Bizde bağımlılık yaptı o avşar tadı çok güzel arkadaşım diyetistenle zayiflamisyi simdi yine gidiyo geçen geldiğinde içelim ddim çok ödem yapıyı böyle sodalar ddi
Evet özel asısı da var spn dozÖzel aşımı canim yoksa ebeler vuruyor sağlık ocağına randevulu çağırıyor larmis çok sıra olmuyo ddi komsu
Meyveli sodalarda cok seker varBizde bağımlılık yaptı o avşar tadı çok güzel arkadaşım diyetistenle zayiflamisyi simdi yine gidiyo geçen geldiğinde içelim ddim çok ödem yapıyı böyle sodalar ddi
Anam bide evde 2 bogaz oldular basımaGecmis olsun herşey yapıp gecen benim oğlan ablasına beşikten yastık fırlatmayaa kalk yastıkla uç kafa vurdu çene vurmuş epey agladı aklım çıktı buyuseler okul çağında anca kendini idare ediyo ömürden ömür gidiyor resmen
Yapacagım şeylerde uyurken yapıyorum genelde
Kolay gelsin kuzu çalışırken pazar günleri ışık hızıyla geçiyor derdim hep birde çocuklu daha cabucacik bitiyorKociyi pazara yolladık
Palamut almıs,yesillik,seftali
Fırında yaptık kız da yedi iiyi oldu
Ben de mozaik pasta yaptm öglen
Kızı uyuttum kahve yaptm
Yıgıldım koltuga
Pazar yoruyor cidden.Kolay gelsin kuzu çalışırken pazar günleri ışık hızıyla geçiyor derdim hep birde çocuklu daha cabucacik bitiyor
Güzel oluyo mozaik kahveyle seviyorum ben iki dilim gomuyorumPazar yoruyor cidden.
Düzensiz oluyorz cok
Öglen oluyo kahvaltıdan kalkmamız
E biz kalkıyorz ,kızın ögle yemegi geliyor.
Ben kahvaltıya kadr bisey yiyemiyorm kızın pesimde
Mutfak topla,camasır yıka
Aksm yemegi düsün pazarları hic dinlenemiyorım
Mozaik pasta yaptm dedim siz uyurken
İyi bos gecmemissin o arayı degerlendirmissin diyo bna
Sana dedim ucRım burdan adam
Aslında sordum kardeşime. Kardeş grubunda. Kardeşim yazdı diğer kardeşim demiş şunu şunu ben alacağım diye.Neye ihtiyacı olduğunu öğrenmeye çalışıp ona göre birşey alsan daha iyi olur bence.
Direkt sorarsan annelerin birşeye ihtiyacı olmaz da gerçi çaktırmadan laf arasında ogrensen
Yıkanabilir mutfak halısi geldi benim aklıma. İki tane bile olsa kullanılır.
Onun dışında tabak canak fazlalık yapmasın.
Ya da ufak bir mutfak objesi tuzluk, biberlik gibi içine de bir miktar para istediğini alirsin diyip gönderilebilir.
Bizimki karşılıyormuş mesaj gelmişti bana.Baby covidi karsılıyor mu ? Geçmiş olsun prensese düşmeyen cocuk olmuyor ne yazık ki
Öyleyse su dönem için ekstra mantıklı.Allah korusun da hastane olayı zor yaBizimki karşılıyormuş mesaj gelmişti bana.
Iyi akşamlar herkese. Bence canım büyük mağazaların hediye çeklerinden al. Istediğin limiti de belirle. Benim kardeşimin yakınlarına hediyesi hep budur. Bir de zevkler farklı oluyor.Aslında sordum kardeşime. Kardeş grubunda. Kardeşim yazdı diğer kardeşim demiş şunu şunu ben alacağım diye.
para da mantıklı aslında. Halı ince kalır sanki. Annemlerin orası kış günü çok soğuk oluyor. Mutfağa kalın halı kullanıyor. Çok sağol fikrin için canım.
Ponçiğim yaaa yesin iştahlı olsun inşallah.oglen pazara gittim
Kabak,havuc,salatalik, semizotu,maydanoz, dereotu, peynir, zeytin, kiza yakalik, corap aldim.
Annem sponsor oldu coguna 15tl ancak harcamisimdir.
peyniri ve zeytini kartla cektim sadece 46tl
Elma ve süt alcaktim kaldi esim yarin alir.
Eve gelince kabak ve havucu yagsiz pisirdim rendeleyip yogurt kattim yedim
Kizada yogurtlu sulu kismindan yani accik agzina verdim ayy nasil yalaniyo agzini yidigim..
Yogurt vericem artik.
Elma suyunada baslicam.
makarnavitmadan siparis olusturdum 200tl lik.
Bugun kart kesim yarin siparis gecicem.
Bebek irmigi, bebek muhallebisi, bebek tarhanasi, tam bugday unu, tam pirinc unu, keciboynuzu özu falan bir posta alip denim bakim.
Severse alirim 2ayda 3 ayda bir.
Sonra makarnalarini denicem.
Bir dahaki ay yogurda elmaya ek muhallebiyle devam edicem.
dr. sorup ilerlemicem kizim tatmak istiyor severekde yalaniyo poncik az az baslicam.
sonra kahvaltiya da baslarim.
Zaten formul mamada aliyoruz.
Kasik mamada aldirdim aptamilin ayrica ek gida surecinde ara ara ondan da vericem.
Bir baslimde devami gelir
Sonra eve gel ev topla pek de bisi yapmadim evde
Annemlere indik babam balik almis gelin dedi.
Ruzgarda vardi hasta etmem insallah.
Simdi uyudu bi de donusu var ev yakin ama arabayla gelmedik yagmurlugunu kapatirim artik sarar sarmalar.
Ev serinledi uzun kollulara gecirdim kizi tulum giydiriyorum.
Erken uyumadığı için uzun uyumuş olmasın. Sanki sen daha erken saati yazıyordun yanlışmı hatırlıyorum.İyi cok sükür
Bu ikea antiloplardan iste
Valla biz yorulduk o yorulmadı kostururken
Ben de uyutmadım 11 de oldu olay
13.00 i gece uyudu 2.5 saat uyudu döne döne
Töbe yarabbim dedim düsünce kafada uyku yeri yerine mi geldi naptı
Tam tehlikeli dönemleri Allah sabır versin :)Valla bu kız büyürken ben cöktüm
Öglende salıncaktan sarkıyordu baglı ama zor yakaladık kafa agır bastı
Düsmeden tuttuk
Ben annemin verdiği ölçüyü yapıyorum. Bir litre suya 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sirke katıyorum. Sarımsağı da az kullanıyorum. Biz çok sarımsaklı sevmiyoruz. Az limon tuzu serpiştiriyorum. Az da nohut ve kereviz sapı attığım oluyor.Turşukaldı kurulacak siz ölçünüz nasıl kızlar lelli sen yapıodun galiba
Benim de favorim o. Eşim diğerini seviyor.Güzel beğendim armutlusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?