Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay ben oğlanı zaptedemicem herhalde şimdiden giydiremiyorum zıpır gibi dönüyor.yürümeye baslayınca kızla birlikte kan ter gözyası inşallah sağlıkla

Kayınvalideme gittim gerekli dozu aldım geldim
Oğlum ders dinlemiyormuş
Evet uzaktan eğitim bu dinlemiyor
Şuan dünyanın yaşadığı covit ve geçirdiğimiz süreç normal mi? Dersler normal olsun
Tabi onlar da çocuğu düşünüyor anlıyorum ama durum bu.
Sürekli dinlemiyor dedi bende haklısınız birlikte aşacağız dedim sonra durdum görüncemin oğlunu sordum o nasıl dinliyor mu? Dedim zira o da bire başladı
Eh Bu ara iyi dedi
Benim oğlum Mart’tan itibaren oline ders görüyor artık sıkıldı kolay drğil
Tabi ben özele gönderiyorum ya oradan vuracaklar
Yer mi Anadolu çocuğu
Dedim tekrar yaptır anne ben konuşurum
Benim oğlanda durmuyor ki
Azıcık dinlese yok bıktı oda da dolanıyor
Bakalım ne olacak ?

En güzeli peynirli canim patatesi buzluga girince sevemiyorim ben sigara böreği atarım kurtarıcı peynirli kalan peynirleri değerlendiririm hem bu ara buzluktan yer yok çok ilikli kemik aldim bayramda sanki kıtlık var gibi 5 6 bardak ılık suyum var bitsin haslar yer açarım bende pogaca börek seviyorum

Aynen kaşe mont dükkan kapanıyormus alayım dursun kenarda kısın lazım oluyor dedim . Kısa kollu giyerken bir tık erken oldu ama
Bende geçen sene ilk baharda aldim kumasi dokusu güzel çok uygun a almistim kapatan bir adamın maliymis başka arkadaşı koymuş reyona kilo aldim önü kapanmiyordu dahada aldim hiç kapanmaz

Benim ablamda ddi dinlemiyor sıkılıyor ev ortamı okul gibi olmuyo tabi canım insallah şu illet biter de çocuklar rahat rahat eğitim görür bu sene kurtardım ama seneye anaokulu olcak bizimki insallah biter o zamanlara

ben benimkine kizdigimda, eline birsey alip yere atiyor ve diyorki: oy düstüüüü aglamakli söylüyor bunu. Kinu degistiriyor güya arkadasimin kizida yalandan öksürmege basliyor cok sirin yaslar ya

Selam iyi geceler iyi uykular kızlar,
Gece yeni başladı :))
Bugün ancak girebildim. Arkadaşa gittim. Bayağı oturduk çocuklar oynadı biz işte edebildiğimiz kadarıyla Sohbet ettik. Sonra dönerken kız çimlerde oynamak istedi eve zor soktum. Uyucakmış ama öğlem orada yemek yemedi oyuncak sevdasına. Yemek yedirdim. Sonra uyumadı. Eşim gelince uyudu. Sonra da eşimle diziye devam ettik. Eşimin uykusu geldi. Ben de kapattım. Alışveriş yapmam
gerekiyordu. Kart kesim günüm Geçti. Yapmassam ayıp olur bugünü bekledim. Kıza ve kendime kitap aldım. 60 tl tuttu.
kıza şemsiye alacaktım.kardeşim dedi bekle bime sonbaharda geliyor 20 tl oluyor alma bence dedi. Çünkü o yaştayken iki defa aldım kırdı dedi.sizce ne yapsam kızlar.
Pastel boya da alacağım bakalım olmazsa ona dışarıdan bakar hallerim. Bir de kitaplık almam lazım kitaplar ortalıkta geziyor. duvara monte kenarları oval öneriniz varmı. İhtiyaçlar bitmiyor.
Daha da işim var siZden sonra mutfağı toparlarım. Çamaşır katlanacak kaldı öyle

Canım biz dizi falan hepsini bırakmıştık.Eski dizinin bölümlerini saniye saniye İzleyen eşim yoktu. Hala da izlemiyor. Sadece çocuğa uygun olan sahneli filmleri izlediğimiz oldu o da tek tük. Standart masterchef izleniyor.kızım masterchef olacak O da bir süre izleyip kapatıyor. Reklamlarda hiç açık bırakmıyırz. Gündüz ben zaten hiç tv açnıyırum.
Belki abartıyoruz ama ne bileyim. Çocuklar gördüğünü hemen taklit ediyor.
ya benim yeğenimle eşimim yeğenine ne demeli arka sokaklar takipçisi ikisi de

Sana pijama da yakışır gülüm hayırlı olsun

Valla bence de peynirli ve ıspanaklı en güzel borekler, bu saatte ve diyette super oldu kendim kasindim kızım patatesli seviyor o yüzden yoksa ben patatesli sevmem ama yerim

Güle güle oynasın kuzum. Ben de bayıldım ona baby nerden aldın ? Geçende de bimde kahvaltı sunum tabağı vardı bayıldım ama almadım. Ev tabak dolu. 6 lı ahşapa geçmeliydi biri kırılsa diğerleti çöp. Biraz mantık yürütüp para harcamayayım dedim K kahvemsi mutluluk gör beni ne cimriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…