Bı diziyi tam beğeniyoruz yayından kalkiyo, yeğenler ömürlük dizi secmisCanım biz dizi falan hepsini bırakmıştık.Eski dizinin bölümlerini saniye saniye İzleyen eşim yoktu. Hala da izlemiyor. Sadece çocuğa uygun olan sahneli filmleri izlediğimiz oldu o da tek tük. Standart masterchef izleniyor.kızım masterchef olacakO da bir süre izleyip kapatıyor. Reklamlarda hiç açık bırakmıyırz. Gündüz ben zaten hiç tv açnıyırum.
Belki abartıyoruz ama ne bileyim. Çocuklar gördüğünü hemen taklit ediyor.
ya benim yeğenimle eşimim yeğenine ne demeli arka sokaklar takipçisi ikisi de
Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versinakşama barbunya pilavım var
yanına çoban salata yapmayı düşünüyorum
bir arkadaşım covit olmuş , anneside covit yogun bakımdaymışçok üzüldüm
Aynı benim gibisinAşağıda nalburdan dolap kapağı için tutma yeri aldık 3 tane bakicam diye olursa ona para verces sütçü aksam süt kalırsa getirecek 2 kg cuzdanda 20 vardı onu direk köşeye attim yeni parayla karismasin diye
Güle güle kullan canım.Aynen kaşe mont dükkan kapanıyormus alayım dursun kenarda kısın lazım oluyor dedim . Kısa kollu giyerken bir tık erken oldu ama
Tam Ankaralısın kızKayınvalideme gittim gerekli dozu aldım geldim
Oğlum ders dinlemiyormuş
Evet uzaktan eğitim bu dinlemiyor
Şuan dünyanın yaşadığı covit ve geçirdiğimiz süreç normal mi? Dersler normal olsun
Tabi onlar da çocuğu düşünüyor anlıyorum ama durum bu.
Sürekli dinlemiyor dedi bende haklısınız birlikte aşacağız dedim sonra durdum görüncemin oğlunu sordum o nasıl dinliyor mu? Dedim zira o da bire başladı
Eh Bu ara iyi dedi
Benim oğlum Mart’tan itibaren oline ders görüyor artık sıkıldı kolay drğil
Tabi ben özele gönderiyorum ya oradan vuracaklar
Yer mi Anadolu çocuğu
Dedim tekrar yaptır anne ben konuşurum
Benim oğlanda durmuyor ki
Azıcık dinlese yok bıktı oda da dolanıyor
Bakalım ne olacak ?
??Bazen hepsi toplanıp geliyor
Allah’ım diyorum sen büyüksün
ben benimkine kizdigimda, eline birsey alip yere atiyor ve diyorki: oy düstüüüü aglamakli söylüyor bunu. Kinu degistiriyor güyaarkadasimin kizida yalandan öksürmege basliyor cok sirin yaslar ya
Benim de öyle canım ne diziyi beğendiysem çoğunu bitirdiler. Reyting dışıyız biz :)Bı diziyi tam beğeniyoruz yayından kalkiyo, yeğenler ömürlük dizi secmis
Bizim ki de 2 defa kırdı bence bekleSelam iyi geceler iyi uykular kızlar,
Gece yeni başladı :))
Bugün ancak girebildim. Arkadaşa gittim. Bayağı oturduk çocuklar oynadı biz işte edebildiğimiz kadarıyla Sohbet ettik. Sonra dönerken kız çimlerde oynamak istedi eve zor soktum. Uyucakmış ama öğlem orada yemek yemedi oyuncak sevdasına. Yemek yedirdim. Sonra uyumadı. Eşim gelince uyudu. Sonra da eşimle diziye devam ettik. Eşimin uykusu geldi. Ben de kapattım. Alışveriş yapmam
gerekiyordu. Kart kesim günüm Geçti. Yapmassam ayıp olur bugünü bekledim. Kıza ve kendime kitap aldım. 60 tl tuttu.
kıza şemsiye alacaktım.kardeşim dedi bekle bime sonbaharda geliyor 20 tl oluyor alma bence dedi. Çünkü o yaştayken iki defa aldım kırdı dedi.sizce ne yapsam kızlar.
Pastel boya da alacağım bakalım olmazsa ona dışarıdan bakar hallerim. Bir de kitaplık almam lazım kitaplar ortalıkta geziyor. duvara monte kenarları oval öneriniz varmı. İhtiyaçlar bitmiyor.
