Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun canım
Bir bebek için hayatının şokunu yaşadı yazık kuzuya
Korkması çok normal
Bununla geçmiş olsun
Artık daha hareketli gözünden sakındığı günler başladı

Mecbur gitcz zaten
Rotaların son dozları da var

Geçmiş olsun canım
Bir bebek için hayatının şokunu yaşadı yazık kuzuya
Korkması çok normal
Bununla geçmiş olsun
Artık daha hareketli gözünden sakındığı günler başladı
Saolasın
Hep dikkat ediyorm negatif konusmamaya hakkında.
Her cocuk kadr yaramaz
Normal bunlar diye kendimi yatıstırıyorm
Ama inanılmaz hareketli
Dursa yerinde az bi bukadr daha olcak diyorz kilosu
Kardesimin oglan cok yaramazdır tüm gün kosar ama kendine zarar vermez bebekliğinden beri
Alya tüm gğn düsüp ,biyerlere carpıyor kendini

tarhana chipsi nasil yapiyorsun canim?
Ben tatile kettle götürüp mama sisesini onun icinde isitiyordum canim. Kapagu tam acilmali tabi.

cok gecmis olsun!!! Allah korusun tüm cocuklari

tarhana chipsi nasil yapiyorsun canim?
Ben tatile kettle götürüp mama sisesini onun icinde isitiyordum canim. Kapagu tam acilmali tabi.
Tam cipsde sayılmaz benimkiler
Galeta seklinde
Tarhana
Yogurt
Zeytinyagı
Az karbonatla ile hamır yapıp galeta seklinde fırına veriyorum
Cıvık olursa tam bugday unuda katıyorm az.
Disleri icin iyi oluyor kemiriyor

Geçmiş olsun kuzuma. Biz o düşmeleri çok yaşadık. Koltuk sandalye tepesinden. Sonra da eşim mutfakta yanındayken düştü. Bir panik yaptı eşim. O gece dışarı çıktı kız uyuyunca stresten. Bayağı dert etmişti. Erkekler bizden daha panik.
ne kadar yükseklikte mama sandalyesi. Nasıl şimdi iyimi.
genelde birşey olmuyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur. İki saat uyutmıyorum ben genelde.
öyle bir kız çocuğu bende de var. ağlar ağlar sonra anında aynı şeyleri yapar. Tabi eskiden daha korkusuzdu. Şimdi azcık duruldu.

Yeni yürüyor normal canım. Onun için çok bir heyecan o hareketler.
bizim daha yeni koşmaya başladığında evde anlık gözümün önünde düştü. Hala kaşında çok az iz var. Eşim aylarca kafamı ütüledi. çok şükür çok iz kalmadı.Güzel kaşlarının nazarı dedim :) çok şükür daha beterini yaşamadık. Parkta hala peşinde dönüyorum.

Özel aşımı canim yoksa ebeler vuruyor sağlık ocağına randevulu çağırıyor larmis çok sıra olmuyo ddi komsu

Soğudu bu tarafta sahil daha serindir ama iyi oldu ev iyi suan yağmur gösteriyi bakalim geçen bende kemik sulu yaptim mercimeği efsaneydi tadı oldukça atarim içine kemik suyu eşim çok beğendi

Geçmiş olsun canim artık yuruyorsa yapar halı olsa bi nebze daha az acir yada etrafına yastık fln atarsin anne baba panik olup bağırınca daha çok korkuyor çocuklar bizimkide yeni yürüyordu masanın şeffaf örtüsü vardı onu tutuyo esimde bunu kaldır diyip duruyordu yine derken ertesi gün tutamadı bi an düştü masanın içe doğru alnını vurdu masanın demire baya ağlamıştı şismisti hala ortum yok masada

Aynı şeyi 9 aylıkken yaşadık, benim hatam vardı ama kalkamaz diye bağlamamıştım 2 dk diğer odaya gittim pat bütün gün ağla ağla bir hal olmuştum
Çok şükür bir şey olmadı ama bana ders oldu tabi
Çok geçmiş olsun

Iyi pazarlar kizlar bugun 11 e geliyodu uyandım gece geç uyuyabildim bir başağrısı ilaçta kesmedi bide burun tikanikri ondan uyuyamadim sabah buzlukta aldığımız böreği attım fırına kaynanam gelmedi isleri çıkmış erken dönces ddi aksam dun gelcekti topla derken yazamadim eristeler kurudu arkadasiminkini paketledim gece sabah kendiminkini hallettim iki kiloluk yogurt bidonu ve birazda posette oldu az pisirdim dun oğlana güzel olmuştu kahvalti sonrası etraf topladim eşim bir müşteriye söz vermişti ona gitti o yokken bir makine camasir actim lavabo yikadim klozet temizledim hali örtüsünü yikadim gece eşim cay döktü onu serdim simdi oğlanı yikadim ıhlamur yaptim soguk algınlıgı ilacı ictim kek yapmıştım aksam ihlamurla içtik oglusla

Ütuleri yapamadım gece baş agrisindan onlari hazirladim yapar kaldiririm simdi aksama yemegim yok eşim durum isteyelim dfi sevdigimiz biter var ordan isteriz az sehriye çorbası yaparsam iyi kahve yapar içerim sonra birde bozukluk fln koymuştum cebe onlar i eşim yokken atarim şiseme

Pazar çok uygundu
Barbunya domates salatalık patlıcan soğan şeftali incir çilek
Turşuluk acı biber
Kırmızı lahana
Kıvırcık roka
80 tl harcadım
Markete gittik su tavuk pirzola iki kilo (kampanya varmış)
Uzun zamandır aradığım mini borcamları buldum
Çocuk gibi sevindim
Emek aldık oğlana rulo kat
Un kampanyadaymış 2 kilo aldım malum artık pasta börek yapıyorum
95 tl de orda harcadık
Şimdi balıkçıya akşama balık yapalım dedik
Pazarlık yerleştirip yemeğe koyulacağım

Masa örtüsü bende de yok hala. Örtsem çekiyor. Hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…