Herkese selamlar. Canısı elinde ben var. Yemeklerin çok güzel oluyordur.A101 yaptım 30 tl,sprey kolonya buldum sonında(6.95 tl,resmen reyonun arkasına gizlemisler 2 tane)siyez bulgurlu mercimek aldım,6lı organic yumurta,kutu süt,türk kahvesi.
Tepsi kebabunı hazırladım.
Siyezli mercimegi koydım ocaga kaynıyor.
Kolonya güzel,paketli ürünlere flan iyi olıyor ama 2 tane de sprey dezenfektan siparisi vercem.
Otelde dokundıgumuz yerlere falan lazım olacak.
Kız gelene kadr kahvemi icip yemegi pisircem.
Ay onu hep derler ama ııh ortalama bi lezzeti var eliminHerkese selamlar. Canısı elinde ben var. Yemeklerin çok güzel oluyordur.
Nasıl kac kilodur kızKızlar ya 1.57 boy 49 kilo kac kilodur sizce ay delireceğim
Kafamın gidişatı iyi değil valla beden sorucaktım.pandemi vakti beden değişince böyle oluyor :)Nasıl kac kilodur kız
Beden mi demek istedinKızlar ya 1.57 boy 49 kilo kac kilodur sizce ay delireceğim
Bence 38 tam olur. 36 da dar olur. Bir de hangi markadan alacaksın onlar önemli. Mango Zara gibi yabancı markalar dar oluyor. Ama seçil tüzün gibi türk markaları biraz daha geniş oluyor.Kafamın gidişatı iyi değil valla beden sorucaktım.pandemi vakti beden değişince böyle oluyor :)
34 olmalısınKafamın gidişatı iyi değil valla beden sorucaktım.pandemi vakti beden değişince böyle oluyor :)
Ya mangoda falan bedenler o kadar farklı ki tam cıldırmalık iki kıyafet alsam biri iade oluyor.valla daraldım .çok teşekkür edeeim bu aradaBence 38 tam olur. 36 da dar olur. Bir de hangi markadan alacaksın onlar önemli. Mango Zara gibi yabancı markalar dar oluyor. Ama seçil tüzün gibi türk markaları biraz daha geniş oluyor.
Kız ben 52 kiloyum 36 giyiyormBence 38 tam olur. 36 da dar olur. Bir de hangi markadan alacaksın onlar önemli. Mango Zara gibi yabancı markalar dar oluyor. Ama seçil tüzün gibi türk markaları biraz daha geniş oluyor.
Canım şöyle açıklayın mango zara gibi yabancı markalarda 38 olur gibime geliyor. Ama türk markaları 36 olur. Çünkü baya küçük oluyor Avrupa beden. Onu da açıkladım.Kız ben 52 kiloyum 36 giyiyorm
49 da 38 bol olmaz mı?
Senin boyun uzun sanırım baby öyle okumustum sanki.ben böyle ufacık tefecik içi dolu tursucuk gibiyimKız ben 52 kiloyum 36 giyiyorm
49 da 38 bol olmaz mı?
Gibi gibiSenin boyun uzun sanırım baby öyle okumustum sanki.ben böyle ufacık tefecik içi dolu tursucuk gibiyim
Tü tü masallah diyeyim asagılardan selam ederim artık ben sanaGibi gibi
1.74 düm ben
MAAŞALLAH. Uzun boylulara çok imrenirim. Hamileyken de çok güzel oluyorsunuz uzun boylularGibi gibi
1.74 düm ben
Bu boya 52 kilo bayaaaa mankensin o zaman babyyGibi gibi
1.74 düm ben
Koronun da kalıpları dar eklemek isterimBence 38 tam olur. 36 da dar olur. Bir de hangi markadan alacaksın onlar önemli. Mango Zara gibi yabancı markalar dar oluyor. Ama seçil tüzün gibi türk markaları biraz daha geniş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?