Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese selamlar. Canısı elinde ben var. Yemeklerin çok güzel oluyordur.

Kafamın gidişatı iyi değil valla beden sorucaktım.pandemi vakti beden değişince böyle oluyor :)
Bence 38 tam olur. 36 da dar olur. Bir de hangi markadan alacaksın onlar önemli. Mango Zara gibi yabancı markalar dar oluyor. Ama seçil tüzün gibi türk markaları biraz daha geniş oluyor.

Bence 38 tam olur. 36 da dar olur. Bir de hangi markadan alacaksın onlar önemli. Mango Zara gibi yabancı markalar dar oluyor. Ama seçil tüzün gibi türk markaları biraz daha geniş oluyor.
Ya mangoda falan bedenler o kadar farklı ki tam cıldırmalık iki kıyafet alsam biri iade oluyor.valla daraldım .çok teşekkür edeeim bu arada

Kız ben 52 kiloyum 36 giyiyorm
49 da 38 bol olmaz mı?

Selam kızlar beden krizimi çözmeye calısırken 3 5 bişi yazayım dedim.eşimle gelecek yıl planlaması yaptık
7 bin balkonu kapatma
5 civarı robot süpürge
3.5*2 den bi bana bi eşime telefon
1.5 dikey süpürge
3 civarı cocukların kordon kanı saklanma ödemesi
gibi büyük meblalara ihtiyacım var cok pahalı her şey ya
Sırayla halledeyim diyorum acelesi yok benim telefon hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…