Küçük Düşün Büyük Olsun!

yorum bekliyorum bacimsu
babyloading87 gecmis olsun kuzu beylee beylee buyuyolla
Bizde bağımlılık yaptı o avşar tadı çok güzel arkadaşım diyetistenle zayiflamisyi simdi yine gidiyo geçen geldiğinde içelim ddim çok ödem yapıyı böyle sodalar ddi

Anam bide evde 2 bogaz oldular basıma
İstekleri bitmiyor
Kız da mama mama diye geziyo evde

Kociyi pazara yolladık
Palamut almıs,yesillik,seftali
Fırında yaptık kız da yedi iiyi oldu
Ben de mozaik pasta yaptm öglen
Kızı uyuttum kahve yaptm
Yıgıldım koltuga
Kolay gelsin kuzu çalışırken pazar günleri ışık hızıyla geçiyor derdim hep birde çocuklu daha cabucacik bitiyor

Kolay gelsin kuzu çalışırken pazar günleri ışık hızıyla geçiyor derdim hep birde çocuklu daha cabucacik bitiyor
Pazar yoruyor cidden.
Düzensiz oluyorz cok
Öglen oluyo kahvaltıdan kalkmamız
E biz kalkıyorz ,kızın ögle yemegi geliyor.
Ben kahvaltıya kadr bisey yiyemiyorm kızın pesimde
Mutfak topla,camasır yıka
Aksm yemegi düsün pazarları hic dinlenemiyorım
Mozaik pasta yaptm dedim siz uyurken
İyi bos gecmemissin o arayı degerlendirmissin diyo bna
Sana dedim ucRım burdan adam

Selam kızlar
Sizden sonra köfte yaptım birazını buzluğa attım, Piyaz için kuru fasulye haşladım. Eşim piyazı yaptı. Sonra kız uyandı.
Yemek yedik. Sonra çay faslı kız biraz kum oynadı. Oynuyor çabuk sıkılıyor. Sürekli sıkıldımlar başladı. Parmak boyası istiyor sürekli
Babası ütü masası ütü almış oyuncak habire dolabını dağıtıp ütü yapıyor.
bugün de dolabından kıyafetleri çıkarmış bu da kirli o da kirli deyip çamaşır makinasına atıyor ilerde yap derim yapmaz :))

Sonunda ütüler bitti yak yak eşimin arkadaşının arabayla gitmişlerdi arabada sorun olmuş gec geldi dürum istemedim zaten sehriye çorbası yapmıştım kemik sulu buzluktan pide çıkarıp firinladim nbitane domates ayran yetti şükür peşin e aşure yedik ana oğul belgesel izledik cocumm aslan olup kovaladı beni şiseme 15 tl normal zulaya 20 attim sonra dürüm almadım diye 15 daha attım alsak benimki nakit taşımıyor pek sen öde derdi simdi cay keyfi yapiom geldi eşim tokum ddi en sevdiğim evde zirnik ekmek yok zaten ddim çocuğu yikadim hava serinledi yagiyo çıkmadık sabah ekmek alınacak su azaldı yarinda gider sali alirim

Güzel oluyo mozaik kahveyle seviyorum ben iki dilim gomuyorum

Aslında sordum kardeşime. Kardeş grubunda. Kardeşim yazdı diğer kardeşim demiş şunu şunu ben alacağım diye.
para da mantıklı aslında. Halı ince kalır sanki. Annemlerin orası kış günü çok soğuk oluyor. Mutfağa kalın halı kullanıyor. Çok sağol fikrin için canım.

Iyi akşamlar herkese. Bence canım büyük mağazaların hediye çeklerinden al. Istediğin limiti de belirle. Benim kardeşimin yakınlarına hediyesi hep budur. Bir de zevkler farklı oluyor.

Ponçiğim yaaa yesin iştahlı olsun inşallah.
bizim armutu yerken yüzünü buruşturuyordu. Kız ilk yeme videoları var sen de çek sakla hatıra. Nasıl yalandığını görsün ilerde
Evet ya soğudu hava bugün. Şu yaz mevsiminden kopamıyorum kıza dün gece kısa kollu pijamasını giydirdim.
gece tuvalete kaldırdım. Sabaha doğru da o uyandı geldi aramıza yattı. Gece lambası da çok işe yaradı.Gece uyanıp ağlayarak geliyırdu. Oysa mutfağın led ışığını açıkbırakıyorduk ama demekki yeterli olmuyordu. Ondan gece lambası iyi oldu.

Erken uyumadığı için uzun uyumuş olmasın. Sanki sen daha erken saati yazıyordun yanlışmı hatırlıyorum.
günde kaç defa uyuyor gündüz uykusu tek ve uzun uykuya dönebilir. Artık 1 yaşında. Bizim iki uykuyken 1.5 2 saatlik uykulardı.1 yaşında tek uykuya düştü. 3 saat uyuyor çoğunlukla tabi bazen daha az uyuduğu da oluyor hiç uyumadığı da. 2 yaşından sonra da bazen gündüz uyumamalar başladı. Bakalım 3 yaşında ne değişecek

Turşu kaldı kurulacak siz ölçünüz nasıl kızlar lelli sen yapıodun galiba
Ben annemin verdiği ölçüyü yapıyorum. Bir litre suya 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sirke katıyorum. Sarımsağı da az kullanıyorum. Biz çok sarımsaklı sevmiyoruz. Az limon tuzu serpiştiriyorum. Az da nohut ve kereviz sapı attığım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…