- 8 Ocak 2015
- 6.090
- 19.102
- 448
Kızla 2 saat anca gidebilriiz 5 saat durmaz yoldababyloading87 izmir tarafına gelsenize baby ayvalıgın denizi soguktur baya
Panco havlumuz var müslin değil amaO yaştaki bebekler için şu tenteli baby float lar çok kullanışlı oluyor, birde denizden çıkınca giydirmelik müslin pançolar .
İyi tatiller
Kız 55.90 heryerde yudum torku. Diğerleri de vardır bayağı.solede kullandim cnm o da gzl yag 60lira olacakmis baksana olur valla
Çok çeşit deri hastalığı var canım. Benim kız bebekken bir hastalık oldu bacağının bir yerindeydi. Değişik bir isim söylemişti doktor. Aklımda kapmadı. Şimdi bacağında izi kaldı.sagol canim kasinti seklinde bu egzamanin cesitleri varsa o da olabilir cunku aci agri yok.
Ayy o ütü beni de delirtecek. Bir parça yapıyorum birdaha çıkıyır.Günaydın kızlar
Oğlan uyurken az iş yapıyım dedim
Dip banyoyu yıkadım çok iyi oldu
Şimdi de ortalık toplayıp süpürürsem bugünlük yeter
Ama ütüm var o kısım sıkıntı açıkcası
Neyse allah Kerim yaptığım kadar
Bugün biraz kuru dolma ve yaprak sarıyım diyorum hem hafta içine ek olur gende yeriz akşama
ıspanak var onu da kavurup çorba yapsam tabi oğlan yemez ona ben ek bir yemek düşünmeliyimyaprak sarması çorbayı yer tabi
Ana olma taş ol
Uyuyor keyfi yoktu umarım toparlanır
Eline sağlık afiyet olsun becerekli hanım :)
Hafif ateşi çıktıAyy o ütü beni de delirtecek. Bir parça yapıyorum birdaha çıkıyır.
neden keyfi yok kuzumun
Grip aşısımıHafif ateşi çıktı
Bende calpol verdim
Şimdi yarıyor
Şimdi babamla konuştum
Annem ve ikisinin aşıdan sonra ateşi çıkmış
Canım sıkıldı
Geçmis olsun canim hasta mı oglun ütü en sevmediğim valla hele ev sicakkenGünaydın kızlar
Oğlan uyurken az iş yapıyım dedim
Dip banyoyu yıkadım çok iyi oldu
Şimdi de ortalık toplayıp süpürürsem bugünlük yeter
Ama ütüm var o kısım sıkıntı açıkcası
Neyse allah Kerim yaptığım kadar
Bugün biraz kuru dolma ve yaprak sarıyım diyorum hem hafta içine ek olur gende yeriz akşama
ıspanak var onu da kavurup çorba yapsam tabi oğlan yemez ona ben ek bir yemek düşünmeliyimyaprak sarması çorbayı yer tabi
Ana olma taş ol
Uyuyor keyfi yoktu umarım toparlanır
Avşada güzel canim ben orayı seviyorum otel varmi bilmiyorum apart pansiyon tarzı hepPanco havlumuz var müslin değil ama
Ay ondan alcktık hep görüyordk.
İi oldu tenteyi hatırlattıgın cnm.
Valla ins gidebiliriz iyi tatil olur:)
Tesekkürler
Bimde osmancik varmi bilmiyorum baldosu güzel şoktaki osmancik güzel beğenmediğim olunca dolma sütlaç bitiriyorum bendeDolma içini hazırladım, mercimek çorbası yaptım
Şimdi anne vakti
Haberleri izliyorum️
Oğlan biraz daha uyanmaz umarım
Hafta içi hızlı sporumun seansı var ona gideceğim 400 tl olmuş o da bana
Gidince 350 tl olsun diyeceğim
BİM’den Osmancık pirinç aldım hiç memnun değilim sert pişmiyor
Tarım krediden alacağım
Onun kuru gıdaları güzel
Bunu çorbalarda filan bitirmem gerek
Kimse sevmiyor ütuyu bende yapicam bugunAyy o ütü beni de delirtecek. Bir parça yapıyorum birdaha çıkıyır.
neden keyfi yok kuzumun
Sinirlenme canim sizede degisiklik olur özlemistir anneanneyiGünaydın kızlar
Gece kız uyandı geldi aramıza yattı uyudu. Sabah kalktık kahvaltı yaptık kızımla. Eşim gitti.
evi toparladım bugün hiç iş yapasım yok. Evi bir süpürsem iyi olur.
Eşim aradı kızı biryerlere götürelim. Sıkıldı sürekli evde dedi. Dün konuştuk anneme gidiş biletini mudanyaya al daha yakın dedim. beni almaya gelecekler kardeşim ve eşi. Aramış diyor kardeşimin eşi de demiş yalovaya alma mudanyaya al. Bana diyor kesin hesap yapmıştır yakın diye. Yuuıh dedim. Ben de öyle dedim sana daha yakın. Sonuçta ne gerek var daha uzak yere gelmelerine. Sana idoda çocukla uzun süre zor olur dedi. Ben de zor olmaz dert etme kaç defa bindim zorluk yaşamadım dedim. Sanki kendi birisi gelse demeyecek mi daha yakın olana al bileti diye. Böyle yorumlarına sinir oluyorum.Neyse sonuçta gideceğiz sürpriz yaptı bu güzel deyip sinirlenme kızım diyorum
Evet canımGrip aşısımı
Geçmiş olsun canım.Evet canım
Şimdi konuştum tekrar annem daha iyi babamı çok rahatsız etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?