Evet baharat takımı da yok düzgün çok eskiydi o da mantıklı geldi. Çok sağol canımyedirenk79 baharat takımı benim annem bayılıyor baharat takımlarına .
EvetMeyveli sodalarda cok seker var
Çok sağol canım o da mantıklı bakalım bir düşünüp karar vereceğimIyi akşamlar herkese. Bence canım büyük mağazaların hediye çeklerinden al. Istediğin limiti de belirle. Benim kardeşimin yakınlarına hediyesi hep budur. Bir de zevkler farklı oluyor.
Ohh eline sağlık canım. Ya bugün pasta yapacaktım. Kabartma tozu yerine vanilya almışım yayedirenk79 canın sen sormuştu ben atamadım
Oluyor bazenOhh eline sağlık canım. Ya bugün pasta yapacaktım. Kabartma tozu yerine vanilya almışım yaeşim yapma diyete başlayacağım demişti. Ondan sanırım bir yapamadım bir aksilik var bu pasta konusunda
Benim de diyet yapmam lazım. Hiç isteğim yok :)Oluyor bazen
Uzundur bu tatlıyı istiyordum
Bende artık tekrar dikkat edeceğim
Benim hayatım hep dikkat
Çünkü sınırdayım hemencecik alıyorum
Ben okurken yoruldumÜstümden tır geçti sanki
İşim daha yeni bitti ama mutfakta daha bir şeyler yiyırlar
Pazar’dan geldik yerleştir topla
Balıkları tepsiye dizdim
Salata yaptım
Bu sefer minekop aldım aslında barbundaydı gözüm ama tek tek uğraşmayım dedim
Tavuk bagetleri açmışlardı bende sosladım üç poşet çıktı
Attım buzluğa
Dünde eşim annesinde iki paket içli köfte getirdi 50 tane var 25 li paketler
Kırmızı lahana soyacak ile doğradım sosladım hazır iyi oluyor
Yeşillikleri yıkadım iki günlük salata yaptım tupper attım
Evde iş bitmiyor
Oğlanın dün dersini yaptırmıştım bugün serbest günü olduğu için rahattı
Yarın okul var ben işe oğlan okula
Ben de yoruldum hakikaten gözümde canlandırdım biran.Ben okurken yoruldumkolay gelsin canim Allah zihin açıklığı versin yavrulara
Biz anca canlandiris bizimkiler ufak anam her iş yarım yamalakBen de yoruldum hakikaten gözümde canlandırdım biran.
Biz anca canlandiris bizimkiler ufak anam her iş yarım yamalaktam ise başlıyorum almis oklavayı gel gemicilik oynayalım dfi miço oldum bide
Dun sırf bu yüzden eline verdim teli yumurtaları kırdık beraber kek yaptık o cirparken ben mutfak toplafim o siradaOoo bizde de aynı durum. Ya da ben de yapacağım sürekli el atıyor. Mutfakta neredeysem geliyor ayağımın altında geziniyor. Özellikle ayağımın dibine gelip oturuyor
enfes görünüyor!yedirenk79 canın sen sormuştu ben atamadım
Ay Alya da basladıSize yazarken kızı babası uyutacaktı. Daha doğrusu önce anne uykum geldi dedi. Sen de gel dedi. Gittik yattık. Süt istedi. Sonra kalktı. Çişim var baba yaptırsın dedi. Yaptırdıktan sonra baba yatsın yanımda. Yattı bir süre sonra annemin yanında yatacağım dedi geldi yanıma. Sonuç olarak yine benimle uykuya daldı.
ikimizi de parmağında oynattı
KarsılıyorBaby covidi karsılıyor mu ? Geçmiş olsun prensese düşmeyen cocuk olmuyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?