- 27 Şubat 2013
- 14.792
- 42.262
- 798
Bizde 2500 ödedik kasko 1000 de ev su elektrik aidat kk 4000 gelmişEkim sonu nerden baksan 4000 tl sigortalara gitcek
Biz tatile gidiyorz
İste insanlar böyle böyle batıyor
Hadi 2-2,5 benim gramlar etse.
onla kasko +trf hallederiz
kızın saglık sigortası 1500 cıkar diye tahmin ediyorm.
Onu da kkna geccez.
Yada hic kk,altın karıstırmıcam direk kızın bileziğin birini bozcaz
Gramları da tümletip 1-2 aya yerine koyucaz
Ay tatil bizim neyimize iste
Est.Tü tü masallah diyeyim asagılardan selam ederim artık ben sana
Ay ben değildimMAAŞALLAH. Uzun boylulara çok imrenirim. Hamileyken de çok güzel oluyorsunuz uzun boylular
MasallahBizde 2500 ödedik kasko 1000 de ev su elektrik aidat kk 4000 gelmişbatırdı bizi bu araba daha bir de mercedeste gözü adamın
Aralıkda da sağlık sigortalarımız süresi doluyor. Yenileyeceğiz. Ofki offf daha da çok hayallerimiz var
Bazı özel sigortalar böyle salgınları karşılamıyor bilgin olsunMasallah
Merceddesin yıllık bakımını da hesap etsin
Ben kendime yapmadım kıza yaptm ama bu sene virüsten ötürü yapsam diyorm öderiz artk 5000
Ben yatarak tedavide daha cok düsüniyorumBazı özel sigortalar böyle salgınları karşılamıyor bilgin olsun
İnfulanza testi filan kapsamına bak
Geçmiş olsun canımIkı gecedir burnum tıkanıyor erişte keserken gel git yaptim arkadaş yufka pisirirken keserken vantilatör actim arkandaydi üşüttüm sanırım gecesi dondurma yiyip yattimgeceden beri böyle ılık suya apitera zen vardı ondan karıştırdım ictim aksama nane limon yada ıhlamur yaparim olmadi
Vergi azmış yine canım benim arabanın vergisi yıllık 2000 in üstündeEşim geç geleceğim dediği için bir tepsi kar yağdı tatlısı yaptım
Yine rahat durmadım
Epeydir canım istiyordu
Nasılsa toplu diyete gireriz artık
Araba bakımı demişsiniz gerçekten çok pahalı
Benim araç Bmw masrafı be vergisi hatrı sayılır oluyor
Yıllık 1.200 tl vergisi var
İsyandayımm
İyi fiyatmış kuzu. Ben de yeni baktım fiyatlara 1lt 10 tl hiç denk gelmedi. Hiç kampanya da yok. Yarın koşup alayım. Zulo yapmam lazım.Yağ fiyatları ciddi artmış
A101 de 10 TL üzeri alışverişe 1 litre yudum 10 TL dedi kasadaki kız, normali ne kadarki indirimli ürün diye koydunuz dedim.
18 TL imiş satış fiyatı
Sıvıyağa böyle fahiş zamlar gelince tırsıyorum ben, sonra sırayla herşeye geliyor çünkü
Bence 36 dır.Kızlar ya 1.57 boy 49 kilo kac kilodur sizce ay delireceğim
Gibi gibi
1.74 düm ben
Biz de kızla sadece bana yaptırdık yaptırmak zorundasınız dediler. Ama virüsten dolayı hastaneye gitmedim. Geçen yıl işime yaradı. Eşim de geçen yıl sigortası yoktı hastaneye 700 dem fazla para ödedi.Masallah
Merceddesin yıllık bakımını da hesap etsin
Ben kendime yapmadım kıza yaptm ama bu sene virüsten ötürü yapsam diyorm öderiz artk 5000
Aile hekiminiz sakinse ona yaptırın canım. Ben geçen gittiğmde kimsecikler yoktu. Aşılarımızı aile hekimine hemşireye yaptırmıştık. Ama bu dönemde bana hastaneler daha temiz geliyor.İyigecelers
Kız sükür uyudu
Gelirken arabda 20 dk uyumus
Bi enerjiyle geldi
Annemin komsusunu torunu rahatsız bebeklikten beri
Bizim drun bulundugu hastaneye gidiyolarmjs
Aksm acile gittik dar kactık demisler
Aglayanlar ,sıra bekleyenler,korona hastanesi olmjs resmn orası demisler
Ekimde asımız var annem götürmeyin bak sakın diyo
Götürmeyip napcaz zaten 13.ayı bitirdik gec bile kaldık
Ama dr tmm ekimde getirin dedi
Napcaz hic bilmiyorm
Görüntü de ataydık kuzum. Olmadı şimdi. Belki biz de yapardık pasta :))Eşim geç geleceğim dediği için bir tepsi kar yağdı tatlısı yaptım
Yine rahat durmadım
Epeydir canım istiyordu
Nasılsa toplu diyete gireriz artık
Araba bakımı demişsiniz gerçekten çok pahalı
Benim araç Bmw masrafı be vergisi hatrı sayılır oluyor
Yıllık 1.200 tl vergisi var
İsyandayımm
Görüntü de ataydık kuzum. Olmadı şimdi. Belki biz de yapardık pasta :))
Bmw borumuöyle kolay değil bmw sahibi olmak
[/QUOTE
Atarım kız
Allahtan eşim finans ediyorVergi azmış yine canım benim arabanın vergisi yıllık 2000 in üstündekasko sigorta bakım offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?