rabbim bereketlendiriyor.
Dun hep de az az aldik taze olsun diye doldu.
Buzluguda kiza kirmizi biber pure, tavuksuyu, falanda koymustum.
Esim diyo alim bisiler tavul falan yok dedim yer yok alma
ya degisik ama bu boylr halka halka ici soyuluyor bi anda govdemi kapladi 10gundur gecmedi
Bakalim adamı cok eskiden taniyorum alerji vs uzerine baya bilgili hastasi bol bakim ne dicek
Bayada büyükBenim ayaklar 40 numara kızlar ona göre
Acitirsa sonra demedin, bilmiyorduk olmasın![]()
Kesinlikle her dediğine katılıyorum. Ben de çalışırken her istediğimi alıyordum. İstediğim zaman birikim yapıyordum.babyloading87 ben 36 yaşındayım ve liseden beridir iş hayatım var, hem okudum hem çalıştım.
Yirmi yıldan sonra 6 aydır koronadan dolayı evdeyim. çok şükür biraz birikmisimiz vardı, devletten para geliyor.
Ama gelirim çok düştü, alışkın olduğum hayat standartlarından uzaklaşmak fikri beni çok geriyor.
Birşey almak istediğimde çalışmıyorum zaten diye iki kere düşünüyorum. İse devam etsem çok farklı planlarım vardı. Çalışmadığım için erteliyorum.
Evde zaman geçmiyor.
Siz de görüyorsunuz az çok tanıyanlar da var, bdvye kadar dalmış durumdayım sıkıntıdan ki normalde okumam bile.
Birkaç kere babam ekstra para verdi, kirada bir ev var. Kardeşlere bölüyor kirayı kimin ihtiyacı varsa. Ev aldigimdan beridir o paranın kuruşuna dokunmadım. Babam arada ekstra da verir hepsi annemde birikiyor.
Dün aradı ve kiracı evi boşaltıyor istersen iş bak sen de dedi.
O kadar zoruma gitti ki anlatamam, bu süreçte o paranın kuruşuna bile dokunmadigimi da bilir, sanki ona güvenip de calismiyormusum gibi hissettirdi bana. Şimdiye kadar da Allah razı olsun çok destek olmuşlardır ama hiç mevzuu edilmemiştir.
Yani diyecegim o ki, tırnağın varsa başını kasirsin.
Ailen bile olsa elden gelen öğün olmuyor.
Sen çalışırsan kendine ve çocuğuna daha faydalı olursun.
Üç sene sonra çocuk kreş yaşına gelince ise döneyim desen ülkede işsizlik durumu malum, elinde mesleğin varken kıymetini bil.
Gerekirse KV ile konuş ya da tam zamanlı calis ve bakici bak.
Ama insanlar senin çalışmandan rahatsız diye işinden asla çıkma.
Aynen kendi kazandığın para gibi olmuyo kocandanda alsan rahata harcayamıyosunKesinlikle her dediğine katılıyorum. Ben de çalışırken her istediğimi alıyordum. İstediğim zaman birikim yapıyordum.
şimdi çalışmıyorum diye iki katı hesap yapıyor ve alsammı diye düşünüyorum.Eşim vermiyormu tabiki veriyor kendi kazandığım gibi olmuyor. Bir de şu pandemi döneminde kardeşlerimin desteği olması bile kendimi kötü hissettirdi. Eskiden nice aldığım şeyleri şuan alamamak da öyle içime oturuyor. Ama kızım için başka çarem yok
Sen de az şey almıyorsun çoğunu paylaştın bizimle. Aldığı hediyede söz sahibiyse. Demekki sen çalışmasan destek olsa hepten söz sahibi olacak annen de o destek oluyor diyecek. Aslında şimdiden belli herşey.İste bana da bu koyuyr
ANne kardesim niye müdahil oluyoır diyorm?
Ee o da yardım etti sana diyor.
Etmesin.
İstemedim ki.
Kıza kıyafet vs aldı
Ben de aldım yiğenlerime hep,bunlar söylenir mi?
Yada yiğenime 2 parca sey aldım diye,onun geleceği konusunda söz sahibi olabilr miyim?
Kız zorunlu okula gitmiyor bu yıl.
Cocugun evde psikolojisi bozuldu,kardesine saldırıyor.
Acaba göndersen mi okula dediğimizde biz suclu cıktık,kapadık konuyu.
Biz sana yardım ettik,bizim de hakkımız konusu inanılmaz canımı sıkıyor.
Anneme cat cat söyledim,bosaldm artk.
Babamın faturasını ödediğini her fırsatta söylüyor bana anne,hos bisey mi bu dedim?
Benimkileri de söylüyr.
Yapmasın söylücekse dedim.
Direniyorm
Ama bekliyoırm ,annem cok bozuk.
Bakamıcam ben hastayım dicek yakın zamanda bence.