Küçük Düşün Büyük Olsun!

yeni basladim bacim 2 gundur yiyorum cildime o dokunmamistir.
kurdesen mi dokuyorum bak o da kafama takildi
ben bur kac yil kurdesendim canim. Kurdesende cildin kabariyor ve kasinti oluyor. 24 saat sonra geciyor ve vücudunun baska yerinde ortaya cikiyor.
Umarim kurdesen degilsindir. 7 yil cektim. Insallah daha basit ve hemen gececek birseydir

Hakkında hayırlı olsun canim

Kızlar ben bim den destan diye vanilya aldım hiç kullandınız mı
Bimden pek birşey almszdım. Kardeşim alıştırdı. Çok şeyini keşfettim. Zeytini var çok güzel açık zeytin peynir alırdık biminkileri beğendim. Mavi kapaklı kavanozdaki İnci marka zeytinler harika açık zeytinden daha güzel.
ama vanilya falan denemedim. Kardeşim orada çalışıyor herşeyini oradan alıyor.

Pöç Ankaranın mı yemeği canım. İlk kez duyuyorum. Hergün masterchef izleyen kocam var bir sorimm ona nasıl birşeymiş

Dualarımız seninle canım. Sen hangi yakada oturuyorsun. Farklı yerler uzak olmayacakmı

Pazar günü turşu kurmayı düşünüyorum
Pazar’a gideceğim vakit kalırsa etimek tatlı düşünüyorum
Evdekiler alıştı istiyorlar
Ahh bir pazara gidebilsem. Turşu yapacağım da. Benim koci göndermiyorki. Ne lazımsa söylr alayım diyor. Bakalım yarın ikna edersem giderim turşuluk malzeme için

ben bur kac yil kurdesendim canim. Kurdesende cildin kabariyor ve kasinti oluyor. 24 saat sonra geciyor ve vücudunun baska yerinde ortaya cikiyor.
Umarim kurdesen degilsindir. 7 yil cektim. Insallah daha basit ve hemen gececek birseydir
gecmiyo bu cozemedim ki ne oldum cars. diger dr. gidicem asistani cars. arada alirim dedi bi gorsun bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…