- 27 Şubat 2013
- 14.788
- 42.253
- 798
Olsun kuzu yarına yemegin olurKızı uyuttum 12:20 de erken kalktığı için uyutabildim. Ben de uyuyayım yarım saat dedim. Telefon çaldı. Dalmamıştım daha. Arkadaş aramış kaçta geliyorsunuz. Uyanınca yemek yedirir gelirim zaten erken uyandırırım dedim. 2-3 saat uyuyor. Birşeyler hazırlayacağım yemek yedirme birlikte yerler dedi. Mercimek köftesi falan yapacağım dediuğraşma dedim ama neyse ben de giriştim hamur işi yapıp götüreyim diye.Yumurta yok kızın doğal yumurtasını da kullanıyorum kaç defadır. Aşağıdaki marketten sipariş verdim 19 tl 30 lu yumurta. Bugünki harcamam bu :)
Akşama et haşlama ve makarna yapacaktım. Eşim yemeyeceğim dedi. Bakalım şimdilik eti haşlıyorum ben de tok olurum sanırım. Şimdi uyuyamadım bariii bir işe yarayayım
pismanligi olmus olabilir belki kendince cocuklarina vicdan yapiyordur ama bunun sorumlusu sen degilsin neticede.Aslında kıskanclıkta degil
Garip bi sekilde annelik yarısına girdi.
Ben baktım cocuklarıma
En iyi ben bakarım gibi
Alyanın bizim rutinleri var.
Ben cok ugrastım rutini olsun diye,aynı saatte uyusun,temiz gıdalar alsın.
Kardesimin cocuklar konusunda dha rahattı
2 ayda emmiyor diye bıraktı sagmayı.
Bana inanmıyorlar 1 yıldır sagıyırm diyince.
Niye yalan söyleyeyim
Yada ben tvye bakmıcsk diyorm,onunkiler tv karsısında büyüdü.
Evet imkanları var ama cocıklar da düzen yok.
Esi demeye baslamıs oglan 2 lere kadr ayakta,uyku düzeni olustur su cocuga diye.
Oyle bir yarısa girdi
Her cocuk farklı diyorz ama anlamıyor.
malesef öyletr_lelli canım geçmiş olsun hiç dikkat etmiyorsun kendine herseyde tam olmasın dikkat et kendine sağlık gidince herşey boş inan
Biz de de kocinin kurulus osmanı yıldırddı beni gecen kıspismanligi olmus olabilir belki kendince cocuklarina vicdan yapiyordur ama bunun sorumlusu sen degilsin neticede.
Sabir lazim..
Demek o okadar sabirli diil.
Bende sabirli diilim ama bende Alya icin sabrediyorum.
Mesela bu ara esimle uyumak istemiyor cunku cocugu aliyor kucagina yatar pozisyon uyutmaya calisiyor ya da besikde salliyor.
Bu donem ilgi bekliyor bizden.
Mesela yataga yanima yatirdim dun kirmizi baslikli kiz anlattim tabiki anlamiyor ama oyle dinliyor ki.
Ben mutfakda is yaparken onu pusetle yanima alip hep konusuyorum dinliyor izliyor
Ama tv acsam koysam karsisina cok da gzl izliyo simdiden hep ilgisini cekmeye calisiyorum
Nekadar boyle direnirim tv konusunda falan muamma kış geliyo esimin dizileri basliyo bakalim nolcek.
Canım büyüdükçe uykusu daha iyi olur kendini yormaya baslasin gecede kesintisiz oluyo benimki öyleydi corba yedirirdim yatmadan 1 saat once yada muhalleb i yapardım gece 1 2 kez uyanıp emer uyurduKizcagzim sabah erken kalkmisti uyudu guzelde daldi valla 2 saat olcek nazar etmim.
Tavsani elinde uyudu sifatini yidigimm.
Bu ara daha bi alistik birbirimize.
Yani ilk zaman ki bocalamalarim, aglamalarim geciyor.
O buyudukce oyuncaklar falan ilgisini cektikce oyalamak sanki daha kolaylasti.
Bende eskisi kadar gerilmiyorum.
Dunden pilav var 1 tabakda taze fasulye.
Kofte patates kizartcam aksama.
Ay sonu elti kizi kocasi gelcek sehir disindaki esim onun esini seviyor meslegi elinde efendi bi cocik.
Dedi bi aksam gelsinler mi cagiralim mi kalmaya(cocik sanirim 2 hafta kalip doncekmis izni sebebiyle) dedim gelsinler davet ederiz.
Cumartesine denk getiririm yemek yaparim esim kiza bakar.
korona falan hak getirekorkuyorum ama napim zaten gelirler mutlaka kizi gorcez diye.
Çok sevindim canim oglusun sana zorluk çıkarmaz evdede olsa tanıdık car bankacı evden çalışıyor ocaga kadar öyle olucak diyorduselam kızlar
bugün sabah çok güzel bir gelişme oldu
artık evden çalışacağım:)
musmutlu oldum
tabi evin zorlukları var ama idare edeceğiz bir şekilde
bu durumda eşimi al bırak konusuda kapandı
ay çok zor oluyordu
akşam eve geliyorum saat 20.00
şimdi eşim direkt çıkar gelir
ben hem iş yapar hem yemek koyarım
pijama ile işlem yaparım artık :):):)):)
Kız bende youtubeden yasak elmaya bakıyorum arada eşkıyayı bizde izliyoruzBiz de de kocinin kurulus osmanı yıldırddı beni gecen kıs
Eskiyası var bide
Ben kızı alıp yatak odasına geciyorm
O uyurken telden izliyorm ne izliceksem
Kulaklıkla
Zaten bi yasak elma var izlediğim
sanırım haziranı bulur böyleCanım büyüdükçe uykusu daha iyi olur kendini yormaya baslasin gecede kesintisiz oluyo benimki öyleydi corba yedirirdim yatmadan 1 saat once yada muhalleb i yapardım gece 1 2 kez uyanıp emer uyurdu
Çok sevindim canim oglusun sana zorluk çıkarmaz evdede olsa tanıdık car bankacı evden çalışıyor ocaga kadar öyle olucak diyordu
Kız bende youtubeden yasak elmaya bakıyorum arada eşkıyayı bizde izliyoruz
Off Allah siifalr versinakşama barbunya pilavım var
yanına çoban salata yapmayı düşünüyorum
bir arkadaşım covit olmuş , anneside covit yogun bakımdaymışçok üzüldüm
aminOff Allah siifalr versin
Senin için çok sevindim.selam kızlar
bugün sabah çok güzel bir gelişme oldu
artık evden çalışacağım:)
musmutlu oldum
tabi evin zorlukları var ama idare edeceğiz bir şekilde
bu durumda eşimi al bırak konusuda kapandı
ay çok zor oluyordu
akşam eve geliyorum saat 20.00
şimdi eşim direkt çıkar gelir
ben hem iş yapar hem yemek koyarım
pijama ile işlem yaparım artık :):):)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?