Daha da işim var siZden sonra mutfağı toparlarım. Çamaşır katlanacak kaldı öyle
Evet ya Allah rahmet eglesinSuna kıraç vefat etmiş. Kızının beni yalnız bırakma anneme çok ihtiyacım var sözüyle, hastalığıyla mücadele edip 20 yıl daha yaşadı kadın.
Ahaha Alya da yapıyo düstü diyoben benimkine kizdigimda, eline birsey alip yere atiyor ve diyorki: oy düstüüüü aglamakli söylüyor bunu. Kinu degistiriyor güyaarkadasimin kizida yalandan öksürmege basliyor cok sirin yaslar ya
Pastel boya sok da varSelam iyi geceler iyi uykular kızlar,
Gece yeni başladı :))
Bugün ancak girebildim. Arkadaşa gittim. Bayağı oturduk çocuklar oynadı biz işte edebildiğimiz kadarıyla Sohbet ettik. Sonra dönerken kız çimlerde oynamak istedi eve zor soktum. Uyucakmış ama öğlem orada yemek yemedi oyuncak sevdasına. Yemek yedirdim. Sonra uyumadı. Eşim gelince uyudu. Sonra da eşimle diziye devam ettik. Eşimin uykusu geldi. Ben de kapattım. Alışveriş yapmam
gerekiyordu. Kart kesim günüm Geçti. Yapmassam ayıp olur bugünü bekledim. Kıza ve kendime kitap aldım. 60 tl tuttu.
kıza şemsiye alacaktım.kardeşim dedi bekle bime sonbaharda geliyor 20 tl oluyor alma bence dedi. Çünkü o yaştayken iki defa aldım kırdı dedi.sizce ne yapsam kızlar.
Pastel boya da alacağım bakalım olmazsa ona dışarıdan bakar hallerim. Bir de kitaplık almam lazım kitaplar ortalıkta geziyor. duvara monte kenarları oval öneriniz varmı. İhtiyaçlar bitmiyor.
Daha da işim var siZden sonra mutfağı toparlarım. Çamaşır katlanacak kaldı öyle
BimdenGüle güle oynasın kuzum. Ben de bayıldım ona baby nerden aldın ? Geçende de bimde kahvaltı sunum tabağı vardı bayıldım ama almadım. Ev tabak dolu. 6 lı ahşapa geçmeliydi biri kırılsa diğerleti çöp. Biraz mantık yürütüp para harcamayayım dedim@kahvemsi mutluluk gör beni ne cimriyim
Atınca da dusuyo sonuç olarakAhaha Alya da yapıyo düstü diyo
Düsmedi attın diyoruz
Gluten alerjin olabilir kuzuSelam kizlar keyfim yok burayada gelip aktif olamiyorum.
baska bi dr. gidim dedim özel o da Allahin 5 ekime kadar bosu yok adamin.
Noldu böyle ya herkes yogun
Eski dr. gidicem mecbur.
Farkli dr. denemek istiyordum.
Gecmiyo malesef ayni duruyor dokuntuler hatta bel kismimda da gordum minik minik
dagiliyor sanki.
tahlil falanda istese nerde yaptiririm hic bilmiyorum dev. randevu yok zaten.
Dahiliyeye zor bela ay sonuna aldim deneye deneye dedim tahlil ister falan dursun cepte hazir.
Dev. hast. pek yapmak istemiyor pandemi sureci randevu bulamiyorum falan diye aglanicam yapcak bisi yok.
Birde sekeri azaltip sonra birakmayo dusunuyorum, glutenide öyle.
beyaz ekmek, unlu seyler sadece tadimlik yicem.
Vucut biseylere tepki veriyo arindirmam lazim kendimi.
Zaten vucuda yarari olmayan seyler.
evdekilere bu donem yapamayarak azaltmistim boyle devam edicem.
Alisacaklar onlarda zamanla.
Haftada 1 ya da 2 haftada 1 defa kek bisi yaparim.
Gecistiririm.
Saglikli ve glutensiz az yiyerek beslenenlerin daha zinde, daha enerjik, daha saglikli ciltleri oldugunu gozlemledim.
bende supheleniyorum.Gluten alerjin olabilir kuzu
Dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?