Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde 2500 ödedik kasko 1000 de ev su elektrik aidat kk 4000 gelmiş batırdı bizi bu araba daha bir de mercedeste gözü adamın
Aralıkda da sağlık sigortalarımız süresi doluyor. Yenileyeceğiz. Ofki offf daha da çok hayallerimiz var

Masallah
Merceddesin yıllık bakımını da hesap etsin
Ben kendime yapmadım kıza yaptm ama bu sene virüsten ötürü yapsam diyorm öderiz artk 5000

Masallah
Ben kendime yapmadım kıza yaptm ama bu sene virüsten ötürü yapsam diyorm öderiz artk 5000
Bazı özel sigortalar böyle salgınları karşılamıyor bilgin olsun
İnfulanza testi filan kapsamına bak

Slm kızlar
İki gündür koştur koştur yag tavan yapmış pasta çörek yapmayın 56 olmuş kosuyo yag resmen
Bugun görümce ye bilezik aldık baya gr aldı parası varmıştı güzel ama alfıkları
Altın ucmuş iyice ama kuyumcu tıklım tıklım millette baya para var

Bazı özel sigortalar böyle salgınları karşılamıyor bilgin olsun
İnfulanza testi filan kapsamına bak
Ben yatarak tedavide daha cok düsüniyorum
Tamamlayıcı saglık da olabilir
Test vs yaptırırız yine cepten de.
Yatarak da sigorta iyi oluyor.

İyigecelers
Kız sükür uyudu
Gelirken arabda 20 dk uyumus
Bi enerjiyle geldi
Annemin komsusunu torunu rahatsız bebeklikten beri
Bizim drun bulundugu hastaneye gidiyolarmjs
Aksm acile gittik dar kactık demisler
Aglayanlar ,sıra bekleyenler,korona hastanesi olmjs resmn orası demisler
Ekimde asımız var annem götürmeyin bak sakın diyo
Götürmeyip napcaz zaten 13.ayı bitirdik gec bile kaldık
Ama dr tmm ekimde getirin dedi
Napcaz hic bilmiyorm

Geçmiş olsun canım

Eşim geç geleceğim dediği için bir tepsi kar yağdı tatlısı yaptım
Yine rahat durmadım
Epeydir canım istiyordu
Nasılsa toplu diyete gireriz artık
Araba bakımı demişsiniz gerçekten çok pahalı
Benim araç Bmw masrafı be vergisi hatrı sayılır oluyor
Yıllık 1.200 tl vergisi var
İsyandayımm

Vergi azmış yine canım benim arabanın vergisi yıllık 2000 in üstünde kasko sigorta bakım offf

İyi fiyatmış kuzu. Ben de yeni baktım fiyatlara 1lt 10 tl hiç denk gelmedi. Hiç kampanya da yok. Yarın koşup alayım. Zulo yapmam lazım.

Masallah
Biz de kızla sadece bana yaptırdık yaptırmak zorundasınız dediler. Ama virüsten dolayı hastaneye gitmedim. Geçen yıl işime yaradı. Eşim de geçen yıl sigortası yoktı hastaneye 700 dem fazla para ödedi.

Aile hekiminiz sakinse ona yaptırın canım. Ben geçen gittiğmde kimsecikler yoktu. Aşılarımızı aile hekimine hemşireye yaptırmıştık. Ama bu dönemde bana hastaneler daha temiz geliyor.

Görüntü de ataydık kuzum. Olmadı şimdi. Belki biz de yapardık pasta :))
Bmw borumu öyle kolay değil bmw sahibi olmak

Selamsız daldım. Ancak okudum parça parça fırsat buldukça.
kız öğlen uyumadı. Baktım o değil ben uyuyacağım. Kalktım. O da kalktı. Zaten uyuyası yoktu. Sonra eşim geldi. Bana yemek yapma dedi. Kızı biryerlere götürelim diyordu. Sonra kıza çorba yapıyordum kemik suyuna mercimek.Eşim geldi acıktım aaa ben de içeriö çorba dedi. Ben de yanına makarna yapıverdim. Alem adam yemek yapma diyor sonra yemek arıyor
Neyse yedik. Makinayı boşalttım mutfağı topladım. Tabi kız yemedi aç değilim dedi. Uyudu saat 17:00 de.Ben de film açtım izledik. Çok duygulandım filmden. Annem filmi 2019. Kendi annemin yaptıklarıyla çok özdesleştirdim fikmdekileri. Bir de kendi anneliğimi ilerde neler yaşayacağımı düşündüm bir an. Filmde kızın kv kızın ailesini küçümsüyordu. Eşimde dedi benim annemde de vardı o herkesi beğenmezdi . Yahu insanlar nasıl tepeden bakar hiç anlamam hiç de sevmem burnu büyüklüğü üstelik yokluğu da görmüş annesi. Yaşasa hiç anlaşamazmışız
Neyse kız uyandı. Yemek yedi b çekmece sahile gittik. Geldik uyudu ikisi de ben de sizinle muhabbetteyim. Bugün havamı soğudu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…