- 8 Ocak 2015
- 6.090
- 19.103
- 448
İYi bari ya .bizim cocuklara benim de yaptırasın var aslında bi arastırmam lazımKarsılıyor
Suan cogu sirket karsılıyor oandemi oldugu icin.
Karsılamazsa zaten yenilemede müsteri bulamazlar.
Yurtdısına giris cıkslarda seyahat saglık yapılıyor ya günlük ucuz bi sigorta o,50-60 tl o bile covidi karsılıyor suan.
Ben 1 yasina kadar almayi dusunuyorum.Ya lelli ben onları cok pahalı buluyorum.tam buğday ununu migrostan falan alıcam.bir tarhana alabilirdim onu da annem ben yapayım dedi.migrosta tam bugday unlu makarnalar var yaparsam onları alsam olmaz mı ?
Aynen cok gider aslında .ben de pekmezle tatlandırayım diyorum .keçiboynuzu özü mantıklı amaBen 1 yasina kadar almayi dusunuyorum.
200tl veririm tamam ama 2-3 ay gider diyede tahmin ediyorum cogu 500gr.
Neticede sabah kahvalti vericem, corba yapicam, yogurt mayalicam meyve puresi yapicam.
Ordan aldigim muhallebi irmik un falan ancak muhallebilik, mamalik. aksam ya da sabahlari altarnatif olur.
Mesela pancake, krep yapma zamani gelince kendim tam bugday ununu keciboynuzu tozu, pekmez falan katarim.
elma konsantresiyle tatlandiririm falan.
Keciboynuzu ozu ve elma konsantresini tatlandirmak icin kullanicam.
Etrafimdaki tarhanalara guvenemedim baharatsiz olmali yarim kilolukda olsa kiydim paraya valla.
Epey gider neticede az az yapicam.
Ama tabiki etraftaki organik seylerede bakilir.
Ben suan market gezmek istemiyorum.
Int. alsam hep kargo cikiyor tek parca urune kargolar odersemde boynuz kulagi geciyor.
Ben evde tam bugday unu alip makarna yapicam.
Eriste kesmeyi biliyorum havuz suyuyla, pancar suyuyla yaparim 1 beze 1 beze (tabi severse)
keciboynuzu oksuruge astima falan inan ilac.Aynen cok gider aslında .ben de pekmezle tatlandırayım diyorum .keçiboynuzu özü mantıklı ama
Ah lelli ikizler anne sütü almıyor zaten kıs en büyük korkum resmen. Ihlamur alıcam inşallah ben de ona alıstırayım cocukları diyorum bakalım nasipkeciboynuzu oksuruge astima falan inan ilac.
Tozuda, pekmezide.
Yedirmeye calis mutlaka.
Tozunu yediremezsem ben pancake zamani onlara akaticam.
Kek yaparim ona katarim.
Kisin bize ilac olur bunlar.
Ihlamuruda eksik etme
Ben ihlamuru, ayva, armut, elmayla kaynatip icircem
Icmezse bebe bisk, muhallebilerine mutlaka katicam.
Biz kisin ihlamur cok iceriz hic demlik inmez asagi masallah oyle cokda hasta olmayiz.
Ben alip bi denim bakim yani 3ay gider diye tahmin ediyorum boyle olursa uyguna bile gelmis oluyor.
Bende takviye kullaniyorum gun icerisinde.Ah lelli ikizler anne sütü almıyor zaten kıs en büyük korkum resmen. Ihlamur alıcam inşallah ben de ona alıstırayım cocukları diyorum bakalım nasip
lelli bende hiç vermedimBen 1 yasina kadar almayi dusunuyorum.
200tl veririm tamam ama 2-3 ay gider diyede tahmin ediyorum cogu 500gr.
Neticede sabah kahvalti vericem, corba yapicam, yogurt mayalicam meyve puresi yapicam.
Ordan aldigim muhallebi irmik un falan ancak muhallebilik, mamalik. aksam ya da sabahlari altarnatif olur.
Mesela pancake, krep yapma zamani gelince kendim tam bugday ununu keciboynuzu tozu, pekmez falan katarim.
elma konsantresiyle tatlandiririm falan.
Keciboynuzu ozu ve elma konsantresini tatlandirmak icin kullanicam.
Etrafimdaki tarhanalara guvenemedim baharatsiz olmali yarim kilolukda olsa kiydim paraya valla.
Epey gider neticede az az yapicam.
Ama tabiki etraftaki organik seylerede bakilir.
Ben suan market gezmek istemiyorum.
Int. alsam hep kargo cikiyor tek parca urune kargolar odersemde boynuz kulagi geciyor.
Ben evde tam bugday unu alip makarna yapicam.
Eriste kesmeyi biliyorum havuc suyuyla, ispanakla,pancar suyuyla yaparim 1 beze 1 beze (tabi severse)
Şimdi ağlayıp yaptırmaya çalışır. Alışmasın bence de. Sonra başetmek zor olur. Ben ağladığı zaman hiç yapmadım.Ay Alya da basladı
Bi istediği olmasın fake aglamalar yapıyor
Gözünde damla yas yok feryat figan aglıyor.
Ben gaddar ana Alya agla hayır diyorım
Bütün gün lambaları acıp kapıcam diye agladı
Koci bassın nolcak diyo
Ben dedim oynayayamam onla saatlerce kucagımda lamba ac kapa
Dikkatini baska yöne cektim hep
Aklına geldikce aglıyır
Cabuk uyandı bizimkide
Yedirebildiğini yedir canım. Ben bebekken de bu saydıklarının çoğunu yediremedim. Kefir istedim hiç içiremedim. Tabi şimdiye göre daha iyi yemiş haliydi bebekliği. İnşallah iştahlı olur. Hiç zorlamaz annesini kuzumMakarnavitmaya baydim 207tl zabah zabah.
Ama makarna bulgur bunlari almadim tabi
O karisimlardanda almam.
bebek irmigi, bebek muhallebisi, keciboynuzu pekmezi, elma konsantresi falan aldim.
Denim bakim severse kizim alirim 1-2 defa daha
Kendim lor, labne, yogurt ve peynir alti suyu yapicam.
ilikli kemik suyunuda annem yapacak.
Hatta ilerleyen aylarda paça da eklicem corbalarina az az ne yedirirsem ayinda kâr bana buyudukce yemiyolar malum.
Sabah hemen hizli hizli evi topladim kiz uyanmadan.
esimde diyo nie acele ediyosun.
dedim kiz uyancak daginik salon.
Mutfagi topladim.
Toz aldim.
Ev supurup yemek yapicam.
Kiz esniyo geri uyutim biraz.
1 saat de uyusa yeterdi.
biz hallederiz bacım.lelli bende hiç vermedim
senin dediğin gibi çorba meyve püresi öyle devam ettim
o mamaların içeriği senin yaptıgın tarhanadan daha iyi olamz bence :)
insallah tek temennim.Yedirebildiğini yedir canım. Ben bebekken de bu saydıklarının çoğunu yediremedim. Kefir istedim hiç içiremedim. Tabi şimdiye göre daha iyi yemiş haliydi bebekliği. İnşallah iştahlı olur. Hiç zorlamaz annesini kuzum
yok canımPöç Ankaranın mı yemeği canım. İlk kez duyuyorum. Hergün masterchef izleyen kocam var bir sorimm ona nasıl birşeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?